Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ildi_
tag
Én már úgy vagyok ezzel a VV-vel, hogy szinte mindegyikük unszimpatikus és nálam már a ki a legellenszenvesebb verseny van a ki a szimpatikus helyett.
Jópár napja nem olvastalak titeket és eszemben sincs visszaolvasni, hisz a fele úgyis hülyeség. Érdekelne, hogy még mindig Alekosz áll a PH! lista élén? Legalább az első 3 helyezettet soroljátok fel!
És a másik kérdés, hogy vajon Anikó hány nap múlva lesz reménytelenül szerelmes Alekoszba? Amúgy én nem csodálkozom rajtuk. Szeretethiányosak nagyon és ez ilyen zárt helyen nagyon ki tud jönni. Szandika is készen van már emiatt.
-
titán
válasz darál0w #13799 üzenetére
Akkor ki ne hagyd, jot fog tenni! Ha van otthon mezed, akkor vigyel azt is kend be vele a borod, miutan bemesz, baromi szep lesz tole. Olyan puha lesz az arcod, mint a kisbabake. Persze a hatalmas arcodra kell vagy ket kilo, szoval pakolj rendesen.
Okes, nem sokara lent lesz.
(#13805) Daneeka Ez meg frasz?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
"Jópár napja nem olvastalak titeket és eszemben sincs visszaolvasni, hisz a fele úgyis hülyeség. "
Eztet' én bóknak vettem, köszike.
Viszlát.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darál0w
Jómunkásember
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjj de régen dupláztam már
13803) Lauda hallod...3x olvastam el, mire felgotam.
ékezet nélkül nehéz volt...
mondom vigyek mezt magammal...de minek? meg kenjem be a mezemmel a borom? dehát azt nem mondat, h bort is vigyek
#13809) kenwood3 ezzel a kiköltözök balhéval a többiek szintjére süllyedt...
Oli most kicsit felidegelt , szal ő is ott van...
de mondjuk ugy, h
1. Alek
7.Oli,Dika
9.Aniko,Éva,Béci,Gigi,Laci,Gombi
élőt most nem nézm...de minnyá belövöm.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kenwood3
addikt
-
ildi_
tag
válasz runner 125 #13806 üzenetére
Hisz tudod, hogy bírlak titeket, de tény, hogy rengeteg olyan hozzászólás van, ami töltelék, nem is a témához kapcsolódik, vagy idekapcsolódik, de épp az aktuális adást kommentálja, amik valljuk be, élőben nagyon jók, de visszaolvasva már nem.
Te bepótolnál egy hét lemaradást?
Viszlát
-
titán
válasz darál0w #13808 üzenetére
Azt is csinalhatod, maximum furan neznek, transzvesztitanak titulalnak es kivagnak orokre onnan.
(#13813) darál0w Telleg jo igy visszaolvasva, foleg, hogy Te nem is tudod mire gondolhattam.
szerk: na nekiugrok, ha nem vagom fel kozben az ereimet, akkor jovok kommentelni.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
hopsz ez nem ide akart menni
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Boxer001
veterán
Nem olvastam vissza, biztos megemlítettétek...Anikó Gigivel beszélgetett, aztán azt hitte, hogy úgy se vesszük észre mi nézők, hogy mi van Olival, meg vele...olyan jól csinálják.
Ezek tényleg ennyire hülyék -
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #13815 üzenetére
nem a sz/rt nem...
egyébként ezzel most mit lehet kezdni, h nem magyarnak néz ez a szutyok?
(#13816) Boxer001 megeshet.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kpal
nagyúr
most van a Belevalóban Oli bnője teflonja nincs bekapcsolva nem elérhető nem tudják hol van
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
a stremen meg kihallgatás van a buli utáni riport szoba action miatt
Mi az az ekezet dragasag??
-
kpal
nagyúr
Gombi nője azt mondta ne emeljen mag akörül falakat.
-
titán
válasz kenwood3 #13828 üzenetére
No a vegere ertem. sajnalom ezt a lanyt, mert valoban az oliver kezdte az egeszet, aztan azota is folyamatosan a szeretethianyat meg az egyedulalvast hajtogatja, teljesen hulyet csinalt az anikobol, majd total kidobta. Remelem lesz ereje talpra allni es szemkoztkopni az olivert, mert megerdemelne siman.
Az a hang nem az anikobol jott, hanem a mikrofonnak volt tul hangos es torzult emiatt. Kepzeljetek egesz nap ment ez az oliveres dolog, majd este ketten is rarakjak, amire egyaltalan nem szamitott, nem csoda, hogy kiborult tole.
-
titán
válasz kukinyo #13832 üzenetére
Igen, pontosan ez tortenik. Nemreg en is azt mondtam, hogy pozitiv az, hogy erzelmileg mellette van, de ez mar nem az. Ez mar gusztustalankodas amit muvel es valoszinuleg mikor belesugott a fulebe a furdoben (amiert kaptak a mikrofonos buntetest), akkor indult az egesz es visszagondolva, az oliver huzta magara teljesen. Buszke lehet magara.
kenwood3 hajajj.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
jó ez a büntetéses dolog
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kukinyo
addikt
Azt is el tudom képzelni hogy ő is rettenetesen szenved a szeretet hiánya miatt,és hirtelen nem tudta eldönteni hogy mit is akar.Mert valljuk be hogy az Anikó bátorítására is szükség volt ahhoz hogy ez így csattanjon.De hát egy érett felnőtt férfi nem lehet ennyire meggondolatlan.
Kenwood3: mi is ez a bünti?Nem néztem a műsort.[ Szerkesztve ]
-
-
Ijk
nagyúr
Kezdek hányni ettől az Olivér-Anikó szappanoperától. Oli eddig tűzbe ment volna Enikőért, játszotta a hősszerelmest, mostmeg ez? Elhiszem hogy szeretetre vágyik, meg szexre, mindamellett Anikó elég szemrevaló és pátyolgatható. De akkor döntse el mit akar, mert ez már a párja megalázása, akit ugye el akar venni ha kimegy. Kössön csomót a farkára és ne vigasztalja, ölelgesse, simogassa Anikót a nap 16 órájában, vagy akkor dugja meg és vállalja a következményeket. Szégyen ez az egész.
Mostmár ott tartok hogy Alekosz és a két athéni közül nyerjen valaki, a többi meg elmehet bohócnak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
titán
válasz kukinyo #13836 üzenetére
Bizony, ez is lehet es csak akkor esett le neki, hogy donteni kell, mikor mar keso volt es szerencsetlen aniko issza a levet neki. Mert a hulye is lathatja, hogy nem o kezdte es nyomult ra meg pofazott neki a hianyrol, hanem az oliver. Namost miutan sikerult megbolonditania a csajt, szepen elgondolkodott es megmondta neki a tutit. Gyonyoru.
Brutalisan nezett ki ma is:
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz kukinyo #13844 üzenetére
Igen, erdekes ez a valtozatossag. Neha eszbontoan nez ki, neha pedig abszolute atlagos. En csunyanak kozel sem mondanam, dehat izlesek es pofonok. Hozzam mind stilusban, mind kinezetben azota all egyre kozelebb, miota kiment a zsofika. Valahogy megvaltozott az egesz es szamomra pozitivan.
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz keIdor #13845 üzenetére
Nem tudom megmagyarázni.Talán a régebbi viselkedése is közre játszik.Nem undorító,nem okoz bennem viszolygást a látványa.Talán csak egyszerűen én még nem vettem észre azt amit ti szépnek láttok.Ezzel nem az ízléseteket akarom degradálni.Ez az én véleményem.
Lauda: "Hozzam mind stilusban, mind kinezetben azota all egyre kozelebb, miota kiment a zsofika."
Ezzel vagyok így én is.Azóta más a megítélésem róla.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest