Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Tört játékom van, ezért csak single-vel nyomulok. Érdemes letölteni a 1.66patch-et?
-
chungee
addikt
HELP!!!
Single-t nyomom és állandóan kidob asztalra, amikor ebbe a nézetbe vok -
chungee
addikt
Játék simán megy. De amikor megyek a MAP-ra akkor ez jön be és kidob asztra De vmikor csak simán kidob figyelmeztetés nélkül
[link][ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Van 1 próblémám:
Megvettem a gémet, újrafelraktam origi CD kulccsal és a warez-os verzió mentéssel nemtok felcsatizni a netre
Tévedtem. Csináltam új profilt és azzal sem akar
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
-
chungee
addikt
Nah de meguntam ezt a szarakodást és még a mentésem is elveszett Majd neki állok máskor.
U.I: csak baj van az origivel Far Cry-val is így jártam. Egyszerűen nem enged fel netes mókázni. Mert Szintén kér vmi felhasználó+password-öt Mért nem lehet olyan mint call of duty-k? Beírom a cd kulcsot és kész!
-
chungee
addikt
Mitől vakít ez ennyire O_o
[link] -
chungee
addikt
Megvettem a gémet. Érdemes neten versenyezni bill-vel? Vagy esélyem se lenne? Venni kell hozzá gamepad-ot?
-
chungee
addikt
HELP! Mitől ilyen a játék képe Kifolyik a szemem 1.66A patch van fenn, origi a kulcs, de kimélésből és lustaságból Yasu-t használom mini image-vel. Gondolom nem emiatt van, de jobb ha közlöm a tényeket.
-
chungee
addikt
Ööööh... ízé. Még warez-ba nyomtam 40%-ig, jó sok kocsi pénz és lakás. Megvettem az origit, újra kell kezdenem? Mert a warez mentéssel nem csatizik a serverhez Pfúúú de kár lenne azért, elég sok időt öltem bele. Nem vaok vmi jó sofőr, ezért kár lenne.
-
chungee
addikt
Hy all!
Van 1 Logitech Dual joy-om. Hogy tudom rábírni a játékra? -
chungee
addikt
Hy!
A single küldiket megcsináltam, alig van hátra. De a a narancssárgás multi küldiket hogyan lehet teljesíteni? Felmegyek de se "non ranked", se "ranked" nem talál semmi versenyt. Yah origim van.
-
chungee
addikt
Napot!
Felraktam a TDU-t. De nem tudok játszani, mert ez fogad
[link]OK-ra kattintok, akkor visszadob a profilválasztó menübe eredeti a játékom.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz TESCO-Zsömle #23486 üzenetére
Akkor ahhoz, hogy offline-ba játszhassak újra kell kezdenem a játékot
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Van megoldés arra, hogy a saját zenét random-ba játsza le Már kivülről tudom a az első 10 számot és már unom
-
chungee
addikt
Napot!
Vettem egy Logitech F710 gamepadot. Hogyan kell beállítani, hogy működjön a játék alatt? Nem kompatibilis TDU-ra? :S Fifa, Mortal alatt működik. És még vibrál is. TDU-ban süket, nem reagál semmire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest