Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Panel lakásom fürdőszobáját szeretném felújítani. Mit takar ez?
- jelenlegi fürdőkád kibontása, elszállítása
- új kád beépítése
- csaptelep kiépítése a fürdőkádhoz
- csempézés, járólapozásTudnátok ajánlani erre a munkára szakit vagy céget?
(Én a panellakásfejujtas.com-tól kértem eddig ár ajánlatot. Kiderült, hogy fehérvári cégként van feltüntetve de mégis hatalmas felárat számol azért, hogy ide kell jönnie. 1,5 milliót mondott erre de ez az ár csak az első emeletig él, én pedig a harmadik vagyok. Nem is akarom tudni, hogy az még milyen felárat jelent. )
-
Sindare
csendes tag
válasz Dare2Live #40724 üzenetére
Én is ugyanezeket tudnám tanácsolni.
Sajnos olyan időket élünk, hogy életed legnagyobb befektését nem tudod rendesen átgondolni mert azonnal kell cselekedni. Én 2x is jártam úgy, hogy a hirdetés felkerülésekor késő este azonnal meg is néztük az ingatlant, eldöntöttük, hogy szeretnénk. Mivel péntek volt, megbeszéltük, hogy hétfőn megyünk az ügyvédhez szerződést írni. A személyes adatokat is átküldtem neki email-ben erre szombaton délelőtt telefonál, hogy eladta másnak mert a hirdetett áron felül többet ajánlott.
Amikor már nagyon kilátástalan volt a helyzet olyan is volt, hogy azzal hívtam fel, hogy nem alkudok egy forintot sem a vételárból (pedig szerintem annyiért eladhatatlan lett volna) csak akkor egyezzünk meg, hogy az enyém a lakás ne mutassa meg senkinek a szerződésírásig. Pofátlanul azt válaszolta, hogy köszöni az ajánlatot de ezt nem tudja megígérni, mutogatni fogja másnak. Másnap eladta az alapból is magas áron felül.Körülbelül 1 évbe telt mire sikerült vásárolnom. Mondjuk megérte a sok várakozás és szenvedés mert végülis olyan helyen sikerült vásárolni amire minden ingatlanos azt mondta, hogy nem fog sikerülni
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Kb reggel 7 óta folyamatosan dudálnak a vonatok (jó hosszú ideig). Nem tudjátok, hogy mi lehet ennek az oka? -
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani Fehérváron olyan helyet ahol foglalkoznak kerékpár felújítással? Van egy vintage országútim amit szeretnék egy kicsit modernizálni.
Külön előny lenne ha lehetne szép kártyával fizetni de persze ez már az álom kategória
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Fehérváron árul szerintetek valamelyik számítógépes bolt ilyen Philips PH00 1.5mm csavarhúzót? A barkács áruházakban, az aqua-ban, az edigitalban illetve a RGB webshop-jában sem találtam. -
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Fehérvárról ingyen elvihető 2db 90x200-as használt jysk-es rugós matrac.
https://hardverapro.hu/apro/2db_90x200-as_jysk-ben_vasarolt_rugos_matrac_ingye/hsz_1-50.html
Ha esetleg tudtok olyan helyet vagy személyt aki tudná hasznosítani akkor jelezzétek kérlek. Én szállítani sajnos nem tudom, így a hulladék leadó telep is kiesett. A házban sokára lesz lomtalanítás addig nem tudom hol tárolni sem. Meg vagyok lőve.
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan céget aki vállal fehérváron panel erkélyre előtető készítést?
Alapvetően a felettem lévő erkély (zárószint) lenne a teteje az erkélyemnek, viszont a rossz kialakítás miatt az összes víz átfolyik hozzám és folyamatosan eláztatja a gondosan felújított erkélyemet. Erre szeretnék valami megoldást találni egy ügyes szakival.
Nézegettem ezt az adria-előtetőt is neten, mert a környékünkön sok házon látom (gondolom szintén ugyanezen probléma okán), viszont a képek alapján nem vagyok benne biztos, hogy ezt a problémát megoldaná.
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Ma voltam a Lene kft-nél állapotfelmérésen, 63db jég általi horpadásra 317.500 Ft-os ajánlatot adtak.(plusz a díszlécet nem lehet javítani csak cserélni, az 127.000 körül lenne, a lökhárítón egy centin a fényezés megsérült az meg 114.000)
Utóbbi kettőt viszonylag könnyű megoldani olcsóbban, viszont a horpadásokra nem tudtok valami barátibb árakon dolgozó helyet? Nem kell, hogy fehérvári legyen, el tudom vinni bárhova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest