Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
Szia!
Hallottam már ilyenről.Polírozzák ilyenkor.GSM boltba érdeklődj utána.Valószínűleg ők használják hogy a karcok többségét eltávolítsák a használt mobilról.Ha ezt sikerül megoldanod akkor javaslok egy fóliát rá, 800ft valahol ha megkéred akkor fel is teszik neked.Azok megvédik a kijelzőt és téged is az ilyen gondoktól.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
Kérném a tulajokat hogy a mai nap folyamán erre az e-mail címre:xperia.hu@support.sonyericsson.com
hogy mint x10 mini pro tulaj kérelmeznénk a 2.3-as android rendszert kiadni.Ha az LG kiadja az olyan hardverű készülékeire mint ez a telefon akkor itt se legyenek lusták.Szépen megfogalmazva kéne.Páran már írtunk.Sokan eredményt is érhetünk el.Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz kiskaktusz #2075 üzenetére
Talán a kitartókat díjazzák.Próba szerencse.Nem kerül pénzbe nekünk és veszteni valónk sincs egy e-mailel.
-
sdd2
veterán
Szia!
Ezt a telód találta magától a frissítést?Ha igen akkor frissítsd le és írd ki hogy a telefon infóban mit ír majd a droid rendszerre.
Páran írtunk nekik levelet erről a frissítésről de hogy ilyen gyorsan reagálnának és hogy tényleg sikerült-e őket meggyőzni sajnos nem hinném.
Szerk:Tegnap jött vissza e-mail az SE-től hogy levelem továbbítja az illetékes kollégának.Most olvasom ez lehet jó hír de nem szabad ezért pezsgőt bontani még.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Ez alapján ki lehet jelenteni hogy az x10 mini pro-n is elfut az ICS.
-
sdd2
veterán
válasz balazstoth #2298 üzenetére
2.3 megéri feltenni.
SEUS-t letöltöd, megnyitod és követed az utasításait.Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz Robimobil #2497 üzenetére
Szia!
Indítsd el az SEUS-t és dugd rá a telót a gépre.Ha rajta van kiveszed az aksit, elindítod az SEUS-t ez ekkor elkezdi keresni a telefont. Nyomod a visszanyilat miközben visszarakod az aksit. Ekkor felismeri és mehet rá a gyári szoftver.
-
sdd2
veterán
válasz Robimobil #2500 üzenetére
Nézd meg amit én írtam.
SEUS használat:
Letöltöd, telepíted, elindítod, elfogadod alul a licenst. tovább, kiválasztod a telefont, majd kiírja hogy kapcsold ki a telefont várj 30 másodpercet majd a visszanyilta nyomva tartva csatlakoztasd az usb kábellel a számítógéphez. Na ezt most neked úgy kell csinálnod ezt a kikapcsolós részt ahogy feljebb leírtam. Én így jártam az x10 minim-el csak ott még nagyobb a pech mert annak nehéz kivenni az aksit.
-
sdd2
veterán
Megoldottam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest