Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés,de még nem volt sose led tv-m.
Vettem egy full hd samsung ledtv-t.
Jelenleg a UPC alapcsomagba vagyok (net,tv,telefon), viszont szerintem a csomagban lévő hd adások nem elérhetőek. MOst webstar modem van itt, amit még szerződéskötéskor adtak (nemtom hány éve, mert ez albérlet, de legalább 2).Lehet,hogy ez a modem nem tud hd adást biztosítani? Ez pontosan hogy működik?
Köszönöm előre is
-
Járókeret
senior tag
válasz kungzi #22585 üzenetére
hát srácok, nagyon köszi a segítséget, de akkor végképp nagy a baj, mert semilyen box-om nincs.
a upc alapcsomagába van X db hd adás. most már értem,hogy ehhez kéne box, de nekünk nincs.
szólni kéne,hogy adjanak ?a meglévő modembe van a sima analóg csatorna, az van rákövetve a tv-re.
SZERK: elnéztem, alap csomag nem tartalmaz hd adást, tehát akkor minden sztornó
köszi srácok[ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
nekem egy régi webstar modemem van és sajnos dögledezik (vagy a UPC mint szolgáltató egy ...).
ez onnan nyilvánul meg,hogy elmegy a telefon vonal vagy a net vagy mindkettő és ezt mondjuk heti rendszerességgel csinálja.már volt kint szerelő,de mit ad isten akkor hibátlan volt, így mondta,hogy elhiszi hogy rosszalkodik mert régi darab, de mivel most jó, így nem tud vele mit csinálni.
kérdezem,hogy mikor várható már,hogy mi is megkapjuk az új modemet? (bp, 4 ker) ez így eléggé felháborító.
-
Járókeret
senior tag
válasz jerry311 #26558 üzenetére
és olyan nincs,hogy beviszem a mondemet és kérem az azonnal cseréjét? így is úgy is cserélve lesz , csak nem 1 év múlva, hanem azonnal. és még a postaköltség megtakarítását sem kérem el.
ja és még pert sem akasztok a nyakukba, hogy nem látják el szolgáltató kötelezettségüket, amiért én fizetek.... vagy ez nem ámerika?
-
Járókeret
senior tag
válasz CallaoW #26612 üzenetére
köszi az lesz a következő.
ma írtam a UPC-nek,hogy ismét problémák vannak a modemmel.
fel is hívtak és holnap kiküldik ismét a szerelőt. én mondtam,hogy oké, de most nincs gond a modemmel és valószínű akkor se lesz, mikor kijön a szaki, mivel a probléma heti 1-2X-er merül fel, de hát ez akkor is gond.
mondta,hogy oké, de a cserét mindenképp a szakinak kell javasolnia/elvégeznie.
meglátjuk mi lesz remélem,hogy sikerül rábeszélnem a szervizest.
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
amennyiben sikerül kicseréltetnem ma a modemet erre az új cuccra, akkor a we-free befolyásolja a routerben lévő wifi jelet? azért kérdem, mert én laptopról netezek wifivel.
illetve a beépített wifi milyen gyorsaságot tud? alap csomagom van,tehát 30Mbit letöltés. ez kábelesen jön is.köszi
-
Járókeret
senior tag
válasz Zitronensaft #26667 üzenetére
oh én átmennék szívesen, csak még van 1 év hűség
-
Járókeret
senior tag
sziasztok.
olyan gondom van,hogy adott a házban egy wifree hálózat, de nem tudok rá csatlakozni laptopppal, mert hitelesítést kér a windows. viszont van 2 telefon amivel hiba nélkül megy a dolog.
sokat googliztam, de semmi használhatót nem találtam.
előre is köszi
-
Járókeret
senior tag
sziasztok
mai nap megkaptam a media box-ot. az a gondom,hogy a listába az összes 555 csatorna benne van. nem lehet eltüntetni azokat, amik a csomagban nem szerepelnek? össze vissza vannak az elérhető csatornák, ráadásul módosítani se lehet őket.
előre is köszi. -
Járókeret
senior tag
válasz Intruder2k5 #44916 üzenetére
na hát remélem igazad van mert így ez a "guide" gomb hasznavehetetlen köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs