Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz sony309 #30710 üzenetére
Egyébként meg olyan játékot még nem sikerült csinálnia senkinek, ami mindenkinek tetszett.
Félre értesz. Nem arról van szó, hogy ne tetszene. Akkor nem lenne benne ennyi órám.Behoztak egy legendás küldetést, raideket, descent-et.
Igen. Ennyi "új" tartalmat sikerült belezsuppolni 5.5 év alatt.Lehet picsogni, síránkozni...
Nem szoktam sem picsogni, sem siránkozni. Max elmondom a véleményemet.Abba kell hagyni és kész. Keresni kell másik játékot vagy más elfoglaltságot.
Erről a "megoldásról" azért kíváncsi lennék a UBI véleményére is.De szerintem engedjük el. Szerinted teljesen rendben van a játék tartalom ügyileg, szerintem ez manapság édes kevés. Már ha életben szeretnék még tartani
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest