Hirdetés
Aktív témák
-
rrobi
senior tag
Kloden:
Nekem van egy Intel P4 1.6GHz/512/400/1.5V SL668 procim! Anno Öregcsóka fórumtársé volt, de ma a polcon várja egy alaplap érkezését. Mennyiért lenne jó Neked?
juliabrilke:
Nem az, h nagyon kell, mert ugye sánta az alaplap, de egy jó 478-as deszka kellene. A fenti proci is ilyenre vár... Nem tudom mi lehet ennek a baja, de 450Ft-ért bepróbálnám! -
Kloden
senior tag
válasz juliabrilke #3902 üzenetére
juliabrilke+rrobi
Kicsit nagyobb nincs? Vmi 2.xGHz-es P4-re gondoltam. 533FSB-s kell.
Amugy 10k-t szánok rá..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
válasz juliabrilke #3907 üzenetére
sztem nemmegy bele a lapba, mert az 533-as... vagy tévedek?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
juliabrilke
veterán
-
rrobi
senior tag
válasz juliabrilke #3905 üzenetére
Kösz! -
Tom5
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy vki tud-e Fehérváron olyan embert aki Nintendo Game Cube-ot ''kiherél'' ha igen hol és mennyiért!? Válaszokat privibe előre is köszi!!! -
bandiras2
senior tag
válasz juliabrilke #3901 üzenetére
1 nagy tábla Piros Mogyorós, vagy értékben azonos mennyiségű BOCI csoki? Megfotózom ha kell.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Kloden
senior tag
válasz juliabrilke #3909 üzenetére
ez tökéletes lenne, írj privit lécci ha tuti lesz a dolog!!!
ui:1,5-öst meddig lehet húzni?"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
-
Kloden
senior tag
válasz juliabrilke #3922 üzenetére
Köszi, asszem megvárom milesz a nagyobb prociddal inkább, az mégiscsak jobb lenne.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
törölt tag
ScanDisk MicroSD Memorex+adapter 1Gb-os 3000Ft/db. 3db van.
Origi.
[Szerkesztve] -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Eladó Corsair XMS DDR 400 2X1gb memóriák, élettartam garival!
Várom az ajánlatokat kinek mit ér meg!
DDR2 1066-ot beszámitok vagy ráfüzetek! -
-conrad-
addikt
válasz juliabrilke #3928 üzenetére
Nem kell hűtés, de táp kel neki
Ketrec 7k, itató 1k, alomtál 1k, Göri 8k volt. A párom allergiás rá, ezért szeretnénk megválni tőle, egy hete lakik nálunk.
Egy mindkettőnknek megfelelő árat kellene találni. -
Viszlát
addikt
Üdv,
kellene nekem gyorsba 20, 40 vagy 60 gigás vinyesz, ha lehet még holnap (szombat). Előre is köszönöm a rengeteg ajánlatot
V
[Szerkesztve]"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
juliabrilke
veterán
Megbíztak, hogy szerezzek 1-2 hálókártyát. Ha van valakinek fölösbe, akkor jelezze. Ha meg pont ki akarná dobni, akkor meg főleg szóljon, megszabadítom tőle.
-
juliabrilke
veterán
Meg akkor esetleg valakinek lenne AM2 lap + proci + ram triója? Ami fontos, hogy pci-e foglalat legyen rajta.
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, Pestre nem megy valaki a héten? Egy alaplapot kellene nekem lehozni egy fórumtárstól; az Örs vezér téren lehetne átvenni előre egyeztetett időpontban. Természetesen nem ingyen gondoltam.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
-
-conrad-
addikt
A piacon is árult a hétvégén egy kb 10 éves kislány ötezerért..
Beszélgettem olyan emberrel aki ért hozzá, és azt mondta, hogy fehérvári tenyészetből emiatt nem is merne venni, mert nagy a beltenyészet.
Így kicsit drágábban, de olyan tenyészetből választottunk ahol egészséges állatok vannak. -
rrobi
senior tag
Írtam privátot! -
doc
nagyúr
válasz -conrad- #3944 üzenetére
én máshol vettem (meg amúgy nem is vagyok fehérvári, csak mostanában elég sokat járunk oda ), egy kis veszprém megyei faluban (azóta ettől teljesen függetlenül oda is költöztünk lakni ), ott nincs ilyen gond, egy munkatársamnak is volt onnan görije
bár sajnos tény, hogy kevés vadászgörény hal meg végelgyengülésben, szinte mindnek lesz valamilyen betegsége öregkorára
amúgy van itt a PH-n vadászgörény topic is -
rrobi
senior tag
válasz juliabrilke #3946 üzenetére
Hát, nekem nagyon kellene egy 1266MHz!!! Annyi sokból csak jut egy?!?!?! -
oregcsóka
őstag
válasz juliabrilke #3937 üzenetére
Huh, az nagyon király! És meg tudnád oldani nekem a mutatványt? Hány órától és meddig lenne neked alkalmas az átvétel az Örsön? Mert akkor este megkérdezem az illetőt hogy neki mikor jó. És visszajelzek mindenképpen.
Köszönöm szépen előre is, a tiszteletdíjat pedig megbeszéljük.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest