Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz Gaberiellb #15605 üzenetére
+1
Szerintem ebből még akár tavasz is lehet.
De szerintem reszelgessenek még rajta. Nem volna túl szerencsés, ha úgy adnák ki az update-t mind modjunk a Galaxy S3 esetében. Tele volt buggal, vissza is vonták. Erre nincs szükség itt.
SzerintemAll→M8
-
Gaberiellb
senior tag
válasz callmeakos #15606 üzenetére
Teljesen így van, inkább legyenek a hibák orvosólva mint kapjunk egy olyan rendszert amit nem javitottak csak kiadták, hogy örüljön a nép! Remélem a SONY nem esik ebbe a hibába, és valóban megéri a várakozás.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Joddy
csendes tag
Ha kiadnék a bug-os verziót akkor meg a fikázással lenne tele a fórum...
Üdv.: Wookey
-
törölt tag
Igazatok van de már a második build van fent ptcrb-n ami azt jelenti hogy ami oda felkerül az már kész, ahhoz már nem nyùlnak. Akkor ezek szerint lessz harmadik build is? Ezt nem hiszem el hogy ennyi kell egy bugmentes szofthoz. Itt másról van szó. Igazatok van hogy inkább később adják ki minthogy bugos legyen de itt már szerintem más dolog van a háttérben.
-
apuc
őstag
válasz Gaberiellb #15605 üzenetére
+1
-
callmeakos
veterán
Ha már így pörög ez a 4.3 téma, rákérdeztem a Telekom FB oldalán mi a helyzet. Most jött a válasz:
Kedves Ákos! A gyártó által kibocsájtott szoftvereket először társaságunk teszteli, majd miután elfogadtuk azt, elérhető lesz ügyfeleink számára is a frissítés. Az említett szoftverfrissítést már elfogadta társaságunk, és továbbítottuk azt a gyártó felé, a megjelenéssel kapcsolatban pontos időponttal azonban sajnos nem tudunk szolgálni.
All→M8
-
qamu74
őstag
válasz Gaberiellb #15607 üzenetére
Ez mind szép és jó, de szerintem a sony a zekkel foglalkozik és másod sorban a többi teloval!
-
qamu74
őstag
válasz callmeakos #15613 üzenetére
Jogos
-
benete
tag
Megbízhatatlan, hazudozó, sunyi, egyszóval: Sony.
Nem a késve érkező frissítés miatt, hanem az azt kísérő minősíthetetlen kommunikáció miatt.
A hörögve szívükhöz kapók figyelmét felhívom, hogy ha egy magyar cég venné ennyire semmibe őket az eladott termékével kapcsolatban, akkor már szaladtak volna a fogyasztóvédelemhez, bíróságra, stb. -
törölt tag
válasz callmeakos #15611 üzenetére
Ezt mondtam. Itt már nem arról van szó hogy bugos hanem hogy valami miatt direkt hùzzák az időt és ez a legidegesítőbb az egészben.
-
callmeakos
veterán
-
Joddy
csendes tag
Erről az egész 4.3 mizériáról egy közhely szituáció jut eszembe,amikor a féj hátra kiabál az asszonynak,hogy "Hol van mán a söröm?!?!" ...
Nem lét elem a 4.3,mint ahogy a sör se,csak jól esne,de mégis úgy toporzékolnak sokan,mintha enélkül nem menne a telefonjuk
-
Becksman
őstag
válasz callmeakos #15618 üzenetére
Ez már rég fenn volt...
Nekem nem azzal van gond, hogy késik a frissítés... Hanem azzal hogy csak annyit irkálnak hamarosan jön...
(1 hónap csúszás van az igért december után...Persze a weboldalon 2013 december van irva.... Ezt is cseszik átírni pedig biztos nem tart 5 percnél tovább...)Samsung A54 5G 8+256GB
-
callmeakos
veterán
válasz Becksman #15621 üzenetére
Értem a felháborodásotokat.
Mivel nekem még új az SPm, ezért én még vígan elvagyok ezzel, és egyenlőre a zenelejátszó bugján kívül semmibe nem tudok belekötni.
Egyébként átérzem a dolgot, mert hasonló folyamat volt a Grand X INel. 4.0.4-el jött ki Novemberben. Decemberre ígérték a 4.1et, majd Márciusban benyögték hogy bocs srácok, mégse lesz JB, a készülék támogatása egy "javító" csomaggal el lett intézve. Istentelenül kellemetlen, és bosszantó, amikor az embernek ilyenekkel húzzák az agyát.All→M8
-
counterbill
senior tag
válasz callmeakos #15622 üzenetére
Csak a GXI nèl eszméletlen hibak voltak Azt a fostlicska androidot amit ràraktak. Van benne rádió meg nfc de nem működik kikapcsol nem lehet hívni róla lila lett a kijelzo naofenyre xd pedig szép volt és szerettem volna de nem bírtam tovább
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Becksman
őstag
válasz qamu74 #15623 üzenetére
......
Azt a mocskos hazudós pofájukat! Az a baj hogy hiába mondanánk ilyenkor azt hogy független készülékem van miért nem frissít?! Mert akkor ráfogják hogy ugye ID alapján van a frissítés... No mind1.. jól fejeződött be a tavalyi év és ez is kellemesen kezdődik! DE legalább irnák hogy ne várjuk januárra... De még erre se képesek.. csak hitegetik az embereket hogy kinn van, kinn van...Samsung A54 5G 8+256GB
-
Joddy
csendes tag
válasz callmeakos #15622 üzenetére
Zenelejátszós bug?
(egy hónap alatt még nem tünt fel,hogy vmi nem stimmelne vele. Miben nyilvánul meg?Üdv.: Wookey
-
addikt
Tudtok valamilyen fixet arra, hogy néha nem érzékeli a telefon az érintést?
-
callmeakos
veterán
Az van hogy mikrofonos fülessel hallgatom a zenéket.
És feltűnt hogy elkezdek hallgatni egy számot, és mikor lejárt, pörgetek tovább. Egy idő után fogja magát a Walkman progi, és kikapcsol egy szám közben, és mikor visszalépek, akkor nem azon a számon marad ahol kikapcsolt, hanem arra visszamegy, ahol korábban elkezdtem a zenehallgatást.
Arra gyanakszom hogy valamiért nem cimborák a a fülessel, pedig nem is valami dzsunka izéről van szó [link]
Lehet teszek egy próbát a telóhoz kapott fülessel, hogy hátha leszűrök valami tanulságot ezzel kapcsolatba.All→M8
-
pityuri7
csendes tag
Szerintem meghülyült a pcc-m Azt írta ki, hogy lehetséges, hogy új szoftver érhető el...
Sony ericsson K750i--> Sony ericsson Xperia X8--> Sony Xperia SP--> Z3C--> Huawei P10
-
addikt
válasz callmeakos #15630 üzenetére
"Egy idő után fogja magát a Walkman progi, és kikapcsol egy szám közben, és mikor visszalépek, akkor nem azon a számon marad ahol kikapcsolt, hanem arra visszamegy, ahol korábban elkezdtem a zenehallgatást."
Semmi köze a füleshez szerintem, ez a rossz memóriakezelés miatt lehet. Mivel az Android lövi ki a progit, nem sikerül elmentenie azt, hogy éppen melyik számot játszotta le.
-
Joddy
csendes tag
válasz callmeakos #15630 üzenetére
Én egy Maxell mic-es fülest (headset)-et használok,(olyan mint a gyári,csak jobban szól ),és napi 9-10 óra zene hallgatás,pörgetés mellett se tapasztaltam ilyet.
-
callmeakos
veterán
válasz Superhun #15632 üzenetére
Lehet, mert kipróbáltam a gyári fülessel (ami egyént hogy milyen rohadt kényelmetlen...), és ugyanez. Akkor lehet átkell váltanom másra, hátha mással nem csinálja ezt. Kár, pedig a Walkman felület jön be nekem a legjobban az összes zenelejszó közül.
Joddy
Milyen zenelejátszót használsz?[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Joddy
csendes tag
válasz callmeakos #15634 üzenetére
A gyári walkmant használom,bár nekem ez a lila felület eléggé b...s ...
A füles meg Maxell Mxl190300 Black ("agybadugós").
-
oliwire
őstag
Ez sajnos a bezárogatós bug. Nekem Chromenál jött elő párszor. Én viszont PowerAMP-t használok, azzal nem volt ilyen még.
-
addikt
Van rá rootos fix, hogy ne záródjon be, ha csak az fut, de a multitasking továbbra is kaki lesz. Egyébként PowerAMP-ot ajánlom én is, de sajnos fizetős.
-
Gaberiellb
senior tag
vagy még esetleg megpróbálhatod, hogy az alkalmazásoknál kikeresed és csinálsz egy adatok törlését hátha segít!
-
sajtos75
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy android guru de nemrég vettem egy Xperia SP készüléket. T -mobilosat.Tesztelgettem és teszik. Bár vannak furcsaságai. Jó párszor bezár programokat kérdés nélkül. Leginkább a Vibert mondjuk ,ha böngészek. Vagy a Cromeal vagy a másik alap böngészővel. De ezt olvastam,hogy talán típushiba és nem a telefon hibája. Viszont amit nem értek,hogy akár hol nézem a telefon specifikációjánál 1gb ram van írva. De ha én megnézem a telefonban. Vagy valami tesztelő programmal. Pl.: AnTuTu akkor a ram méretének csak 768 mbot ír. Ez hiba vagy mi ez? Miért nem 1gbos? Most ez hiba vagy az android különlegessége.?
-
-
sajtos75
tag
válasz HuaweiU8500 #15642 üzenetére
Gondolom akkor neked már az van rajta. Ott is megmarad ez a programok önkényes bezárása?
Illetve létezik ,hogy SPn nem lehet alkalmazásokat átvinni SD kártyára? Mert ilyet nem találok. Csak képet ,videót ,zenét. Mert a régi telefonom simán megoldható volt az alkalmazások Micro SDről való futtatására.
-
dave0825
őstag
válasz sajtos75 #15643 üzenetére
A 4.3 decemberre érkezett volna, azóta is minden hétfőn várja mindenki, úgyhogy még neki sincs az rajt Rá lehet tenni egy nem hivatalos verziót, de hivatalosan még nem jött ki.
Áthelyezni pedig nem lehet, se a mostani verzióval, se a 4.3-mal. Csak ha rootolod, akkor van rá megoldás.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Gaberiellb
senior tag
Egyébként, az újra töltés dolog valóban érdekes.... a ray-em nem csinálta ilyen gyakran! Egyértelműen a sw a hibás.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest