Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hammon Serra #1353 üzenetére
egyértelműen az aolong. a cubezzel sok dolgom nem volt még, de ha ott számolnak postaköltséget, akkor érdemes megnézni a lightake.com-on is, ott 10 dollár körül van és ingyenes a szállítás.
esetleg a gyerekeknek érdemes valami kisebb 3x3-ast nézni. a standard méret 57 mm, egy kisebb kéz könnyebben bánik az 50-52 mm kockákkal, azt hiszem aolongból van ilyen méret is.
szerk: 54.5 mm-est találtam aolongból. van színesbműanyagú is, az szerintem pofás, és a lekopó matricák miatt se kell aggódni.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
vargalex
félisten
válasz Hammon Serra #1353 üzenetére
Szia!
Ha nem versenyezni akarnak, csak a könnyű tekerhetőség a cél, akkor az áráért meglepően jó a YJ GuanLong is. Persze nem egy Aolong v2, de nem is egy árkategória.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Hammon Serra #1360 üzenetére
Szia!
De, azért érezhetően könnyebb. De a fórumtárs által helyette ajánlott Chilong is csak 4 g-al nehezebb.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hammon Serra #1358 üzenetére
nem aolong, csak a gyártó ugyanaz (moyu) de más a szerkezete. egy érdekes ötlet (a külső rétegek vastagabbak, mint a középső), de egyben bebukott is, nem olyan jó mint az ára.
vargalex: számomra nagyon érezhető a különbség a guanlong kárára (mondjuk ebben benne van pár év tapasztalat is). a chilong egy rendes, persze kikönnyített, de nem kispórolt kocka érzését kelti, a guanlong meg a boráros téren 300 ftért árult gagyiét.
egyszer rendeltem egy chilongot, guanlongot küldtek helyette (de chilong áron), persze amikor pampogtam az eladónak, akkor nem reagált rá érdemben. szerencsére sikerült anyagáron továbbadni valakinek, aki ennyire nem érzékeny rá mint én, és az árából vettem egy chilongot.
na de jártam már úgy is, hogy rendeltem egy kockát, rácsodálkoztam hogy ez mennyire pici, megnéztem a leírását, 56 mm. tehát a kis különbségeket is megérzi aki csinálja egy ideje.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Longeye
tag
válasz Hammon Serra #1360 üzenetére
Szia!
"viszonyítási alapom a 30 éves Rubik van csak"
Akkor szerintem bármelyik szóbanforgót veszed is, nagyon meg fogsz lepődni
Sajnos a Rubikhoz képest mindegyik mestermű!
Szerintem, de én sem versenyzek.Szerk.: Nekem legjobban az anyagában színezett moyu jön be, de ez persze ízlés dolga.
[ Szerkesztve ]
/* Egy lelkes kontár */
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hammon Serra #1367 üzenetére
hát, jó kérdés hogy mikor fogja meg a vám. mivel úgyis ingyenes a posta, én ilyenkor direkt egyesével rendelem őket meg, biztos ami biztos.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hammon Serra #1369 üzenetére
ja, paypalt passzolom, általában vagy más rendeli meg, vagy kártyával fizetek, de ha jól tudom az az árra dob rá egy fix százalékot, tehát ha 2*5 dollárt fizetsz, vagy 1*10-et, az ilyen szempontból mindegy. cubezzről meg mint fentebb írtam, én még nem rendeltem.
-
bugizozi
őstag
válasz Hammon Serra #1369 üzenetére
Nem fizetsz többet érte
Én is mindig úgy rendelem, hogy 25$ alatt legyen, max több rendelést adok le, hogy az értékhatár alatt maradjak.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
válasz Hammon Serra #1388 üzenetére
Még annyi, hogy én a Championscubestore-ról rendeltem, ott adnak tracking numbert (így nyomon követhető akár a posta honlapján is). Sajnos későn vettem észre, hogy elírtam az irányítószámot. Így a Budapesti továbbítás miatt 1 nappal tovább tartott a kézbesítés.
Alex
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hammon Serra #1445 üzenetére
felejtsd el, olcsóbban jobbat kapsz, ráadásul ha versenyezni is akarnál, ez az amúgy tök kényelmetlen gömbölyített forma miatt még csak nem is verseny legális.
-
Lasy
veterán
válasz Hammon Serra #1445 üzenetére
Szép dizájn, de semmi más.
Egy GuanLong is jobb nála.+36702778032
-
bugizozi
őstag
válasz Hammon Serra #1451 üzenetére
Szia!
Ez a lekerekített kocka rosszabbul forog mint a kicsit drágább társai, ez csak nyűg lenne a fiadnak
Inkább ezeket nézd meg, sokkal gördülékenyebbek:
MFG QiHang 4x4x4 Magic Cube Puzzle Black 65mm
YongJun GuanSu 4x4x4 Magic Cube 62mm BlackVCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest