Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Utalni szeretnék HUF -> GBP irányba magyar számláról angolra. Revolut 404 Ft-ot kérne el egy fontért, a transferwise csak 399-et. Revolutos számlám úgy ahogy be van járatva de a nagy összeg miatt lehet letiltana. Van ilyesmi probléma transferwise esetében is vagy itt egy friss regisztrációs is tud egyből milliót utalni probléma nélkül?
-
tobias88888
őstag
Köszi! Ez megtörtént, sikeresen tettem rá bankkártyáról 1000 forintot és vissza is utaltam ami gondolom holnap megérkezik. A teljes összeg 1005 Ft-ba került, miközben a pricing oldalon 0 Ft szerepel, ez mitől van? [link] Tegyül fel 10 milliónál ez ugyan úgy 0.5% lesz vagy van valami limit?
Betéti kártyás feltöltés volt. Ahogy nézem 1 millió 850 ezer a limit ennél ahogy olvasom, átutalásnál nem látok. Ennél nagyobb összeget utalni érdemes vagy a betéti kártyás feltöltés is ugyan annyiba kerül?
Random bankszámláról lehet transferwisera utalni vagy csak olyanról aminél megegyezik a bankszámla tulajdonos neve? Tehát én csak a saját transferwiseomat tudom feltölteni vagy akár bárkiét?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #1499 üzenetére
Elvileg sikeresen megerősitették a dokumentumokat. Tegyük fel szeretnék 10 milliót utalni akkor csak banki átutalás elérhető, ami meg is felelne. Ezt igy 1 nappal regisztráció után gond nélkül meg is tudom tenni? Kb az lenne a menet, hogy utalok rá HUF-ot, átváltom Transferwise-on GBP-re és továbbküldöm egy angol számlára. Van bármi buktató ekkora összegnél (mint revolutnál) vagy gond nélkül mennie kell?
Becsült érkezési időnek holnapot ir. A fent leirt 3as kombó az akkor ezek szerint akár 2 nap alatt is letudható vagy a becsült idő szokott csúszni?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #1500 üzenetére
Nah, összefoglalva. Hétfő este regisztráltam transferwisera, még aznap este inditottam egy utalást hogy az adat regisztrálást elkezdhessem, az aznap este meg is volt. Tegnap este utaltam rá 1-10 millió forint közötti értékben ami ma reggel már megérkezett. Most átváltottam huf-ról gbp-re és utaltam, ami 1 percen belül meg is érkezett az angol számlára. Igazoló dokumentumot a pénzről nem kértem.
Összességében nagyon pozitiv véleményem van róla, de ami nagyon nem tetszett hogy a mai tevékenységeknél semmilyen igazolást nem kért a jelszón kivül. Kétlépcsős azonositás a telefonnal be volt kapcsolva, de se a bejelentkezéshez, se az átváltáshoz, se az utaláshoz nem kért telefonos megerősitést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs