Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Internet fejlesztés országosan!
- +36302564899
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomao
tag
már hiányoltam is ezt a topicot
nálam jelenleg, v845 kicsi a bors de erős
van még pár setupom, ide töltögetem fel őket -
tomao
tag
közben változtattam egy kicsit rajta, hogy harmonikusabb legyen, plusz elfelejtettem leírni az infókat
betűtípus: comfotaaa
óra/időjárás: beautiful widgets
alul az infók: elixir
felette ikonokként: app drawer, tárcsanapló, handcent, gmail /suave iconset
launcher: adw launcher ex, noti bár rejtve, dokk bár rejtveapp drawer elég jól néz ki ha minden más rejtve van
[ Szerkesztve ]
-
tomao
tag
jelenleg: simi clock, beautiful widget, adw launcher ex, átlátszó noti bár@ v845
ajánlok kipróbálásra egy elég szép live wallpapert
-
tomao
tag
Egyszerűen: szoktak lenni a különböző custom romokhoz témák, amik az android frameworkét változtatják meg. Különböző színek, órával, óra nélkül stb. Na ezt egy ilyen témával értem el. Egészen pontosan a framework-res.apk-t mókolva lehet átlátszóvá is tenni a noti bárt, vagy különböző ikonokat kicserélni stb, stb. Ezt minden egyes romhoz/készülékhez külön kell/lehet megcsinálni. Ha custom romot használsz, akkor ez viszonylag könnyen megoldható, egy kis photoshopolással, egyéb eszközök segítségével.
Bonyolultabban most nem írom le, de ha igény van rá leírom a folyamat nagyját, igazából nem sokkal bonyolultabb, mint egy kezdőnek custom romot felrakni az androidos telójára.
De tudom ezt a kitchent ajánlani témafőzéshez, elég sok igényt ki tud elégíteni.
[ Szerkesztve ]
-
tomao
tag
launcher pro dock FAIL
-
tomao
tag
új felállás
-
tomao
tag
no gondoltam én is megmutatom az enyémet:
írjatok ha valami még ismeretlen lenne
-
tomao
tag
válasz -=Vacsek=- #2618 üzenetére
BobClockD3
-
tomao
tag
nálam a helyzet jelenleg eképpen néz ki az őszre hangolódva
lock:
screen:
[ Szerkesztve ]
-
tomao
tag
válasz domerator #3365 üzenetére
egyébként van racionális oka is annak, hogy többségében a minimál hátterek futnak, egész egyszerűen a szép színes háttereken nem mutatnak jól a widgetek, tényleg számtalanszor próbáltam, hogy egy látványos háttére pakoljam a widgeteket, de nem jön össze úgy, hogy jó érzéssel nézzen rá utána az ember, ha nem használsz sötét háttért a widgetekhez akkor itt ott nem fog látszódni aminek pedig kéne, ha meg haszálod a sötétített háttereket, akkor meg vagy a formája vagy a színvilága nem stimmel két különbözőnek, szóval necces
köszönöm az infót egyébként, sejtettem hogy már láttam valahol ezt a farmeres ikon szettet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 2042
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest