Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én ki se próbáltam a 3.4-et. Feltettem, mert arra hamar rájöttem, hogy csak programmal lehet rátölteni, de erre szerencsére már nem kerül sor, mert megtaláltam a fórumot, és twollah linkjét. Első ránézésre elég tré a SonicStage, letöltöttem ugyan a 4-et, de szerintem kuka. Azóta már kezd derengeni, hogy tudtam én ezeket valamikor a sony-ról, csak mivel sosem akartam mp3 lejátszót venni, így ezen ismereteim elsorvadtak. Onnan kezdve, hogy rajta van a zene, már nekem is tetszik, bár a fülhallgatója tényleg nem a legjobb hangzású. A SS pedig nem hagy nyugodni, nem elég, hogy simán nem lehet zenét rátölteni, de még az időt, energiát is vesztegeti a konvertálásra, bár nem tudom, az meddig tart, de feltételezem, a twollah progija ezt nem teszi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Mivel a Sony-ét ki sem próbáltam, összehasonlítási alapom nincs. Ami tény, hogy rendkívül puritán felépítésű, emiatt jól és egyszerűen kezelhető. A SonicStage-et reggel elindítottam, de ocsmány volt, úgyhogy be is zártam. Az a kicsike szépen ellátta este a feladatát. Ami biztos, hogy a SonicStage nagy böszme jószág, egyetlen számot vettem fel az adatbázisába, és 50mb memóriát fogyaszt. Szerintem a Media Player nem enne ennyit, ha feltölteném a műsortárát. Nekem nem szimpatikus.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
twollah
nagyúr
Kb. 3x kaptam agyverzest a SonicStage hasznalata kozben.
Fel orat kuzdottem vele, es a vegen mar ott tartottam, hogy a lejatszot a polcra vagam, es el is felejtem.
Kicsit lenyugodtam, elkezdtem turni a forumokat + a netet, es ratalaltam az altalam ajanlott programra.
Ugy mar joval hasznalhatobb a dolog.
A SonicStagerol csak annyit, hogy olyan mintha a bal kezeddel vakarnad a jobb fuled.
Jo, a celt elered vele, de kicsit korulmenyes. -
Dilikutya
félisten
Ezzel a lejátszóról is tudsz visszatölteni zenét. Viszont az ATRAC-ból nekem nem sikerült emészthetőt csinálni, pedig az egyik szám, amit mellékeltek, nem volt rossz. Valaki nem tudja a címét a rockosabbiknak?
Lehet, hogy a SonicStage tudott volna, de addigra töröltem mindent róla.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Omni
aktív tag
A topic címében levő lejátszót kb ezév tavasz vége-nyár eleje óta lehet megvásárolni. A Sony évente ad ki új lejátszót mindkét szegmensben /alap és közép kategóriában/, egyben a régi termékek forgalmazását megszünteti.
Az alap kategóriás nw-e00x elődjének tekinthetjük 2005-ös nw-e10x lejátszókat: [link].
Felsőbb kategórában a 2004-es modellek az nw-e55, 75, 95, 99: [link] és a 2005-ös kiadású nw-e40x, 50x: [link]
Jelenleg egy S szériát indít útjára a Sony: [link] nem lesz olcsó. -
bwoay
nagyúr
szolgáltatások terén tényleg gyengék a sonyk,
hangminőségben nem, ezt nem arra értettem, csak rosszul fogalmaztam,
és már nem tudtam módosítani.
szóval hangminőségben azért elmaradnak a vezető gyártóktól,
kivétel Apple, olyan jól talán szólnak, mint az iPodok.
és olcsók, legalábbis az eddigiek kb Meizu árban vannak,
(csak a Meizuknál butábbak).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
fefe1968
csendes tag
Speciel én 2. napja szívok és ne megy fel a SS. Mindent lehúz a netről, csinál egy kamu telepítést, utolsó ablak amit mutat az: ''Installation process for SonicStage 3.4 has been terminated. (2051, 20697)''. Nyomok egy továbbot, amit felajánl és ennyi. Sehol semmi program, és a könyvtár, ahova elméletileg telepített az csak 24 Kb és semmi nincs benne igazán. Kivan kapcsolva a vírusírtó, tűzfal stb. SP2-es XP, AMD proci. Az alternatív progikról tudok, de nekem ATRAC kellene !
-
fefe1968
csendes tag
Én nem nyertem, de nyeremény cuccost vettem. 25-öt nem adnék érte, de 15-öt igen és ennyiért nagyon jó vétel! Más gyártók azonos árfekvésű készülékeihez képest is! Igen, internet már szinte mindenkinek van, de olyan ''árukapcsolás'' szerű az, hogy net nélkül nem használható. Mint pl. a net T-Com előfizetés nélkül, holott a vezetékes telefont egyáltalán nem használom. (Vidéken lakom, nincs kábel v. micro). Látom van némi tapasztalatod tömörítés ügyben... ATRAC-ban kb. milyen tömörítés felel meg az Mp3 azonos minőségének? Tehát pl. egy 192kb/s Mp3, ATRAC-ben azonos minőségben mekkora tömörítésű? Úgy tudtam, hogy kisebb helyet foglal az ATRAC, de nem tudom értelmezni az arányokat most. Tömörítettem Mp3-at ATRAC formátumra, aztán nagyobb lett, mint a kiindulási anyag mérete .
-
<Adamsky>
nagyúr
''...de egyes emberek akkora feneket keritettek neki...''
Igen, Kedves Imy, mert van aki hallja és van akit zavar is. Nem vagyunk egyfomák...
Amit pedig a #169-ben írtál, enyhén szólva ellentmondásos. Szerintem te kevered a rosszabb minőségű felvételben lévő alapzajt, a készülék által keltett fehérzajjal. Előbbi a hangerő növekedésével tovább nő, míg utóbbi nagysága a hangerőtől független. -
neonblue
csendes tag
-
Bodnapet
csendes tag
Sajnos más szín szóba sem jöhet, a lányom nagyon lány , a kérdést pedig már régebben nagyon burkoltan feltettem. Márkához kevésbé ragaszkodom, de csakis minőséget akarok venni. Mivel a Sony eleve mindenhol az 5 színnel hirdeti ezt a típust, ezért bíztam a rózsaszínben. Az Mp3Centerben viszont azt mondták, hogy ebben a színben nem sok esélyem van, mert ők sem kapnak a Sony Hungáriától. Tényleg ennyire rossz a helyzet?
-
fefe1968
csendes tag
Nekem speciel az öszvér megoldások nem jöttek be. Majd amikor az SE kijelzője mögött pár nap múlva csupa por lesz és nem működik a joy, akkor sajnálni fogod, hogy a kontakthibás kaszniba kell dugdosni állandóan a fülest. Ne így legyen persze , de nekem ilyesmi a tapasztalatom. Turbózva azzal, hogy lefagyott a fényképező 5 esetből 3x és akksi ki-be, újraindít stb. Na jó, az k750i volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest