Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diplomatico
friss újonc
Sziasztok
Az ősszel vásárolt daniel klein órámnak tegnap végleg befellegzett. A keresztfiam felkapta az asztalról, üldözőbe vettem, aminek az lett a vége, hogy az órát elhajította, ami darabjaira hullott szét a járólapon. Nem kár érte, impulzus vásárlás volt, utána nem sokkal rájöttem, hogy nem ezt az órát kellett volna. A seikos kollégám is mindig jókat derült, hogy milyen gagyit vettem. Okulva a hibámból szeretném kikérni hozzáértők véleményét, hogy 70 ezer forintból milyen órát vegyek, ami vízálló, fém szíjas, nem gagyi márka és nem mutat ízléstelenül ing-farmerhez, farmer-pólóhoz/pulóverhez, de nyáron egy lazább szettel sem.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
diplomatico
friss újonc
-
diplomatico
friss újonc
válasz Tsebacsi #252910 üzenetére
Ezen már túl estem a nyáron és sajnos elég rosszak a tapasztalataim az üzletekkel. Jártam háromban is, ebből 1-ben volt férfi eladó, aki valószínűleg órás lehetett, ő nem küldött el, mikor megkérdeztem, hogy méretre tudná-e igazítani a nála megvásárolt óra szíját. A választék pedig a közelébe sem ér az internetes webshopokénak.
A Casio Duro tetszik, - főleg ennyiért - de sajnos ez is gumiszíjas. [link]
Orientek már drágák nekem, de ezek tetszenek: [link] [link] [link]
Az utolsó orient nagyon szép, de az ára is.[ Szerkesztve ]
-
diplomatico
friss újonc
válasz SH4D0W2011 #252918 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! A fentebb linkelt Citizen is nagyon tetszik, de a fekete pro master is és ez már barátibb áron van. Ahogy nézem ezen az oldalon minden jobb árban van. Ebéd szünetben átnézem a Citizeneket, Orienteket és amik megtetszenek bemásolom ide és majd segítetek dönteni.
-
diplomatico
friss újonc
válasz bigmasterg #252921 üzenetére
Köszönöm! Ezen furán mutat a dátum ablak a hármas előtt.
Átnéztem a kínálatot és ezek az órák tetszenek:
Orientek:
[link]
[link] a kettő közül inkább ez a fekete
Lenne még pár Orient, ami bejön, de azok még kuponnal is drágák és a legtöbbje bőr szíjas és nem vízálló sajnos.Citizenek:
[link]
[link] a legjobban ez tetszik, de mit jelent az AUTOMATIC felirat?
[link][ Szerkesztve ]
-
diplomatico
friss újonc
Köszönöm a segítségeteket és a tanácsaitokat. Tegnap még a feleségemet is sikerült belerángatni az óra váráslásba és átnézettem vele a kiszemelt órákat. Az Orienteket rögtön el is vetette, a Citizen automata óra, amit én kiszemeltem nem tetszett neki, a fehér számlaposat meg túl nőiesnek találta. Így egy olyan órára esett a választás, ami valamiért tegnap elkerülte a figyelmemet: [link]
Megrendeltem, várom és remélem, hogy jól döntöttem! Tudom, hogy nem egy nagy értékű óra, de én szeretem megvigyázni a dolgaimat, remélem sokáig hű társam lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest