Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Aki kereskedik Criptovalutával írja le milyen programot használ, és melyik brókernél.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Én bányászgatok, de azt látom, hogy akár napi szinten is 10 % ugrál a cripto.
Technikai elemzéssel régebben forexeztem, de felhagytam vele, mert időigényes volt. Jelenleg akár mobillal is jól el lehet lenni, mert napon belül is sokat mozog a kriptó még tőkeáttét sem kell hozzá, hogy hasznot is termeljen. De jelenlegi helyzetre nincs rálátásom, hogy mennyi a spred napon belül ezekre a coinokra, meg, hogy milyen gyorsan teljesül egy vétel/eladás.
Szóval ha van olyen magyar/eu-s felügyeletes bróker akinek van mobil aplikációja is ajánlanád azt szívesen fogadom. Akár kezdetben demo számlával isPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kezdosql #7639 üzenetére
1--> Csak üzlet ne dölj be nekik.
2-->Van benne valami de nem tudjuk bebizonyítani
Tény hogy a kereskedelem 70-80% állitólag már robotok végzik.
3-->Igen MT4 ez van.
Ez úgy szokott menni hogy VPS-t bérelsz és azon fut. Te pedig remote desktoppal lépsz be az adott VPS szerverre. És ezen a VPS-en fut a robot az MT4-el. (Vagy van olyan is a drágább robotok, akiknél csak signal van akkor nem is kötelező a VPS) Persze egyik robot semEzt az oldalt ajánlom a témában.
forexrobotinfo[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest