Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Ugye ahogy az a tesztben írva van a netezésnél a flashek miatt akadhat a rendszer. És ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ki lehet e kapcsolni - "letíltani" - a flash tartalmakat. (vagy ez böngészőtöl függ? )
Mindenképp Sony-t vennék, nem csak a design, hanem az összeszerelés és a júzer-interfész is nagyon bejön. a Sola és P között filózom, de mégis ez kéne hisz az 1 GB RAM FONTOS!!! -
x64emulator
tag
Sziasztok!
Nagyon érdekelne, hogy Xperia P felhasználók jelenleg milyen androidos rendszert futtatnak, és hogy ez a rendszer rendelkezik-e ezzel a "Stamina" móddal, illetve milyen hatékonysággal.
Ezenkívűl nagyon szeretném tudni, hogy ez a készülék rendelkezik e karcálló üveg borítással, érdemes-e venni fóliát, vagy már van rajta?
Illetve a telefon teljesítményéről egy jellemzést nagyon megköszönnék.(Most szeretnék telefont cserélni, és igazság szerint a középkategóriás telefonok érdekelnek. Most jött ki az Xperia M, ami szintén hasonló rendszerrel - bár újabb generációs a hardver - rendelkezik, de a fényképezője nem kicsit gyenge, a P-vel ellentétben. És a képernyővel is hasonló a helyzet. Próbálom minél olcsóbban megoldani a telefoncserét, és Sonyt tervezek venni, és most a P-ára nagyon szépen lecsökkent.)
-
x64emulator
tag
válasz bluemirage #24655 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Jó tudni h adnak rá fóliát, de végül is olcsón be lehet szerezni ezeket. Ha az akkumulátora bírja a strapát olyan két napig laza használattal, akkor biztos ezt veszem.
Nagyon jó hogy fémből van, tényleg jó érzés, és valószínüleg ezt veszem mert egész olcsó.
A samsungokra nem szeretnék várni, mert 70-80k ért már nem veszek telefont, pláne ezzel a végtelenségig lekerekített formával.Kérlek írd le hogy mennyire kielégítő a teljesítménye! Nekem egy stabil (nem laggos) rendszerre lenne szükségem, ami szép és jó zenehallgatásra, filmnézésre, szipla böngészgetésre netről, és néha-néha egy kis játék unaloműzéshez. Ha szerinted erre jó a P akkor e mellett döntök.
-
x64emulator
tag
Najó! Ahogy már írtam nagyon szeretném tudni, hogy kinek milyen a véleménye a telefon teljesítményéről. Számomra nagyon jó ha ez a készülék stabilan eltolja (rendszeres laggolások nélkül) a rendszert, illetve zenehallgatáshoz, videónézéshez (HD-hoz is), szimpla böngészgetéshez - yutub nézéshez, és egyszerű unaloműző játékokhoz megfelelő.
Bocsi a félkövér miatt.[ Szerkesztve ]
-
x64emulator
tag
Köszi a kifejtett választ. Én is úgy érzem jól fogok vele járni, főleg hogy egy rezisztív kijelzős lg gm360 ról cserélek erre!
[ Szerkesztve ]
-
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Már amúgy 1-2 hónapja érdeklődtem ebben a fórumban, és most azt szeretném tudni hogy szerintetek megéri venni egy ilyen telefont 36500Ft ért? Jó a kijelzője a zenelejátszója a fényképezője a hardvere sem rossz, csak az a fránya hívás bug. Érdekelne h ez esetleg minden ilyen készüléken ott van, vagy csak 1-2-n? És ez akkor pontosan mit takar? Vagy mindenkinél máshogy jön elő?
[ Szerkesztve ]
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Hamarosan vásárolnék egy ilyen telót (52k, papíron újonnan, függetlenül), de azoknál a boltoknál ahol érdeklődtem, vagy nem volt vagy ha volt is elég körülményes állapotban lehet megszerezni.
Az egyik azt mondta hogy azt ázsiai piacra gyártva szerzik be ahol a szoftvert ha frissítem átáll Kínaira és nem is lehet átálítani más nyelvre, de ahogy mondta: angolra, magyarra nem lehet átállítani. Ezt én nem hiszem el, de nem akarok kockáztatni fölöslegesen.
Azért kérném hogy ha van ezen a fórumon olyan aki ért az Android OS-hez, akkor nagyon megköszönném ha esetleg gondolatát leírná erről az állításról. Egyéként a másik érv ami miatt úgy gondolom hogy ez nem lehetséges az az hogy az egyik ismerősöm is vett már így egy HTC One X+-t és az simán/jól működik magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs