Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm_guesswho
tag
Sziasztok! Gondolkodom, hogy az lg c1 es xbox sx kombohoz venni kellene egy atmos-ra is kepes soundbart. Nem az a cel, hogy minden egyes hang utan a konnyem torolgessem a csodatol, csak egy korrekt soundbart szeretnek, amin a jatek es filmnezes is kimagasloan elvezetes tud lenni, de azert nem egy audifil merceje szerint. Nagyjabol 150-200 kozott szannek ra. Miket erdemes listara venni?
-
hm_guesswho
tag
Köszi, ezt is szemmel tartom! Igazából nem is gond, hogy nincs mély a bose mellé, mert nem szeretnék állandóan hadakozni a szomszédokkal. Sajnos tudom milyen az, amikor nem lehet egy ilyen helyzet miatt a másiktól aludni Viszont kecsegtető ennek is a tudása. Még a bose smart soundbar 300-at is kinéztem
-
hm_guesswho
tag
Sziasztok! Valtottam egy levelet az Lg Magyarorszaggal, es kiderult, hogy a 2021es soundbarokat mar nem fogjak potolni, es kifuto termekek. Helyukre jonnek az idei modellek (tavasz vege, nyar eleje). A kerdesem az lenne, hogy megeri-e kb 220-230k-ert, majd az idei verziot megvenni, vagy a tavalyi is boven jo 170-180ert? A 2021-es modellnel az sp8y-ra gondolok, az idei eseteben pedig az s80qy-ra (ha minden igen, ez a 2021-esnek az idei megfeleloje). Specifikaciot elnezve teljesitmenyben van kulonbseg, es az idei modellek megkapjak az up-firing centre chanelt, aminek olyan lesz a hatasa, mintha a tv kozepebol jonne a hang. Mit gondoltok? Varjam ki, es azt az 60k kulonbseget megeri, vagy inkabb jobb olcsobban a tavalyit megvenni mig van?
-
hm_guesswho
tag
Sziasztok! Pár hónapja vásároltam az LG C11 mellé egy LG SP8Y sb-t is. Eddig végig arc-on keresztül voltam csatlakoztatva, és némileg szólt is a mély, de valami nem volt kóser. Nem volt telt, öblös, dübörgősen mély, hanem csak valamit éreztem, de szomorú volt egy ekkora subwoofert látni, ami csak "ennyre" képes. A napokban elkezdtünk haverral kipróbálni más csatlakozási formákat, hogy úgy mire képes a mély. Meglepődtünk, mert wifi és bluetooth esetében teljesen működik, rendesen dübörög, ahogy kell. Viszont hdmin-n keresztül éppen csak történik valami, de a bluetooth-hoz képest szinte semmi. Az a gond, hogy arc-on van csak dolby atmos. Rákerestem a problémára, és más is tapasztalt hasonlót, és teljesen ki is akadt, hogy ez mitől lehet, ha a tv és a sb is LG. Én is megrökönyödtem, mert ez orbitális nagy hiba az LG-től, hogy saját ökoszisztémában képtelen egy ilyet megoldani. Szóval most bluetooth-on csatlakozva használom, atmos nélkül, de legalább működik a mély rendesen. Arra gondolok amúgy, hogy a mély wifin keresztül kommuninál az sb-ral (ez így is van), de a hdmi kapcsolat mindent felülír, és kilővi a méllyel való kommunikációt is. Emiatt nem tudja, hogy mi a dolga, mert nem érkezik hozzá jel, mert a tv csak a kábelen keresztül kommunikál, és azon csak a sb-t érzékeli. Szerintetek mennyire lehet hülyeség ez a feltételezés? Esetleg mi lehet a megoldás a problémára, hogy arcon keresztül is működjön rendesen a mély?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs