Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
válasz jockos #25636 üzenetére
Látni a legfelső 3 kategória már kétmagos procival szerelt, bár gondolom a leggagyibbal, mert különben odaírták volna a típusát.
A 2011-es modellek celeronos? procivalt szerelt internetböngészője maga a katasztrófa.
Miért baj a 3D? Én sem amiatt vettem a D7000-esemet, de most már nagyon örülök, hogy van benne, semmi pénzért nem válnék meg tőle.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz Petreszku #25664 üzenetére
Az 1 cm-től (sőt a 0-tól ) a végtelenig működik, természetese minél messzebb vagy a készüléktől a 3D hatás annál kevésbé jelentkezik.
Hasonló ez , mintha leszúrok 2 db karót a nézőtől 2 méterre és 2 méter 20 cm-re.
Ha ugyan ezt a két karót 100 méterről nézed a 3D hatás igen lecsökken, nehezen megkülönböztethető melyik is van közelebb.[ Szerkesztve ]
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz kemalboy01 #25673 üzenetére
Nekem D7000 van. Első villámgyors áttekintésre nagyjából ugyan azt tudja (bár még a sajátomon sem használok és ismerek minden funkciót).
Az újabb modell mindenképp előny, ami viszont nekem szembetűnő, és észrevettem a D6500 nél is a D7000 -hez képest, hogy a kerete, szélső kávája picit vastagabb. Van egy olyan 5-10 mm fekete rész a szélén vagyis annyival kisebb a látható kép, és annyival vastagabbnak tűnik a szélső keret része.
Lásd itt
Mindenképpen javasolt előtte élőben megtekinteni, összehasonlítani.Nálam az esztétika is nagyon fontos ennyi pénzért, (gondolom Nálad is), hiszen ez a cucc részben szobadísz is, és a nagy dolgok mindig az apróságokon múlnak.
[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
válasz kemalboy01 #25686 üzenetére
Én passzív 3D-set nem vennék. Láttam élőben passzívat, és minev az enyém aktív, mondhatom sokkal térhatásúbb.
-
utánvétel
aktív tag
Azért érdekes, engem a 2 magos proci ragad meg, amit a 2011-es D7000-es modellből kifelejtettek.
Itt mégsem írják, hogy milyen kétmagos?
Gondolom a leggagyibb?... mert ha a legerősebb lenne, azt csak odabiggyesztették volna.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz attamero81 #25757 üzenetére
Ezeket a képeket mobillal fotóztad?
Nem jól látszanak, csak nagy homály mind a 3 kép.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz asuspc96 #25753 üzenetére
Digitális adást csak dekódolva lehet nézni.
Nem hinném, hogy helyes lenne itt kitárgyalni a feltörési módokat, de szerintem nem lehetséges. Hasonló lenne, mintha azt kérdeznéd, tud e valaki "végtelenített 900-as GSM sim kártyát" amivel ingyen lehet beszélni. A rendszer működési sajátosságaiból kifolyóan nem lehetséges, vagyis nem létezik, és gondolom ugyan ez igaz a digitálisan kódolt kábel televíziós adásokra is.[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
válasz torma1981 #25773 üzenetére
Az adott üzletben (az euronics- ben tuti) külön pult van, ahol a "hiteles" vevőkkel foglalkoznak.
Banki munkaidőben, gondolom, du 16-17 óráig kb 60 perc alatt elbírálják a cetelem hitellehetőségedet.
Szig, lakcímkártya, utolsó bankszámla kivonat, ami tuti kell hozzá és a fizetésednek megfelelő mértékben kapod az igényelhető kölcsön nagyságát.[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
válasz torma1981 #25782 üzenetére
Azt hiszem, de nem 100%, hogy kb 5.000 ft.
Haverral október körül akartunk igényelni, de végül otthon felejtette a bankszámla kivonat utolsó példányát, és mire térültünk-fordultunk, beesteledett, a bank bezárt, így megvettük kp-re a cuccost.
Itt azt írja, hogy a kezelési ktsg a felvett hitel 5%-a.
Érdemes átolvasni, én csak átfutottam.[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
válasz attamero81 #25861 üzenetére
Hát ... az már akkor olyan stoboszkópikus lehet....
-
utánvétel
aktív tag
válasz kovacspityu #25923 üzenetére
Sajna ez a fejhallgató hátul bedugós megoldás engem is bosszant, elég macerás.
Valaki írta itt korábban, hogy állítólag a mellékelt euroscart csatlakozókábelről le lehet venni a hangot, bár lehet az csak vonali hang lesz erősítőhöz, én még nem próbáltam.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz dave_gahan #25932 üzenetére
Nem tudom, nálad miért vibrál az Avatar, az az egyik legkitünőbben sikerült 3D-s film szerintem.
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve D7000-ről nézem, se vibrálás, se fejfájás, se semmi.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz hami85 #26030 üzenetére
Ezt megfigyeltem én is a D7000-on. Nálam az a megoldás, rádugom a vinyót, source gomb, (vagy felismeri magától és akkor leokézom), újonnan másolt mappák nem látszanak, exit, majd újra source gomb és lőn: az újonnan másolt mappák-filmek már ott vannak.
-
utánvétel
aktív tag
válasz deakferenc75 #26044 üzenetére
Valószínűleg a tied nem volt garanciális
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
válasz vmaxter #26184 üzenetére
Az Allshare beállításokkal elvileg a számítógépen levő adatokhoz is hozzáférsz és megjelenítheted a tv-n ugyanolyan minőségben. Vagyis nem feltétlenül szükséges külső HDD.
Nálam a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a tv "csak" a felhasználók/nyilvános mappába másolt videókat, képeket látja. Sőt mkv-t ilyen módon nem játszik le, mert fel sem ismeri, holott HDD-ről minden fajta kiterjesztéssel megy szinte.
Azért várjunk meg még néhány hozzászólást, hogy másnál mik a tapasztalatok.Mennyiért sikerül venni D5500-öt?, mert olyanom is van, bár én még drágán vettem múlt év augusztus körül.
-
utánvétel
aktív tag
Ez az internet kártya amúgy milyen? A saját bankod bocsájtja ki? Csak internetes vásárlásra jó?
Azért kérdem, mert az "én módszeremmel", miszerint vásárlás előtt utalok a PayPal egyenlegemre és utána onnan fizetek, továbbutalok, nem működött a múltkor az Ebay-en , amikor eladni akartam.
0,9 USD körüli összeget kellett volna fizetni a feltöltésért, de nem fogadta el a PayPal fizetést, mindenképpen dombor kártyát akart a rendszer, amiről inkasszózta volna, holott vásárlás esetén eddig mindig hibátlanul működött-működik az említett fizetési mód.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
Most jövök a Saturnból, megcsodáltam a 2012-es Samu modelleket.
Szép áraik vannak, na meg a nappalim is kicsi hozzá.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest