Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaktusztea
tag
goshawk:
Mi lett, megvetted valamelyiket végül?
Csak mert én is nagyon szemezek a Tecra A7-108-al, de pl itt: [link] elég rosszakat írtak az akksijáról.
Ha tudsz, írnál egy rövid összefoglalót róla (pozitív/negatív oldalai)?
- Mennyire strapabíró?
- Akksi hogy bírja
- képernyő milyen
- Kezelőszervek
- Melegedés
- Kompatibilitási gondok vannak-e
Köszi!
[Szerkesztve] -
kaktusztea
tag
Szuper
Bár most megint elbizonytalanodtam. Már nagyon hajlottam a Lenovo T43-ra
Valszeg már a héten le kell folytatnom a vásárlást, ezért pár dolgot le tudnál írni?
- Linux alatt a perifériák támogatottak? (WiFi, Bluetooth, hang, vga, spec gombok)
- milyen az anyaga? Bírja a strapát, vagy recseg-ropog?
- akksi mennyit bír?
- Cipelni, hurcolászni lehet (súly)?
Csak mert ha ezeknek is megfelel, akkor inkább ez a Lenovo helyett
Egyébként még mindig nem értem, hogy ekkora tudással hogy lehet egy Tecra ilyen olcsó.. -
kaktusztea
tag
+1: a fényes képernyő mennyire tükrözése mennyire zavaró?
-
kaktusztea
tag
Kösz a beszámolót
Játék: pár évvel ezelőtti játékokkal szívesen nyomulnék néha.
Viszont én nem az Inteles T43-at néztem ki, hanem ezt: [link]
Bár az x300 a Tecra x1600-ához képest tényleg hurka
Viszont brutális a T43 felépítése. Tényleg magnézium, meg titánium ötvözet (alul). -
kaktusztea
tag
Hát megnéztem ma egy Tecra A7-108-at és egy Lenovo T43-at.
Nem hittem, hogy ennyire durván tükröződik a Tecra képernyője! Engem ez marhára zavar. Ráadásul a Lenovo-n a billentyűzet közepén levő egér-pöcök valami frenetikus
Amúgy a Tecra is jó volt sok más tekintetben, de valszeg Lenovo lesz a vége. Ritka masszív darab -
kaktusztea
tag
válasz borsjani #103 üzenetére
A tisztelt olvtársak mondták, hogy a M*cropolis-ban van Tetra A7.
Magyar Jakobinusok tere (Déli pu-nál). Ott nézegettem őket.
A tükröződés engem nagyon zavart, nekem úgy tűnt, hogy ha nem sötétben használod, akkor minden látszik.
A Toshiba szervízről azt írták a nagy topikban, hogy igazán nincs róla infó (azaz panasz), tehát olyan rossz nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs