Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
Látta valaki az Éden Hoteleseket tegnap a városban? Esetleg lefényképezte őket valaki? (Egy nem szegedi hölgyismerősömnek kellenének)
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #11052 üzenetére
Akkor már csak egy kártya kell hozzá! {Érted! Kártya! }
-
Ted_Beneky
senior tag
Tudja valaki, hogy melyik adón lesz a Real-Bayern és hánykor?
-
Ted_Beneky
senior tag
A híd alatti rész szerintem is jó!
-
-
Ted_Beneky
senior tag
Van már IronSky!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Attix82 #15573 üzenetére
Én még ezzel is vitatkoznék. Tavaly vagy előtte egy közelben lecsapó villám megszólaltatta a zenélő elemes kisautót amiben még elem sem volt, pláne nem volt bedugva sehová sem.
Ha ez előfordulhatott, akkor nem csak az elektromos hálózaton keresztüli túláramkor sérülhet az elektronika.Murphy törvénye: A biztosításod csak arra nem fizet, ami nálad éppen bekövetkezik.
-
Ted_Beneky
senior tag
Érdekes emberek vannak. Állok a bolt pénztáránál 3-an vannak előttem, felpakolom a cuccom a futószalagra szépen elrendezve, kb. 10cm marad üresen a végén. Mögöttem egy frissen fodrászolt, jól szituált nyugdíjas nő állt, lerakta a bevásárlókosarát a többire és várt.
Egyszer csak gondolt egyet, odalépett és a bal kezével hirtelen előretolta az én dolgaimat és a jobb kezével már pakolta is fel az 1db újságját és az 1db kenyerét a futószalagra. A feltorlasztástól persze sikerült az üveges sörömet leugrasztani a metlakira. Hihetetlen.Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
Megkérdeztem tőle: MIÉRT??
Persze hogy neki állt feljebb!Más: Egybe 1Gb ddr2 ramot vennék, mimimum 667Mhz-est. Olcsót!
-
Ted_Beneky
senior tag
Ha már lehet itt hőbörögni:
Várok bent egy ügyintéző aulában, nem vagyunk sokan. Mutatja a nagy kijelző a sorszámokat, az emberek intézik a dolgukat. Jön egy ismerősöm, leülünk és beszélgetünk, van nála egy fényképalbum, most lett kész és tele van a gyermeke születésnapjáról készült fotókkal. Nézegetjük szépen sorban, közben meséli a szülinapot. Az egyik képhez egy kis vicces sztori is kapcsolódik együtt nevetünk rajta.
De érdekes módon nem csak mi, hanem mögöttünk is valaki. Hátranézünk, hát egy vadidegen fazon fel van térdelve a székére mögöttünk és a vállunk felett nagyban nézi velünk együtt az albumot. Mert ő elunta magát a várakozásban
Szóval érdekes emberek vannak ...Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
Sokan tényleg annyira nem gondolkodnak, mintha egyedül lennének a világon. vagy legalábbis mintha főhercegek lennének a szolgák hada között ...
Más: Egybe 1Gb ddr2 ramot vennék, mimimum 667Mhz-est. Olcsót!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Digital #16327 üzenetére
Nagybátyámnak is el kellett menni erre a "biztos hogy jogosan vagy rokkantositva?" felülvizsgálatra, pedig szerepel a kartonjában, hogy az egyik lábát baleset miatt le kellett vágni. Aztán várhatott az eredményre, hogy valóban jogosan van és nem nőtt ki a lába azóta. A bürokrácia mindenek előtt!
-
Ted_Beneky
senior tag
Személyi igazolvánnyal át lehet menni Szerbiába?
Ez az időpontkéréses dolog hogy működik az okmányirodában? Odamész időpontra és kijön az ügyintéző és szólít vagy az időpontosoknak külön ablaka/szobája van?
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Másnak is vacakol a PH belépéskor?
Kiírja, hogy "sikeres belépés, rögtön továbbítjuk" azután semmi sem történikCsillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz WindyJoe #19383 üzenetére
Az én biciklis kedvenceim azok akik Szeged felől süvítenek le a újhídról az Újszegedi ABC előtt a buszmegállóban várakozók közé, holott előtte 20m-el le tudnának jönni a járdáról a parkolóba, csak kerülni kellene pár métert. Nagyon balesetveszélyes.
-
-
Ted_Beneky
senior tag
Az A55 és az A75 chipset között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest