Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz jety91 #26428 üzenetére
nekem bezárja a real racing 3-at a telefon, ha nem basztatom a grafikai beállításokat. Már a menüt se szereti. Ha felteszem ezt az existenz romot, akkor jobb lesz nekem? Tippeld meg, hogy lehet-e jobb, az is elég köszönöm
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
SkiDev
senior tag
válasz jety91 #26374 üzenetére
Lehet megpróbálom, mert ahogy látom ódákat zengesz róla
Annyi a kérdésem, hogy mit kell csinálnom így pure ROM-on?
Sima recovery-ből fel lehet tenni vagy szükséges amit linkeltek az eXistenZ-hez? (Nekem valami touchos van a pure-ral felkerülve, ami ilyen nagy ikonokból áll szürke ) Kernelt nem kell flashelni, hanem rámehet a 266-osra vagy hogy? Nekem ez így kicsit furcsaSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
tutuhawer
őstag
-
SkiDev
senior tag
-
törölt tag
-
blakey
titán
válasz jety91 #26740 üzenetére
Az, hogy "csak a szemét" zavarja az épp elég. Nem megfelelő a működése, független attól, hogy mennyibe kerül, ez nem egy "feature". a kameralencse takaró maszatolódása is "csak a szemét" zavarta, funkcionálisan jól működött.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Melafoto
senior tag
válasz jety91 #27247 üzenetére
Köszi, de nem engedett semmit..így előről kezdtem a 4.1-től a rootolásig
Most már megy fel a CM .......aztán majd kiderül. Elkiabáltam....egy darabig megjelenik a SONY felirat, majd újraindul[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Melafoto
senior tag
-
Maacaw
tag
válasz jety91 #27396 üzenetére
Még lehetne egy kér(d)ésem? Nekem a MEGA-t valamiért nem tölti be a gépem, mindig elkezdi betölteni az oldalt, de képtelen befejezni. Nem tudom másnál jelentkezett-e a probléma, de nagyon örülnék neki ha ezentúl máshova (is) feltöltenéd a ROM-odat, pl. Dev-Host. Előre is köszönöm
-
jety91
őstag
válasz jety91 #27451 üzenetére
Itt a javított zip: CM 10.2 Xperia Addons 1.0
-
raziel01
veterán
válasz jety91 #27705 üzenetére
Pedig Greenify-al is fagyasztva van. Most azt csináltam, hogy kikapcsoltam a google play értesítést, hogy új alkalmazásoknál értesítsen. Mert én arra is gyanakodok.
Ha így is fos akkor törlöm le a facebook app-ot. Alapvetően szeretem de ha nem szereti a CM-et akkor nincs mit tenni,. -
tomp
félisten
válasz jety91 #27709 üzenetére
201-es rommal nekem folyamatosan fut mint szolgáltatások. Ha már nem akarok az alkalmazásban lenni akkor nem a Home gombbal lépek ki hanem a visszával és az app váltóban is kihúzom. Így csak a szolgáltatása fut ami nekem 22-45mega között van. Fut a fb szolg.+google plus +chrome és van 200mega szabad ramom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest