Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Sziasztok, én is szemezgetek egy ilyen készülékkel mostanában...
Már régóta szerettem volna valami tablet kütyüt, de most sikerült meggyőznöm magam egy mondvacsinált indokkal, hogy miért is van rá szükségem Blade-em van, androiddal jól megvagyok. Viszont:
1, Ez a 800x600 kijelző nem limitálja az elérhető programokat ? Úgy értem... sok cucc "hiányzik" marketről / rosszul működik ?
2, Kijelző képminősége milyen ?
Tudom már páran biztos 10x leírták ezt a 3ezer előző hozzászólásban, de nem nagyon megy a keresgélés nekem -
-
devast
addikt
Valaki meg tudja mondani, hogy a töltője (a kis fekete konnektorba dugható) hány voltos és hány mA-t ad ki magából ?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
4.0 ICS forrás elvileg elérhető. Hajrá kelzsoca !
-
devast
addikt
Megjött az enyém is... gyárilag 2.3.4 van rajta.
És nem akar felmenni a kelzsoca féle rom rá... vagy én rontok el valamit ?
szerk:E:unknown volume for path [/udisk/factory_update_param.aml]
Ean't mount /udisk/factory_update_param.amlSD kártyám szerintem jó...
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Megvárom a mailt wayteq-től.
Különben szinte 100%, hogy ha le is tudnád kaparni egy xtab100-ról a romot, nem menne egy 70en. Más felbontás/dpi, és szerintem egyes alkatrészek is mások.
ps: recovery-be be tudok lépni, szóval nem tégla. Csak kéne egy xtab70 fw, amit rá tudnék flashelni[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Brutális eb #3229 üzenetére
Akkor most ~30 napig nem lesz X
padtab-om ? nemááá -
devast
addikt
Denagy genyók... nemámhogy adnának egy xtab romot... küldjem el szervízbe... 2000huf + fa plusz gondolom szállítási költség....
na írok ennek a szervíznek is...[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
@kelzsoca:
build.prop-ban át lehetne írni ro.build.fingerprint -et valami olyan 800x600-as tablet fingerprint-jére, amihez... khm... több alkalmazás elérhető marketen. Ha tudunk ilyent... Nem tudom, hogy van-e ilyen felbontásban más népszerű tablet, de utánnanézek. -
devast
addikt
Az alkalmazásban van megírva ez, hogy hogyan viselkedjen. winamp nem tudom szolgáltatásként fut-e android alatt, az ilyen playerek általában úgy futnak. Különben tök egyszerű a bezárós történet. Ha van szolgáltatása, akkor az fut tovább a háttérben, ha nincs akkor normál esetben elmegy az alkalmazás sleep módba (nem fut, de bent van memóriában), vagy fut tovább a háttérben. Van olyan amiben van exit gomb valahol a menüben/képernyőn, az lehet hogy kilövi magát teljesen. De home gombbal nem lehet totál kilőni alkalmazást.
tl;dr Úgy viselkedik az alkalmazás, ahogy a programozó megírja[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Rövid vélemény xtab-ról, 4 nap használat után:
35-40k -t simán megér, abszolút. De 35-40k-ért tökéletes tabletet nem kapsz
Hardver oldalról sebességgel teljesen meg vagyok elégedve. Nem igazán lehet belekötni.
TFT betekintési szöge egy irányban (mivel tn panel) nagyon gagyi. xtabnál ez az irány állítva alulról nézve. Normál esetben az ember így fogja (gondolom én), kicsit kifele dönti. Nem szerencsés... mondjuk bármerre lehet forgatni, én spec fejjel lefele használom... így viszont a kezem eltakarja az automatikus fényerő szabályzó szenzorát...
Szoftveres oldalba annyit tudok belekötni, hogy számomra (zte blade után) irtózatosan gyenge a market kínálata (eris market fix-et próbálta már valaki xtab/pad -on ?). Természetesen apk-ból fel lehet rakni bármit, de én jobban szeretem, ha marketről van a cucc.
Videó lejátszás király, a több sávos audio kezelésen még faraghatnának kicsit... nekem (annál a fájlnál amit próbáltam) három audió sávot egyszerre játszott le mikor váltani próbáltam, csak az elsőt lehetett választani, nem volt ott a másik kettő. Gyári videólejátszó meglepően használható, nem kell hozzá marketről lejátszót vadászni.
Akku üzemidőről még nem igazán nyilatkoznék, 4-5 órát egyfolytában használni... nem volt még időm Viszont, a töltő zsinórja nagyon rövid... nagyon nagyon rövid.
Flash megy, igaz első dolog volt hogy ondemand-ra raktam... -
devast
addikt
Uhh... Szerintem inkább érdeklődj akkor a defy-os topicban. Elmondod, hogy eris market fix-et felraktad, valószínűleg a build.prop-ban megváltoztatta a fingerprint-et, és azóta nem indul a telefonod. Ők szerintem többet tudnak segíteni, mint én, aki eddig képen láttam max defy-t.
-
devast
addikt
Észrevétel: pár napja történt valami a markettel... sokkal több alkalmazást látok, és tudok telepíteni.
-
devast
addikt
Vajon lesz-e nekünk ics vagy sem ?
Ahogy olvasgattam, a kínaiak nagyon ráfeküdtek a témára... egy-két héten belül tele lesz a piac 4.0-ás kínai tablettel -
devast
addikt
Kérdés: cellakészenlét kikapcsoló update.zip működik xtab-on is ?
-
devast
addikt
Azért az rk2918 annyira nem noname, és messze nem számít rossznak kínában (magánvélemény: több szempontból üti az xtab-ban levő aml8726-ot, igaz csak minimálisan). És elvileg pár héten belül lesz ics rajta (azt, hogy a chipet alkalmazó gyártók mikor adják ki az fw-t nyilván senki nem tudja)
-
devast
addikt
Cpu cache, gyártástechnológia, i/o kezelés stb stb
Amivel nehezen barátkozom meg még mindig... microsd-t nagyon lassan írja/olvassa az xtab-om. 6,5mb/sec -el, class10-es microsd-t, ami tud 24/14 -et is. Mondhatnád nem számít annyira... amikor a 32gb-os sd tartalmát szinkronizálom az asztali gépem hdd-jére (foldersync-et mindenkinek ajánlom), akkor érezhetően lassú az i/o. Blade-em class6-os kártyával gyorsabban csinálja Amikor 60ezer fájl van az sd-n, számít a sebesség[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Minden xpad/tab -os feküdjön rá erre: [link]
22ft-ért alkalmazások, pl asphalt 6 hd, és kompatibilis az xtabommal, le tudtam tölteni. -
devast
addikt
-
devast
addikt
válasz IviSoft #3576 üzenetére
Nem gyengébb, ugyanaz. A quadrant összpontszám sz*rt sem ér. Csak jó vele villogni.
Ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy egy szoftverfrissítéstől 3x gyorsabb lesz a tablet
ps: xtab-on a firmware build dátuma: 2011-10-09Asphalt6 hd viszont nálam nem megy egyik pluginnal sem... azt írja, hogy nem kompatibilis a program a divájszommal xpad-on megy ?
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz IviSoft #3582 üzenetére
Build number-ben a végén a dátum az érdekes...
Trükközni is lehet a quadrant-al.. a cpu/gpu gyorsabb nem lesz. Az i/o-val lehet játszani, pl más fájlrendszer használva, stb. Én blade-em most 525-öt adott... ha lesz lelki erőm egyszer majd rakok rá cm-et, látom most jött ki 7.1, addig meg marad a 2.2[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Marcelldzso #3592 üzenetére
Olyasmi nekem is volt mar egyszer. Akad, billentyuzeten lenyomsz egy gombot es felhozza a tobbi lehetoseget mert azt hiszi nyomva tartod... nem a touch gazos, megneztem az erzekeles tokeletes. A szoftverbe fekszik meg valami, nekem az ujrainditas segitett.
-
devast
addikt
válasz Marcelldzso #3597 üzenetére
Futtass egy antutu-t, azzal jobban össze tudjuk vetni.
-
devast
addikt
válasz kelzsoca #3619 üzenetére
Amikor 1 óra alatt tölti le az 1gb-nyi adatot az sd kártyámra, akkor az elállás nem opció
Azt, hogy az xtab vagy az xpad fw újabb. Illetve miért jobb ~50%-al az xpad-nak az adatbázis i/o-ja. Ez az i/o dolog mozgat mostanság, mikor 80ezer fájlt szinkronizálok sd-ről wifin keresztül samba megosztásra, és nem mindegy hogy 1 óra vagy 3 óra mire végigér.
SD sebesség meg azért érdekel, mert iszonyat lassan olvassa/írja az xtab-om az sd kártyát, a kártya 3-4x gyorsabb működésre is képes lenne, de a cpu kiakad 100%-on és mégis lassú a folyamat. (~6mb/sec)[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Marcelldzso #3624 üzenetére
Mondom nekem is volt már ilyen problémám.
Ha nem gáz... egy factory reset-et megpróbálhatnál a settings menüben van.
Ha úgy sem jó... garancia szerintem. -
devast
addikt
Valaki próbált már ipsec/l2tp vpn-t beüzemelni ? A blade-emen csont nélkül megy, az xtab nem hajlandó felcsatlakozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest