Hirdetés
Aktív témák
-
klambi
addikt
10/8 as rendszer proci meg chipset et hűtök veled de mostakarok majd vidkarit venni(8600gt)
és lehet hogy bevonom a körbe!még nincs kész de itt a link oldalán található 3mas aktívosból radiból van 2
meg eddíg megvan a proci és a tartály!
de a ddc az 10/8 azthiszem az nem?![ Szerkesztve ]
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
kérdésem lenne...(Peltier)
[L:http://cgi.ebay.com/10Qty-136-8W-TEC-Thermoelectric-Cooler-Peltier-12V_W0QQitemZ230199089406QQihZ013QQcategoryZ4660QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem][/L]
ismeri eztvalki, ha igen akkor hogy működik itthon lehet-e szerezni, és megéri-e..?!?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
ez a radiátor megy 1 10/8-as rendszerhez?
-
klambi
addikt
-
klambi
addikt
válasz belaazallat #6294 üzenetére
bírom ezeket az elhelyezéseket...az a sata ott fent...pff
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
szevasztok!
keskeny házba belűre néztem, csak 1 4magos procihoz vízhűtést, de olyan szett ami cpu meg vga 1ben, de én csak a cpu-t hűteném vele!
Cooler Master RL-M4A-E7E1 Aqua Viva CPU/GPU ultra univerzális vízhűtés
[link]
vannak vélemények erről a cuccról? érdemes belefektetni?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
csak alapon, mindent mert elég keskeny a ház és hűtés gondjaim lehet lesznek alapon is...
mondjuk az ára nekem is gyanus..
még 1 olyan dolgot keresek, mi vga hűtéseknél szokott előfordulni, hogy pci os hűtőt keresek, mit oda lehet beszúrni!
[link]
pl itt a képen[link] bár itt van 1 emberke aki 1 8600gt-t és 4200-est hűt ezzel és nem is olyan rossz...de az ára akkor is furcsa!
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
fojadéknak ki mit ajánlana, olyanokat hallottam hogy desztillált víz, van aki alkohol is tesz bele..meg valami korrózió mentesítős és ennyi...?
-
klambi
addikt
olyan hűtőbordát keresek, ami pci foglalatban hűt
-
klambi
addikt
szevasztok!
nem tud valaki olyan embert aki hunfrost 775-ös cpu lefogatót árul, mert nekem 939es van de már 775-ös kellene....
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
ilyen lefogatót keresek!
ki tud vagy kinek van eladó?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest