Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz #16514048 #17659 üzenetére
Nekem nem éri meg. Xiaomim van. Abból a szempontból lényegtelen, hogy mindenki a Gcam-nél köt ki a végén, kivéve a Kirinesek, mert ők sajnos csak a raw-ból bűvészkedhetnek, ha van rá affinitásuk, hogy a borzalmas automatikát kihagyják.
Ugyanazt a nyers képet dolgoznám fel, de ha az automatika már eleve számomra megfelelő minőséget rak össze, akkor kösz nem. Belefáradtam, meg nagyon időm sincs rá (ráadásul a H8 óta - kivéve almák - minden gyártó készüléke tré nyers fotókat készít, lehet, hogy a H8 és az iPhonok már alapból optimalizálnak a raw-n?).
Nézz meg egy Samsung vagy egy Huawei nyers, érintetlen fotót és egy iPhone-nal készítettet. Ég és fóld.
Lehet szórakozásból csinálni és ide feltölteni, minden egyéb esetben a nyaralási albumokba meg megy az automata túristás.
Biztosan én égtem ki és általánosítottam, de a véleményem továbbra is az, hogy akinek van rá ideje, hogy parkolókat, levelet meg háztetőt dolgozzon ki raw-ból, az tegye, aki meg szeretne automatában normális fotót készíteni gyorsan, az vegyen inkább Xiaomit, Samsungot, új Almákat, Pixeleket. Jobban jár és még a lehetősége is megvan, hogy néha raw-ból dolgozzon ki fotókat (nem fog).
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok