Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliv
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy pár hete azt vettem észre egy másik eszközről, másik Viberből, hogy x ideje 'Megtekintettem' a saját Viberemet... holott nem! Ez pont akkor történt, amikor Viber üzenetem érkezett, de még nem néztem meg. Fura volt. Elkezdett érdekelni a dolog, és figyelgetni kezdtem. Azóta azt tapasztalom, hogy rendszeresen, naponta több alkalommal úgy jelez "Megtekintett" állapotot a Viberem, hogy a telefon a kezemben sem volt. Ezek közül mindössze egy-két olyan alkalom lehetett, amikor pl. frissítés történt abban az időben a telefonon. Az esetek 95%-ban semmi ilyesmi nem történt.
Az internetkapcsolat fix, nem lehet ez az ok. Azóta telepítettem víruskeresőt, elvileg biztonságban van a készülék. Már alkalmazászárral is próbálkoztam. De sajnos nincs változás.
Tudom, hogy hackelhető a Viber (is)... Lehet, hogy ez történik? Eszembe jutott, hogy a Viber telepítését követő napokban egy nem kívánatos illető küldött egy smiley-t... Lehetséges, hogy ezzel ő mászott bele akkor a telefonomba??
Ha ez történt, mi a teendő, hogyan száműzhetem?
Dühös és teljesen tanácstalan vagyok .. félek, hogy a telefonon levő adataim nincsenek biztonságban
Nem vagyok egy telefon guru, épp ezért nagyon kellene a hozzáértő segítségetek!Köszönet előre is!
-
Oliv
csendes tag
Sziasztok
A Vibert ma már nem tudom használni, mert biztonsági frissítést akar.. (QR kód beolvasással). Hogyan oldható meg ez egy olyan eszközön (tablet), amelyikhez nem tartozik okostelefon?
Köszönöm! -
Oliv
csendes tag
Én továbbra sem boldogulok...
A frissítést vagy QR kód beolvasással kéri, vagy megad egy azonosító kulcsot, amelyikhez ezt a szöveget írja:
Az aktiválási eljárás folytatásához egy másik alkalmazással küldje el a kulcs másolatát saját magának. Nyissa meg a kulcsot (hivatkozásként látható) a mobilkészüléken, és ezzel aktiválja a Vibert.A Viber csak tableten van, a kapcsolódó telefonszám nem okostelefonhoz kötődik, hanem egy ősrégihez..
Segítsetek plíz! -
Oliv
csendes tag
válasz Viktor0610 #4818 üzenetére
De kár Köszönöm.
Próbálkoztam még, de ehhez egy okostelefon kell, mert semmilyen alkalmazással nem tudom a kulcsot átküldeni erre a régi telefonra..
Köszönöm a válaszod! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs