Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz Kava Csoki #246 üzenetére
ékszerek és offhandek ára, mert azokból ilvl62 a max, és mostantól majd kaphatnak ilvl63-as statokat is.
ja meg a legendary/set dropratet megduplázzák, szóval azok is olcsóbbak lesznek -
Thrawn
félisten
válasz Kava Csoki #246 üzenetére
Üdv a klubban!
Úgy látom a Manticore kérdés meg is oldódott. Szép darab
Én még mindig csapdázok de nagyrészt csak a +10 crit ch miatt, meg persze a lassítása miatt.Patch után mit fogsz használni a Vault - Trail of Cinders helyett?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Cyberbeni
addikt
válasz Kava Csoki #249 üzenetére
ugye tudod, hogy cuccokból csak 25% movement speedet kaphatsz? meg asszem még az olyan passzívok, amik folyamatosan adnak, azok is beleszámítanak (tehát a tactical advantage nem)
vettem egy olcsó tyrael-t az inquisitor helyébe
-
buherka
addikt
válasz Kava Csoki #379 üzenetére
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Kava Csoki #404 üzenetére
25% a max movementspeed
MP0-n 5%, a többin meg MP*10% (tehát MP10-en 100%)
de ha nem a kulcsokra hajtasz, akkor szerintem MP1-2 a legideálisabb, ahol még instant halnak a mobok -
proci985
MODERÁTOR
válasz Kava Csoki #429 üzenetére
ékszerek nagyon lementek. előbb vettem egy 85dex 4chc 36chd gyűrűt 600kért, bár egész jól. ez a kategória patch előtt még bőven 20+m volt.
viszont 130+dex 4+chc 40+chd amunál jobbat még mindig nem találok 1-2m körül, pedig a sajátomat anno még 1.0.3 körül vettem olyan 750k körül.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kava Csoki #431 üzenetére
nézz körül.
fegyverek detto, anno az íjam 1090dps 53chc socket 2.8 life steal és olyan 8m volt talán... na ma láttam AHban hasonló paraméterekkel csak 1050dpsel 75k körül. enyém meg jó esetben érne 1met.
szóval átálltam kivárásra, mp3 még úgy kb megy a jelenlegi gearrel, nagyon meg most nincs időm játszani, szóval ebből még lesz overhaul.
-
Thrawn
félisten
válasz Kava Csoki #532 üzenetére
Poén is, tegnap mind a négyünkön volt egy. 15 percenként jöhet elő TG, így 4 volt mindig negyed órán belül
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kava Csoki #564 üzenetére
ha találsz valamit evasive helyett szólj nekem is. kifejezetten idegesítő, amikor belenyom egy másik csoport közepébe, plusz eszi a disciplinet. SCben ez még elfogadható, HCvel kevésbé volt az (ellenben feltűnt mennyire zavar).
hungering+teethet használtam, nem volt az igazi, 48as CHCvel sem.
evasive előnye, hogy egyszerre hármat üt, falon átüt, wallon átüt, tereptárgyon átüt. nincs haladási tempója, szóval gyorsan mozgó távolsági ellenfelek ellen ideális.
trapokra: mielőtt a reflectes rámászik, tolj smoke screent. smoke screen alatt nem sebződsz reflecttől. gloom szintén megoldás lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kava Csoki #569 üzenetére
én visszatértem az utánna discipline olcsósításhoz. gyakorlatilag "meteorbress baalrunban pl8" stílusban tolom, szóval jól jön.
tippeket mindkettőtöknek köszi, lesz időm hétvége fele és tesztelem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Kava Csoki #632 üzenetére
Ha crit chance is van rajta, akkor ide is jöhetne egy.
-
Thrawn
félisten
válasz Kava Csoki #705 üzenetére
Én néznék egy másik amulettet több crittel, Witching Hour övet és allreses Inna gatyát.
-
buherka
addikt
válasz Kava Csoki #705 üzenetére
Visszatöltés ügyileg hogy állsz? Egy deka LS vagy LOH nincs semmiden sem. Erre gondolj mikor fejlesztesz. Főleg magasabb MP-nál már előszeretettel tolja be a rendszer a reflectes eliteket.
MP5-ön amikor megyek szinte minden 3. elit horda reflectes.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kava Csoki #791 üzenetére
én anno teszteltem korábban steal nélküli fegyvert, 24órán belül adtam el, pedig buktam legalább 5% damot.
-
Cyberbeni
addikt
nekem 1350+ damos LS-es kellene.
-
buherka
addikt
Amúgy sokat nem ér ám az a kis LS ami ezeken a fegyókon van. Kéne még mellé LOH. Tölteni tölt vissza, de nagyon nem eleget. Ha bekrittelek egy-két csúnyát a reflektes bagázsba, igencsak meglepődök.
De ez olyan MP5 körül szokott lenni...ez alatt elvagyok ezzel a 2.6%-al is + life reg.
Ez is több a semminél.
A Windforce 3%-a sokkal jobban tölt.
Már nem egy DH tesót láttam így kifeküdni, 1-2 Cluster arrow és kampeca.A barbik ezért vannak kivételes helyzetben, mert akár 12% LS is fel tudnak halmozni.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Kava Csoki #1269 üzenetére
Ha csak dps-re mész, akkor jó, de én több hasonlót is kukáztam, amíg összejött egy igazán jó. (Monjuk addig ott figyeltek ládában)
@Thrawn: MP1-en 1-2 lövéssel el vannak intézve a normál mobok(crit nélkül is) és cluster arrowwal gyorsan lemennek az elitek. MP4-en kicsit több lövés kell a normál moboknak, de itt már bejátszik a crit is rendesen, és spike trappal gyorsan halnak az elitek. MP2-3 meg kb ugyanaz, mint MP4, mert 1-2 lövéshez kellene a crit, de 10-15 mob ellen nem fog mindnél bejönni, cluster arrow kicsit rosszabb, mint MP1-en, spike trap meg az 1.2 sec arming timeal be van határolva. Szóval én ezért játszok főleg MP1/4-en (MP4->5 meg kb ugyanaz a kategória, mint MP1->2)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Nintendo switch v2 Fortnite limited és Oled verzió eladó/csere/beszámítás
- Apple Watch Ultra 2, Titan, 49mm, GPS + Cellular, új állapotú, 100% akku, 2025.07-ig garos
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
- POCO X3 PRO 8/256
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest