Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz XENISETE #9539 üzenetére
A VLAN-ok közti átjárhatósággal tisztában vagyok persze. "Kiolvastam" már az internetet és van ahol azt írják amit te, van ahol azt írják json-t kell hozzá hackelni stb.
Sajnos nekem nem megy alapból, nem tudom miért.
Struktúra: Telekom FTTH -> ONT -> USG WAN1 -> Unifi switch -> PC
ONT: 192.168.100.0/24-es alhálóban
DHCP bekapcsolva
PPPoE Passthrough bekapcsolva.USG: 192.168.60.0/24-es alhálóban (egyelőre VLAN-ok nélkül)
PPPoE adatok beírva, kapcsolat felépül, van publikus IP, internet flottul megy.USG-ben direkt nincs egyelőre semmi más VLAN összerakva, ugyanis ez lett volna a 0 . lépés, hogy lát-e így kifelé. Azóta már próbálkoztam static routtal a 100-as alhálóra WAN interfacere, de semmi.
Olyan hülyének érzem magam ilyenkor, mikor másnak minden trükközés nélkül működik, nálam meg nem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
XENISETE
kezdő
válasz XENISETE #10587 üzenetére
Ő sikerűlt újra telepítenem az USG, hm... megteszi egyenlőre. Viszont Wifi beállítással küzdök. Nem nagon akar a Chromecast unifi ap-val szinkronzálódni. A kapcsolat létre jön az eszköz csatlakozik a hálózatra, de a további párosítás zátonyra fut. Azt írja a Chromecast hogy indítsam újra a routet. Tuti valami beállítás, ami elkerüli a figyelmem. Valakinek ötlet?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Elektromos autók - motorok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vicces képek
- Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs