Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
maxika2004
őstag
" két nagy multi (fáccse, goglé) garantáltan ki fogja nyírni ezt a piacot is, velünk együtt "
remélem nem, mert már jó pár éve itt vagyok, és ez volt e legjobb szerintem , legalább is itt töltöttem a legtöbb időt.... de öszintén az uj dizájn óta egyenlőre nem.... a belső dolgok bisztosan jók, de kinézetileg is van pár csiszolni való ... okés ezt hagyjátok a végére, megértem, és azota nem is hőbörgök csak várok, és bizom benn hogy javul az is ! .... mert pl 5 haverból aki itt volt rendszeresen, napi szinten.... 4 csak muszájból jön fel néha ! ... és igazábol a pénzugyi részéhez nem is szóltam semmit, mert mindenkinek meg kell élni valamiből, és pénzbe kerül..... de a kinézet miatt is sok embert lehet elüldözni szerintem , és az is fontos dolog !
-
bzoley
veterán
Hogy jön ide a káröröm?! Ahogy más sem, úgy én sem ürülnék neki(igaz nem függök tőle, nem hirdetek), de ha a "multik kinyírják", akkor az nem anyagi okok miatt lesz, hanem az elégedettségi mutató csökkenése miatt.
Én csak kritizálok, de itt vagyok. Igaz nem termelek bevételt, nem hirdetek, csak reklámot nézegetek.. De ha valaki inkább csendben máshová megy hirdetni, az talán nagyobb gond.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest