Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFU
tag
válasz gyemipapa #122130 üzenetére
Sok választás nincs, Telekom lesz, de erőteljesen gondolkodok azon, hogy csak net, + előfizetéses streaming csatornák + egy literes gépet kiteszek a TV mellé, hogy a felvételekből a reklámokat át lehessen tekerni, és ami így sincs, arra ott lesz a magtár.
A mobil előfizetéseket is viszem, lehet, hogy a T tudja kezelni azt, hogy egy háztartásban van telefon és net szolgáltatás is, a számlázásról nem is beszélve (meglévő, rájuk engedményezett számláról, neadjisten csoportos beszedési megbízás alapján díjat rendesen leemelni, időben könyvelni, nem pedig a levonást nem eszközölni, behajtással fenyegetőzni, e-pack kedvezményt elvenni, és ezt hónapokon keresztül, stb, stb, stb,)
Szerintem ha a T ezeket tudja, nem lehet elég drága (nekem, természetesen ahogy látszik egy kicsit már ki vagyok borulva ettől a [@đz cégtől)
Elnézést kérek a hangnemért, de ez már kikívánkozott, az UPC-ről évtizedeken át azt sem tudtam, mennyibe kerül, automatikusan kötöttem az újabb hűségidőt, sokkal jobb kondíciókkal, újra meg újra, ez meg...........
„A játszma végén a Király és a Gyalog ugyanabba a dobozba kerül”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest