Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25) Geri Bátyó válasza Móci (#23) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Nem feltétlenül. Amiatt, hogy 2-3 hónapig hagyják érni, egész más íze lesz, mint a kolbásznak, de mégsem szárad ki, mert vastagabb. Legalábbis mifelénk nincs más fűszerezés, de én is ettem már házi készítésű "téliszalámit". Igazság szerint, még jobb is volt, mint a bolti, mert kevesebb volt benne a zsír és több a hús.

Ez is mindig szokás és ízlés kérdése. Én akkor szeretem a kolbászt, ha jó fokhagymás, enyhén csípős és még nincs kiszáradva. Ilyen boltban nincs, de házilag sem igazán jellemző. Kevesen csinálják csípősre és fokhagymásra a kolbászt sajnos.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.