Én egy jó ideje már grillsütőben sütöm a hurkát, meg a kolbászt mert:
- felesleges zsír kisül belőle, lefolyik alá
- bőr jó ropogósra sül rajta
Másik mód ahogy szeretem:
Tepsit megkenni vajjal, 2-3 mm vastag szelet krumplikkal egymást 3/4 -éig takarva megrakni, megszórni savanyúkáposztával, rá a hurka kolbász. -Mondjuk ez akkor jó ha legalább 5 személy kajál.
Ki milyen savanyúságot eszik ezekhez a mennyei étkekhez?
Amiket én tolok hozzá:
- fehérkáposzta+sárgarépa saláta
- tormás csemegeuborka
- gyöngyhagyma
- fokhagymás kigyóuborkasaláta karikára vágott hegyeserőssel
- hegyeserős+fehérkáposzta+paradicsom+paprika saláta
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "