Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
2048*1556 @ 21"
Megfelelő távolságból kell nézni. És mondtam: YT-n teszek a minőségre, mert nem azért megyek oda, hogy élvezkedjek, de filmnézéskor evidens a magasabb stream megléte.[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Lenry
félisten
ahha.
tehát azért 360p, mert fizikailag is akkora a player ablak, ha kiteszem fullscreenbe, akkor átvált nagyba.
ma is tanultam valamitbár azt hozzá kell tenni, hogy hiába pl 360p magas a lejátszóablak, attól még láthatóan javul a videó, ha átváltom 720p-re, ezért is szerettem volna a lejátszóablak méretétől függetlenül fixálni a magas felbontást.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
horush
addikt
Mivel ez a sz@rfos állandóan átáll magyarra - bár, hogy minek nem tudom, de ha visszaállítom, pár nap múlva megint kitalálja, hogy magyarul kell működnie.. - ezért magyarul fogom bemásolni, amit lehet választani: " Mindig a legjobb minőséget válassza ki az internetkapcsolat minősége és a lejátszó mérete alapján" Ez volt beállítva eddig, mégsem akar soha 1080p-t választani magától.. Persze a lejátszási ablak kisebb, de azért nem hiszem, hogy 360p, inkább 480p-snek tűnik az.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest