Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Na hali, megyek az iponba gariztatni kiváncsi vagyok hogy fog menni...
Történet: vettem egy AMD 5400-as X2 Black Edition procit, ami kiderült sima 5400-as...
Remélem nem átverés csak a pultos hibázott... -
danih
veterán
Namost ez az, ezért nem jöttem rá a dologra rögtön, hogy én az AMD dobozos termékekre úgy emlékszem, hogy fehér alapon fent és lent zöld sávok. Én egy fekete-zöld dobozt kaptam, le is tudtam a dolgot- mintha ilyet láttam volna az interneten is egy BE reviewben.
Nem is kapcsoltam hogy nem BE procit kaptam (el sem tudtam képzelni hogy nem azt adtak IPON-ban amit kértem), nem is volt időm vele foglalkozni, csak most.
Aztán jöttek az árulkodó jelek (persze azon kívül hogy nincs 14 felett választható multiplier), amire kedves fórumtársak hívták fel a figyelmet:
- Dobozában nincs cooler (enyémben refhűtő volt)
- Új design-ja van az AMD box prociknak (olyan amit én kaptam) - a BE doboz teljesen fekete
- WOF-ra végződik a szériaszám (enyém BOX-os)
- A számlán kívül sehol sem szerepel a "Black Edition" felirat
Valószínűleg az eladó srác új volt és ő sem tudott különbséget tenni a dobozok között első ránézésre.
nem baj, van ilyen, nem vagyok mérges, az ipon egy jó társaság biztos megállapodunk. Ha lesz időm visszaviszem még a héten. -
danih
veterán
Most egy régebbi HSZ-re reagálok
Heló, a történetnek még nincs vége - ugyanis a nyáron tőlem elvett szabmat töltöttem
Rendeltem néhány alkatrészt tőlük, ma/holnap megyek értük, beviszem a procit.
Vagy talán csak a dobozát. Ugyanis nekem nem jó babrálni a gépem és kivenni a procit - nekik meg gondolom nem öröm visszavenni egy - már használt - procit. Ezért gondoltam, hogy nekem elég, ha a különbséget visszatérítik.
Van itt Iponos, jó lenne ez így? -
danih
veterán
Hali Repa & Co,
Kérdésem ramokkal kapcsolatos:
van egy pár (2x1Gb) Geil ramom, amiből az egyik meghibásodott. Ilyenkor hozzam be mindkettőt?
(Ez tűnik logikusnak, mivel párban árulják, de azért gondoltam rákérdezek, mert akkor gondoskogom az időleges pótramokról.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest