Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) janeszgol


janeszgol
félisten

Komoly összefoglalás. Nem gondoltam, hogy ilyen részletes, érdekes lesz a poszt, a címe nem ezt sugallta. A kérdésre a válasz: szerintem akkora, mint amekkora a Pixel 2 XL-nek van.

(#2) prolad


prolad
őstag

Korrekten megírt összefoglaló, ennyire nem néztem még utána, az én válaszom a kérdésre, hogy egyértelműen nagy. És teljesen szándékosan hagyják ekkorára, nem a sztereó hangszóró miatt, remélem ezen a következő csúcsmodellel változtatnak.

(#3) Agressor


Agressor
tag

Abban azért bízom, hogy magát a formatervet meghagyják a Sony-nál!
Mindig az aktuális Sony zászlóshajót veszem, mert gyönyörű készülékek igényes anyaghasználattal. Nem zavar az XZ-m kávája, ha kicsit kisebbre veszik, az nem baj, csak a forma maradjon!

(#4) #11114240 válasza Agressor (#3) üzenetére


#11114240
törölt tag

Nekem is nagyon tetszenek, hiába tűnik távolról csak egy hasábnak, a részletek mindig jól ki vannak találva. Az X Compacton sokat gondolkodtam, amikor új telefont kellett vennem, csak a kamera ne lenne olyan béna. A compact verzió amúgy nagyon király lehetne kis kávákkal, de tuti ezt a lehetőséget is kihagyják és kb. egy év múlva jelenik majd csak meg.

@janeszgol: remélem annyira nem lesz kiábrándító, mint a Pixel 2 XL, annak a formaterve nem is az, hogy ronda, csak valahogy az összkép olyan space age hatású, mintha a '60-as évekből szedtek volna elő egy távirányító koncepciót (ebbe a szobába berakva fel sem tűnne). Bár most, hogy ezt leírtam lehet, hogy mégis tetszik.

(#5) pusszycat


pusszycat
nagyúr

Már már olyan érzése van az embernek,h szándékosan vágják maguk alatt a fát. :( Ki a felelős ezekért a leszálopályákért. Tuti valami 70+ évjáratú kecske*-szó. :o

Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/104kg.]

(#6) DDA40X válasza Agressor (#3) üzenetére


DDA40X
aktív tag

Én is ugyanezt mondom. Nagyon szép a forma. A Premium a kedvencem! Elég ha csak pár millimétert csippentenek le, máris tökéletes. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.