Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Frankó kis ülés lett, én is szeretnék csinálni egyet.
Ha nagyobb helyre költözöm, mindenképp építek. Veszek valami bontott autós ülést, sínnel együtt. Meghegesztem az összecsukható vázat, és mehet a móka. Monitort vagy TV-t nem tervezek a vázra rakni, bonyolultnak tűnik.
-
Szia!
Köszi!
A jogsi megvan hozzá, mert kamion sofőr vagyok, a második autót (subi vagy evo) most rágom át magam mi legyen... Dilemma hegyek...
Hát az euro truck 2-ben nagyon sok, de ez az ezer éves rally-s játék is tudja... Ha 3 monitor lenne, nem lenne rá szükségem.
Igen, ez csak időre megy. Ebben a játékban. Nem olyan mint a dirt széria, hogy elindulnak előtted. -
Bence01
tag
Szia,
Gratulálok hozzá! Azért az árából lehet kijött volna a jogsi+egy lada amit szétküldesz
Persze azzal nem lehet bármelyik időpontban gurulni.
Ezt a fejmozgás követős cuccot nem értem van értelme így egy monitor esetén? Meg a rally az általában időre megy nincsenek melletted az ellenfelek vagy rosszul tudom? -
Grats, jó kis házi setup lett belőle!
Vászon azért elég végletes dolog, sokmindent kell variálni, hogy felrakja az ember - gyak. aköré kell rendezni a szobát. Ha a későbbiekben növelni szeretnéd a vezetési élményt, akkor inkább egy 34"-os ultrawide monitorral járnál a legjobban szvsz - apróról elég jó áron lehet garis darabokat kifogni.
-
Domonkos
addikt
Csucs! Biztos nagyon jo lehet. Kicsit irigykedek is
Arra nem gondoltal, hogy monitor helyett egy vaszont es projektort hasznalj? Tobb ilyen setupot is lattam mar, de nem ertem, hogy a projektoros megoldas miert nem nepszerubb. En mar csak a latoszogek miatt is ezt valasztanam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hogy miért is csináltam magamnak egy ilyen beteg cuccot?!Mert imádom a rally szimulátort, abból is a Richard Burns...
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest