Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz consono #16437 üzenetére
Ez lassan ilyen "ki fejti meg elsőként a Nagy Bumm rejtélyét" kvízzé válik...
Néhány nagytudású ember néha agyal egy teljesen értelmetlen problémán, amelyért bár minden tiszteletem, de nem vezet (úgy érzem) sehová. Ez a telefon elavult és alkalmatlan hardverileg Droid használható futtatására.
Ahhoz hasonló, mint mikor lelkes csíkszeműek innen-onnan portolják a Crysist egy TexasInstruments zsebszámológépre. Örülünk az elme diadalának, na de ezentúl..?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz consono #16439 üzenetére
Jó, én csak abból indulok ki, hogy a legutóbbi TurkoDroidot próbáltam ki és kihullott a hajam egyből...
-órákig bootol
-ha végre bejelentkezik, időtlen időkig tart mire bármi utasítást teljesít (szimpla beállítás menü megnyitása is vagy egy-másfél perc). Az aksit pedig úgy eszi, mintha Csermobil hűtési rendszerét tápálná. Innentől eszemben nincs bármit rátelepíteni, még próbából se (jelenlegi formájában persze).Ja, de a legkomolyabb gondom, hogy csutkára teletolja a teló rendszermemóriáját a droiddal, amitől ugye nem megy vissza a Kies mentés. Még a névjegyek sem. Nincs rá hely
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-
RetepNyaraB
veterán
A buzi Wave megint nem jelentkezik be a SAppsba, szerinte rossz az emil, vagy a jelszó. Az emil jó, a jelszót direkt lecseréltem a kedvéért Kiesben. Ezt a barmot, cccc
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
Ma unatkoztam (nem, igazából nem; de frusztrált a használhatatlan wave, melyet nem tudok odaadni a lányomnak se, ha nem működik)
Két firmware került a levesbe:
a King-féle lite remix (preconfig után is képes volt random újraindulni, nem települt a GMaps, egy darabig a samu fiók se.
A 8.1-es Amazing Turko - ez el se indult, pin kód után bootloopban maradt.Most töltöm a samfirmware-ről a 2012 júniusi hivatalos német buildet és basta
-
RetepNyaraB
veterán
válasz RetepNyaraB #16516 üzenetére
A német firm az trémobilos volt, nem vettem észre.
A 8.1-es Turko most felment, de a gmaps nem települ - kifagy az általános szerződési feltételeknél Ez volt a lite remix esetében is. Mi lehet az oka? Van valami link esetleg, ahonnan leszedhető működő verzió?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
MIndenkinek: akkor elarulom; en Bokrosolajostol kapok szazalekot, ha eleg sokat rontom itt a levegöt es a wave hirnevet. Remelem ez mindent megmagyaraz
En egyetlenegyszer birtam hasznalni ket ev alatt erdemben a gps-t, de az igen hasznos volt mert eltevedtem szakado hoesesben sötetedeskor egy nemet mezön Westerwaldban. Ez azonban annyira lestresszelte szegenyt, hogy belerokkant.
A forgatos wifit meg nem probaltam, de asszem most mar csak a lanyomnak fogom tanacsolni, mikor epp repül a minösegi femhaz kifele a gyerekszobabol, dühödt visitastol követve...most ugy erzem ez vegül is nem offtopic, de majd leszavaztok-...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz m1sk4r #16704 üzenetére
Vannak a különféle Slim verziók, Droid nélkül és végletekig csupaszított szoftverekkel, a nagyobb ram és egyéb hely érdekében. Ki kell próbálni; nekem nem indult el se az Apps, se a Maps - nem tudom miért, de így aztán nem vacakoltam vele többet.
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz consono #16866 üzenetére
Ráadásul a wave 3 egy egész komoly hardverrel rendelkezik, elfutna rajta vidáman egy ICS. Samunak mocskosul nem érdeke, hogy droidizáljanak egy olcsó badafont. Kinek adnák el akkor a hulladék alsó-középosztálybeli robotjaikat
-
RetepNyaraB
veterán
válasz consono #16912 üzenetére
Jé mindig tanulok valami (nekem) újat...
Engem is zavar a lassú híváselérés, meg az összes mobiltelelfonáláshoz kapcsolódó para és nem értettem, hogy az egyébként baromi gyors telefonom mit szaraxik ilyen alapvető funkciókkal. Most már felvilágultam"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Attelah #16989 üzenetére
Teletolja a RAMot és megkattan a teló. Android alatt ugyanígy előfordul ilyesmi. Ez van, újra kell indítani. Örülj, hogy elfut a wave-en a játék. Nekem mikor megjelent és felraktam kifagyott már töltés közben...
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz leslieke #17086 üzenetére
Nem elég?
Én biztos nem veszek többet semmit az életben, amire szamszung van írva. Bosszúálló típus vagyok. Új alanyom mellesleg a Huawei, akik szintén becsumirálhatják a hebrákot, a 0,00 frissítéssel tavalyi csúcsmodelljükhöz. Egy pozitívuma van; hogy remekül működik[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz zekk007 #17345 üzenetére
és nem jó a droid semmire, több fajta rom után is így gondolom. Ez a telefon bada és nem droid. A sebessége viccnek is rossz; már a boot percekig tart, meg utána minden gombnyomás...
ui. a bada 2.0-át kb egy évig hegesztették a Samunál, elkapkodottnak igazán nem nevezhető. Vannak hibái, meg főleg a Te dolgod, hogy tetszik-e, vagy sem. Frissítés már nem igazán lesz, ez biztos. Aki telefonálni szeretne annak talán jobb a legutolsó 1.2, aki netezne is, annak meg a 2.0 (és kiegyezik a hülyített híváslistával, pl.). Valamint egyik sem megflelő a mai használatra. Nem frissítik, elment mellette világ. Pont. W3 sokkal jobb gép, csak tudd beszerezni.
ui2.: ja, a tethering úgy rémlik megy; még mielőtt rájötttem, hogy a wifiről milyen egyszerű, pöcsöltem az usb-vel is, ami rém bonyolult volt, de működött...
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz leslieke #17684 üzenetére
Húzzá el innen de gyorsan, ide
http://m.prohardver.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem_olvasd_el_az_1_hozzaszo/
Valld be ki akarod ugrasztani a nyulat, ki mit vett a wave helyett
Edit: en most Meizut vennék pl., vagy egyéb kínai csodát, mert nagyon feltörtek, letört áron!
Ajanlgatnám a sajátom is, Clockworkmoddal a fedélzeten (jb 4.2.2), de nem felel meg a kritériumoknak több helyen...[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Assimilator #17724 üzenetére
a reset csak a felhasználói cache-t törli. Célszerűbb újrahúzni és ez igazán nem bonyolult.
Most nincs link a fejemben, de ha rákeresel a fórumban a 'multiloader'-re, meg esetleg a 'turko' szóra, akkor megkapod a telepítőt, meg egy elég jó 2,0 custom romot (melyből asszem az LG a legfrissebb, de nem merek mérget venni)"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Csabi42 #17747 üzenetére
MAgyarra talán a 2.0 LC1 a hivatalos. Nemhivatalosan (sufni, multiloader) meg az LG1.
Van, aki szereti a 2.0-át, van aki nem. Ha feltetted, csak multioaderrrel tudsz régebbi verzióra visszatérni.
Flash nincs, böngésző és tördelés van.
Általánosan a netes funkciók sokat javultak, a telefonálós rész megosztja a közönséget."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz leslieke #17789 üzenetére
najoovaan... Igaz a Baval nem volt ilyen gond: kereshettel amig akartal a Samsung shopban, ugyse volt benne semmi Meg azert pl nem baj, hogy a gps 10 mp alatt helyen van, megy a böngeszö, mint a villam,szinkronizal egy gombra minden fiokot es naptart, 100%-ig testreszabhato, stb stb... tenyleg semmi erdekes
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz wasp.cor #18116 üzenetére
Hát nyomd fel rá és oszd meg
Kíváncsi vagyok, de annyit szívtam már a Badával, hogy nincs halaszthatatlan kényszerem azonnali telepítésre...ps.: én nem láttam wifi fixet az oldalon, csak a wifi modul letöltési hivatkozását.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MrCsiT #18178 üzenetére
bocsesz David (meg a rohadt Chrome megelözött)
Ha a loader elindult eddig is, akkor barmelyik firm felmegy vele. Turkobol van mar sokkal ujabb, asszem 10-esnel tart (es azon nincs rajta fos, müködeskeptelen droid sem); keress ra!
ui.: nejem telojan van ez a legfrisebb török es ket hete meg nem kellett ujratelepiteni rajta a gmailt
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz David3 #18182 üzenetére
áááá es nem csak a mail, legutobb szimplan megtagadta a netre csatlakozast, minden eröszak dacara. Rosszabb ez a bada, mint egy alban szamar.
De lenyeg, hogy a feleseg kitart (mellettem+a telefonja mellett )"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
Egyike a remek bada (vagy samsung?) fícsöröknek. Ha újrahúzod a romot, jó lesz. De bármikor beszarhat. Egyszer a jelszócsere megoldotta (köszönet Lesliekének), de aztán az sem
Bosszúálló típus vagyok: ostoba módon semmit nem vagyok hajlandó ettől a gyártótól többet venni
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Peti329 #18470 üzenetére
A wave valogatos. A lejatszobol nincs valasztek, van par satnya probalkozas, de meg a gyari a legjobb. Az en Philips Fidelio M1-em is pocsekul szol vele, ha ez vigasztal.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Peti329 #18483 üzenetére
LEhet kapni spec atalakitot a kurva ajfonok miatt, mert onnan jön ez a forditott polusu örület. Most nem jut eszembe a neve, majd valaki megmongya. Ugy nez ki, mint egy sima jack eloszto. Keress ra valahogy...
Aryes: az M1 sima 32 ohmos füles. A wave nem egy tigris (sose volt az szerintem, puccos DAC ide, vagy oda ). Es valogatos
-
RetepNyaraB
veterán
válasz gelbelex #18605 üzenetére
Eddig semmi ilyen nem volt, mert ugye nem működött a hívás pl. Ha most valóban fut, elfogadható ssebességgel és legalább egy napot kibír egy töltéssel, akkor ööm é bódottá.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Assimilator #18661 üzenetére
Ne hülyéskedj, van hozzá leírás teljesen pontosan. Egyszer mindenki elkezdte. Elég nehéz agyonverni egy telefont
Viszont a bada bada marad, akármit csinálsz vele. Én is raktam fel vagy négyféle törököt, annak is megvan kb ugyanaz a baja, mint a gyári sw-nek, csak kicsit szebb, gazdaságosabb, néhány (érdektelen) plsuz funkcióval.
Ha nekiállsz, kell multiloader, egy török firmware, meg egy stabil, alaplapi usb csatlakozó (laptopnál mindegy melyik).
Gugli a barátod. Mondom egyértelmű a folyamat."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest