Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz honda23 #7359 üzenetére
Megköszönném mert szerintem kerékcsere után ráférne egy állítás.
Julcsi: sajnos nem csak a támadásban. Nézted sokszor mennyire statikusak voltak elöl? De a legrosszabb talán hogy 10m-t nem tudtak egymás után háromszor passzolni. Néha olyan érzése volt az embernek mintha valami megyei amatőr csapat lenne a pályán. Bozsovics is amiket művelt...
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Azért a szerdain elég csúnya volt hogy 10m-es passzokból 3-at nem tudtak pontosan kivitelezni. Elöl meg sokszor annyira statikusak voltak a játékosok hogy szerencsétlen középpályás a labdafelhozatalnál nem tudta hova próbáljon passzolni. A védelem az egy az egyben kritikán aluli formát hozott. Ha megnézed az első gólnál konkrétan Cukicnak nem kellett felugrania 5m-ről csak kicsit belestukkolt. Ilyenért megye 3-ban is jár a lebaszás.
Nekem nagyon úgy tűnt hogy indiszponált volt az egész társaság. Mintha fejben máshol lettek volna. Ebben a Juhász gyerekben sem tudom mit látnak...Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz juliabrilke #7533 üzenetére
Már azt hittem elbassza a Győr. Ha elvesztik a bajnokságot megkaphatják az utóbbi 10 év lúzercsapata címet.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Mekkora potya te jó ég.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
válasz juliabrilke #7614 üzenetére
Nektek a nyáron egy értelmes kapus már nagyon kellene.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
BL győztes a Győr!!!!!!!!
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Bozso még a keretben sincs ma?
Més que un club!
-
nagyúr
válasz juliabrilke #7719 üzenetére
Azért a mostani formánkat elnézve meglepett hogy be tudtuk húzni ezt a meccset.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Egyetértek. Valahányszor meglátok egy képet valami külföldi kék egységről mindig belegondolok hogy pont nekünk kellett egy ex-raktárépületbe telepednünk?
Tök lehangoló ez a hely itt én is sokkal szívesebben dolgoznék egy normális és tényleg a céljának megfelelően felépített munkahelyen.Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Csak behúztuk a kupát.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz juliabrilke #7865 üzenetére
Tartok tőle nem is fog sikerülni.
Nálatok hogy muzsikál az új srác? Játszott már meccsen?
Més que un club!
-
nagyúr
válasz juliabrilke #7869 üzenetére
Jó lenne a Vidibe mi?
Szerintem külföldre lép amúga nem hinnám hogy ebben a bajnokságban maradna.Més que un club!
-
nagyúr
válasz juliabrilke #7872 üzenetére
Igen a fejében vannak gondok rendesen ha csak a játékára koncentrálna elég jó lehetne.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz juliabrilke #7930 üzenetére
Azért erre kíváncsi leszek hogy tényleg Győrbe megy. Hivatalos infót még nem láttam róla.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz MunezXBK #8039 üzenetére
Még szerencse hogy barátokkal néztük az Osztrák Sörházban mert így legalább volt valami élmény is (sörök+vacsora). Mert bár 1-0 lett ide de ez valami borzalom volt. És komolyan ezzel a válogatottal mi ki akarunk jutni valahova? Majd max akkor ha az EB-t kibővítik 40 csapatosra.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
Ne b*ssz te is ott voltál? Mi ott ültünk a sarokban a bejárattól jobbra majdnem szembe a TV-vel. Most voltam egyébként ott elsőzör de tetszett a hely mindneképpen jobb volt mint a meccs.
Andris837: hát kb mindenki nagyon gyenge volt függetlenül hogy honna hívták be. Válogatott szinten ebben a Gyurcsó gyerekben sem látok semmi fantáziát de az a szomorú hogy a többi ott lévő se ért sokat.
Kár hogy Huszti lemondta a válogatottságot rá kíváncsi lennék mit tudna lendíteni a csapaton jelenleg talán a legjobb formában lévő magyar Bogdán mellett.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok