Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz1
őstag
Ugy telepitem mint a képernyő zárat?
-
kirusz1
őstag
Zárt bl re melyik romot ajánljátok amiben minden müködik és nagy előrelépés a gyárihoz képest amivel semmi bajom
-
kirusz1
őstag
Nekem ez a helymeghatározós wifi n müködik jól.nem kapcsolja ki a wifit.gyári rom van fent
-
kirusz1
őstag
jó lett a megadott beállitásokkal
-
kirusz1
őstag
válasz HuaweiU8500 #15623 üzenetére
nekem azt irja az energia gazdálkodásnál szabványos:awifi bekapcsolva tartása mentett területentartozkodás során
speciális:a wifi kikapcsolása ha egy mentett területen nem érhető el hálozatigy jó volt kikapcsolta a wifim amikor elmentem othonról
-
kirusz1
őstag
Nekem ez a helyalapu wifi nem müködik jól nem kapcsolgatja a wifit.tudtok olyan beállitásról amivel azt lehet állitani hogy fizikai gombbal lehessen lerakni a hivást?
Boondee én flashtoollal felraknék egy romot.most linket nem tudok adni mert teloról vagyok.se portálon nézz szét[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
Mi is a gombkombináció a hard reset re ami alaphelyzetbe állitja a telefont és olyan lesz mint mikor az ember kihozza a boltból?
-
-
kirusz1
őstag
válasz akos727 #18176 üzenetére
Nem nekem sincs semmi gondom vele hátlap atomstabil,usb fedél kicsit furán nyilik de az is jól szuperál.egyedül a kamerával vannak néha gondjaim.Teljesen megvagyok elégedve a telefonnal
ujjobbagya:sajnos az egérnél ne nem tudsz visszalépni igy szinte használhatatlan[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
A recoweryt ics re is fellehet rakni igaz ?nem emlékszem már rá(azt ami a tippek trükkökbe van)
-
kirusz1
őstag
válasz balazska9311 #19026 üzenetére
pc conpainonal vagy flashtoollal
-
kirusz1
őstag
Itt a JB holnap érkezik
[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
Hello.Egy pár napja ha rádugom az AKG headsetem azt irja a kezelő gombok nem elérhetőek valaki találkozott ilyennel magyarán nem lehet a fülesen pl leállitani a zenehalgatást a telefon ujrainditás nem oldotta meg resetet még nem csináltam
-
kirusz1
őstag
válasz korpicschess #20815 üzenetére
Eddig kezelte
-
kirusz1
őstag
válasz korpicschess #20824 üzenetére
Ez az semmi egyik nap mikor rádugtam ezt irta ki hogy a kezelő gombok nem elérhetőek a headsetről(nem is müködnek)semmit nem telepitettem nem volt semmi változás
-
kirusz1
őstag
Nekem jb alatt naponta töbször eldobja a hálozatot.tapasztalt ilyet valaki?
-
kirusz1
őstag
nekem fent van kedd óta a jb de most rakom vissza az ics t állandón eldobja a hálozatot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest