Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Nem vagyok jártas a témában, ezért szeretnék segítséget kérni. Szeretnék a TV-mhez (Sony KDL43W808c) valamilyen 5.1-es vagy jobb hangrendszert venni, ami jó lenne, ha tudná a Dolby Atmost. A TV-hez van HDMI-n csatlakoztatva egy PC is, így a TV-t második "monitorként" is használom. Elsősorban filmnézéshez kellene, de jó lenne ha zenét is le tudnék rajta játszani Bluetoothal, vagy ha tudnám vezérelni Google assistantal az jó volna. A TV-men csak HDMI Arc van, ez így megoldható, vagy kell egy külön lejátszó is ami az eArc-ot is tudja? Egy soundbar mélynyomóval és hátsó hanfalakkal megfelelő lehet a számomra? Szeretném ha ajánlanátok olyat, ami nekem megfelelő lehet. Árban kb. 200e lenne a keret.
Köszönöm: Alex -
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Egy samsung 930b vásárlásán gondolkodok. A hátsó hangfalakat mennyire fontos hátrább tenni, mint ahonnan a filmet nézzük? Csak azért, mert a kanapé teljesen falig van tolva, így mögé nem tudom tenni, csak mellé. Ez így problémás lehet? A másik kérdésem, hogy Sony kdl43w808c TV-vel is kompatibilis a készülék?
Alex -
AlexDaywalkr
tag
válasz AlexDaywalkr #16021 üzenetére
Erre tudna nekem válaszolni valaki?
-
AlexDaywalkr
tag
Köszönöm a válaszokat! Mivel új TV-t nem tervezek venni, ezért inkább egy médialejátszót tennék be. Jól gondolom, hogy az olcsó kis boxok/stickek nem sokat érnek? Van esetleg ajánlott ezek közül ami nem horror áron van és jól szól vele az Atmos is?
Amúgy lehet, hogy elengedem a Q930B-t mert elég húzós áron van és helyette most egy Edifier B700-at néztem ki, de ennek nincsenek hátsó hangszórói. Ezzel is jól szólhat az Atmos? Van esetleg valaki akinek van ilyen rendszere? -
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Samsung hangprojektoroknál mit jelent a számozás elötti és utáni betű jelölés? (Pl.: S800B - Q800B - Q800A - Q800T) Miben különböznek egymástól ezek?
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Vettem egy Samsung Q80R + swa-9000s szettet. TV adásoknál van olyan gondom, hogy egyes adók hagereje eltérő. Pl.: M4 10-es hangerővel jól hallható, de a Spiler1 már nagyon halk, így azt kb. 25-ös hangerővel hallom ugyaúgy mint az M4-et. Annyit sikerült összehozni, hogy a TV-m (Sony Bravia KDL-43w808c) digitális hang kimenet hagerejét maxra húzva csak 3-4 hangerő a különbség. Mi lehet a gond, lehet ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest