Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz abteam2008 #798 üzenetére
Ez szerintem valami google probléma lehet, ami magától rendbe fog jönni.
robyg: ha csak töltés közben van ez, akkor elvileg normális.
Viooo: ez teljesen attól függ, hogy Neked milyen funkciók / szempontok a legfontosabbak egy készüléknél. Nem nagyon lehet a kettőt enélkül összehasonlítani. Másrészt ebben a topikban úgysem valószínű, hogy azt fogják mondani, vegyél desire-t. Van erre topik, a "milyen okostelefont vegyek", vagy valami ilyesmi a címe. De ott is azt fogják kérdezni, mint én, hogy nálad mik a legfontosabb funkciók.
Más:
Az x10 mini Pro úgy fest, tudja a 802.11n-t.Élesítése a következő módon:
- /system/etc könyvtárban a tiwlan.ini fájl megkeresni
(természetesen rootolt telefon kell hozzá)
- az alábbiak szerint a megfelelő részt átírni benne:HT_Enable=1 #0=diable 802.11n support / 1=Enable
BurstModeEnable = 1 # 0 - Disabled 1 - Enabled
Mások jelentése szerint működik és többletfogyasztást nem okoz. Kipróbálni még nem tudtam, keresnem kell egy n-es wifi routert. Ha sikerül, jelentkezem.
"Bár írta itt egy tulaj, hogy ki lehet belül fóliával ragasztani az illesztési pontokat és akkor elhallgat."
Igen, ez én voltam. Tényleg elhallgat, de a recsegés nem szűnik meg teljesen. Ha kinyitom (látszik a billentyűzet) és külön megnyomom az alsó részt, ahol az akkufedél van, vagy külön a felső részt, a kijelzőt,akkor egyik sem recseg, halálos csend van. De ha összecsukom, akkor valahogy a slide mechanizmusa, tehát az alsó és a felső rész együtt továbbra is recsegnek picit. De ez már elviselhető, alig hallható.[ Szerkesztve ]
• Flies around shit - bees around honey •
-
komizoli90
csendes tag
Üdv! Én most gondolkodok egy iylen telóben, végigolvastam a fórumot és alapvetően jónak tűnik, de tegnap olvastam egy másik fórumon szinte mindenki panaszkodik, hogy a 2.1re való frissítés után, újraindulgat ha PC-re kötik, belassul, meg hogy rengeteg hiba van a szoftverben. Tényleg ennyire rossz a helyzet?
-
noicenoice
tag
válasz komizoli90 #802 üzenetére
Szerintem nem, legalábbis nálam minden rendben. Pedig elötte nem bírtam magammal, ráflasheltem az UK-s 2.1-es romot, majd amikot kijött a T-sekre is hivatalosan, akkor buil.prop átírásával visszaraktam rá a T-s romot, azóta is root, JIT, stb., tehát rendesen mókolva van a cucc, de semmi hibát nem tapasztaltam.
-
krida
csendes tag
No a mai nap én is megvettem a kis készüléket! Fantasztikus! :-)
Egy olyan kérdés, hogy tudok törölni vele olyan alkalmazásokat, amik abszolút nem kellenek nekem, illetve Ti, mint törzsgyökeres Androidosok, miket ajánlotok?! Mi kell, mi nem kell?Jah és még egy kérdés: Hogy tudok saját sms hangot beállítani (mp3)?
-
tailor
őstag
válasz noicenoice #797 üzenetére
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz komizoli90 #802 üzenetére
Nekem még egyszer sem indult újra. Eléggé hardcore user vagyok, szerteszéjjel van testre szabva a telefon, rootolás, app2sd, amit akarsz, de nem tapasztaltam ilyet. No meg a "rengeteg hiba" is eléggé homályos így, hogy az mit takar vajon. Szerintem abszolút nem ilyen rossz a helyzet. A Samsung Wave-em, na AZ újraindult sokszor. Ott volt hiba dögivel. Itt ahhoz képest a hibák száma=0.
krida: Gratula a készülékhez!
A rootolás lényegében olyasmi, ami által admin jogokat adsz magadnak, ami linux alapú rendszereken szükséges ahhoz, hogy bizonyos rendszerfájlokhoz ill. könyvtárakhoz hozzáférhess, írni/olvasni tudd őket. Pl. ahhoz kell, hogy egyes gyárilag telepített alkalmazásokat is törölhess (persze ezt csak nagy körültekintéssel szabad.)
Ha jól emlékszem, ebben a topikban is volt leírás róla, hogy mely programok távolíthatók el biztonsággal, a seria.hu-n is van ilyen topik, vagy a forum.xda-developers.com-on szintén. De ha beírod a gugliba, hogy "x10 mini pro biztonságosan eltávolítható szoftverek" vagy "x10 mini pro safely removable apps", akkor jönnek a találatok szépen.Amiket most feltetepítettél, az 100%-ig biztos, hogy a telefonmemóriába települtek. A memóriakártyára telepítést én is nemrég oldottam meg, köszönhetően fpy_ fórumtárs kedves segítségének. Csak egy kicsit kell visszaolvasni, ITT van a linkje.
A leírás jó, de nekem nem ment elsőre, bár nagyon pontosan követtem. A sarkallatos pont a memóriakártya particionálása, kell rajta csinálni egy kisebb linux partíciót.
A leírás szerint: "a MINI olyan 400-500 MB területet képes lekezelni, illetve ennyinél nem lesz stabilitási gond." - Nem így van. Először is valamiért nem tudtam a 16 gigás kártyámon 600 megás ext2 partíciót létrehozni. Másodszor, a forum.xda-developers.com szerint a mini Pronál a nevezett partíció ne legyen nagyobb, mint 1,4 giga. Egy kb. 1,3 gigás partícióval próbálkoztam, ezt végre látja a telefon (nem úgy, mint a 600 megásat), és semmilyen stabilitási probléma nem jelentkezett azóta sem, valóban.
Telepítéskor továbbra is használja a telefon memóriát is, tehát ahogy tesz fel az ember programokat, az is fogyni fog továbbra is, csak nem olyan ütemben.Én a gyári játékokat meg a Roadsync-et szedtem le, de merész módon a gyári launchert is kigyalultam Titanimu Backup-pal Chuck Norris módban
Nálam a LauncherPro Plus van fent, így tetszőleges számban lehet felpakolni a homescreenre ikonokat és egy lapon több widget is lehet (mint a "nagyoknál"), a gyári megoldással ellentétben. Nagyon szépen testre szabható.
Aztán van még fenn: Sygic Aura, Ndrive 10, iGO 8, Applanet, AutoWifi, BeamReader, Bluetooth File Transfer, CallRecorder, CheckBalance, FileCover, Ebuddy, Handcent SMS, IM+ Pro, Multitasking, No Lock, Picasa Tool, PowerAMP, QuickOffice, RockPlayer, Root Explorer, SlovoED English-Hungarian, Titanium Backup, 3G Watchdog, és játékok ízlés szerint, most éppen az AngryBirds xmas edition, meg a Marvin, mert nagy ZX Spectrum rajongó vagyok/voltam xD.
Meg ízlés szerint widgetek: aCurrency Lite, Beautiful Home Weather, LED light, PowerTime, Widgetsoid.
Ha valami nem ismerős, a Google-ban megnézheted, melyik prog mit csinál.noicenoice: nekem a JIT nem ment... vagyis pontosabban ment, végigcsinálja hibaüzenet nélkül, majd a tel újraindul, ahogy kell, és ugyanolyan, mint volt. Szal nekem nem lett gyorsabb a tesztek szerint és szubjektív érzés szerint sem. Igaz, hogy lassabb se Továbbra is olyan 4 körül van az az érték, aminek a tesztek szerint 7-8-ra kellene felmenni JIT után.
-
krida
csendes tag
válasz cryingdr4g0n #809 üzenetére
Köszi! :-)
Az adatbarangolás mit jelent? -
komizoli90
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat! megnyugtattatok kicsit bár annyira nem vagyok hardcore júzer úgyhogy remélhetőleg nem lesznek nálam se nagyobb gondok
-
noicenoice
tag
válasz cryingdr4g0n #809 üzenetére
A JIT után nekem is csal 3-4. mérésre mutatta a 8 körüli értéket, de azóta szinte mindig.
Az APP2SD-nek még nem mertem nekiugrani. Ha mégis megcsinálom, szerinted mekkora ex.particiót csináljak egy 4 gigás kártyára, hogy rendben működjön a dolog? Bár ha meglesz, attól félek telepakolom minden sz..ral, pedig így is tiszta káosz a mem.kártya.
Ha viszont nem csinálom, meg érdekelne nem volt gond a gyári home eltávolítása óta? Valami home manager-t használsz így, hogy már csak egy launcher van fent? Mennyi hely szabadul fel egyáltalán ezzel? Mert ugyebár minden kbyte-ra szükség van. -
D347HBR1NG3R
tag
Nekem is mini pro-m van, és kb 1 napot bír az akksija. A vicc, hogy a rendszer üresjáratban, meg készenlétben eszik meg van 80%-ot a telefon szerint. Mi lehet a gond?
Jaffa jokes???
-
tothl
addikt
Ez a kis mütyür tényleg szuper. A feleségem tegnap beújított egyet, és nekem is nagyon bejön. Kicsi a felbontás, pici a teló, de ez mind nem fontos, mert így is igen látványos. A működése gördülékeny, a kamerája használható, a Qwerty gombsor pedig szuper. Az én ujjaimmal is teljesen jól kezelhető, a gombok mérete, ellenállása jól eltalált, teljesen masszívnak tűnik az egész.
-
krida
csendes tag
No még egy pár kérdés:
- Miért van az, hogy mobilnettel nem nyit meg oldalakat a böngésző, viszont pl az e-mailokat meg az rss -t simán lekérdezi?! WiFi -vel ez megy.
- Be tudom állítani valahogy, hogy mikor kapcsoljon be az automata képernyőzár? Nekem kicsit gyors ez amin most van....
- Google Calendarral szinkronizálok! Viszont nem akarok pl. névnapokat meg időjárást is lehúzni, mit tudok ez ellen tenni?[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz noicenoice #813 üzenetére
Igen, én is olvastam, hogy a JIT csak több mérés után mutat, de hát sajna az a több mérés megvolt Megmértem vagy tízszer... Igaz, ezt rögtön akkor, utána. Azóta nem. Sőt, a benchmark programot akkor hirtelen felindulásból le is telepítettem. Na majd most felteszem újra, hátha csoda történik
Az xda-developers.com fórumán a hozzáértők egyöntetűen 1,4 gigában maximalizálják az ex2 partíció méretét, e felett instabilitásra lehet számítani. Nálam 1,3 gigásra sikeredett, mert egy csomószor próbáltam az ajánlott Partition Wizard home edition-nal, és amikor végre sikerült, akkor éppen ekkorára húztam a csúszkát. (Hogy mitől sikerült: nem tudom. Azt sem vágom, hogy előtte miért nem sikerült, miért nem látta a telefon a linux partíciót. Minden alkalommal mindent ugyanúgy csináltam, a nagykönyv szerint.)
No de a lényeg, a válasz a kérdésedre: a memóriakártya méretétől függetlenül 1,4 gigát írnak. A Te esetedben átgondolnám, hogy másra is maradjon hely (pl. ha navigációt akarsz feltenni, akkor a térképeknek, vagy ha mp3-akat vagy egyebeket még akarsz feltenni), szóval én kisebbre venném, mittudomén, 6-800 mega (az is szép), aztán kipróbálnám.
Amit még tudni kell: azt írják, hogy az ext2 az nem naplóz (vagy mi?), és egy idő után nagy kupleráj keletkezHET elvileg azon a partíción, ami a telefon feljövetelekor problémát okozHAT. Ekkor is van gyógymód, de abban majd akkor mélyedek el, ha ilyen gond jelentkezik. Ext3-nál ez már nincs, de mire ezt elolvastam (és minden leírás az ext2-t írta), addigra már kész volt az ext2, örültem, hogy működik, és nem akartam újra csinálni. Így is elment fél napom vele. .
Ezen kívül írták, hogy a memkártya sebessége miatt (ha pl. kisebb Class osztályú) belassulhat a készülék, pontosabban azok az alkalmazások, amik a kártyáról futnak. Nekem egy class2-es (elvileg leglassúbb) Kingmaxom van, de nem tapasztaltam problémát. Még arra hívják fel a figyelmet, hogy a kártya élettartamát is csökkenti a sok írás-olvasás, ezt nem tudom konkrétan mit jelent időben, de annyira nem is aggaszt. Sőt, nálam működik egy swapper nevű program is, ami, mint a nevében bent van, egy swap fájlt csinál (alapértelmezésben 200 megás) és ugye azt is a memóriakártyára teszi. Egy kicsit élénkebben reagál a telefon valóban, mint nélküle. Hát dióhéjban ennyit tudok hozzátenni a témához.
Másik kérdésedre válaszolva: én a Home Manager nevű home manager programot használtam De csak addig, míg a default launchert kiválasztottam. Nálam a Multitasking-ot kellett választani alapértelmezettnek, (ami egy taszk váltó), mert különben nem működik. Így a Home gomb egyszeri megnyomása felhozza a futó taszkokat, kétszeri pedig a default launcher (LauncherPro plus) homescreenjét.Hogy a letelepített dolgok miatt mennyi hely szabadult fel? Már nem tudnám megmondani, de úgy saccra összesen talán olyan 20-30 mega (?). A korábbi hsz-embem felsoroltam, hogy mik vannak feltelepítve, ott látható, hogy sok minden, és így is van még kb. 50 mega szabad hely a telefonban. Ez alá nem akarok menni. Amúgy is ha jól rémlik, olyan 25 mega alatt elkezd sipárogni, hogy kevés a szabad hely, kiteszi a piros felkiáltójelet a státuszsorba felül. Olyankor már egyébként eléggé be is szokott lassulni, függetlenül attól, hogy mennyi dolog fut éppen.
A gyári home eltávolítása óta semmi, a legapróbb gond sem volt. Először csak letiltottam, próbaképpen a Titanium Backup "Freeze!"-zel befagyasztottam, hogy vissza tudjam állítani, ha gond van (mert újraflashelni nem szerettem volna), biztos ami biztos alapon, majd miután egy hónapig sem volt probléma, fogtam, és merészen kivakartam. De ezt így sem ajánlom senkinek, csak saját felelősségére. Visszacsinálni ugyi nem lehet . De hangsúlyozom, nem volt még egy kifagyásom vagy újraindulásom sem, tehát elvileg nem lehet gond.• Flies around shit - bees around honey •
-
noicenoice
tag
válasz cryingdr4g0n #817 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. De közben reggel elkapott a hév és újrahúztam a vasat egy szoftverjavítással, majd ROOT, JIT és végül csak nekiugrottam az APP2SD-nek egy 500 megás ext2 patricióval. Fél óra sem volt az egész és működik minden. Az appok az SD-re települnek, nincs végre helyhiány, a JIT-tel 8 körüli értéket mutat a Linpack. Az elöző újra húzás után kicsit túlfogyasztott a cucc és nem bírtam rájönni mi okozza. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor lusta voltam és az összes appot backup-ból raktam vissza és ez ugye 1.6-ról 2.1-re való átálláskor nem biztos, hogy túl szerencsés ötlet volt. Most szépen egyesével Marketról, stb. rakosgatom vissza, talán így stabilabb lesz a vas. Már csak az az egy gondom van, hogy az otthoni routeren keresztül nem bírok netezni. Több fórumon már kitárgyaltuk, hogy mindenhol müködik, nyílt helyen, jelszóval védett, mac szűréssel ellátot helyen csak otthon nem. Valószínü a router hibája (TP LINK 340l). Csak csatlakozik de nem kap netet, míg a laptop igen. De más telefonnal is ugyanezt csinálja.
-
Stephen003
tag
Sziasztok.
Van egy X10 Mini Pro készülékem.
Szeretném az összes kapcsolatot-telefonszámot kitörölni belőle mert minden összekavarodott.A memóriakártyát tudtam már formázni.
De a telefon memóriában lévő kapcsolatokat h tudom kitörölni?
Ugye nem csak egyesével lehet?A gyárilag telepített programok közül mi az a mi feltétlen kell a telefon működéséhez?
Nem szeretnék olyat törölni ami után nem működne a telefon.Most frissítettem Android 2.1 Vodafonnal
Belső vezérlőprogram ver: 2.1 - update1 (itt az update1 mit jelent???)
Nothing Real
-
fpy_
tag
válasz Stephen003 #821 üzenetére
Van egy Contact Remover nevű progi a Marketen, azzal le tudod törölni a kapcsolatokat.
-
k3CC3g
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja használok egy X10 mini Pro-t, és pár napja sajnos egy elég furcsa jelenséget tapasztalok. Amikor fölrakom a telefont töltőre (de néha töltés nélkül is), a kijelző elég fura dolgokat produkál. Van hogy nem érzékeli ha odanyomok valahova, van hogy pár menüponttal följebb/lejjebb lévő opciót választ, a fölső tálca meg önálló életre életre kel, többször lejön és visszamegy a helyére, de van hogy csak a képernyő tetején vibrál, ilyenkor persze másra se reagál. Az újraindítás is elég necces ilyenkor, mivel sokszor a kikapcsolás funkciót se érem el. Kétszer lett már újratelepítve a szoftver rajta, de sajnos nem segített. Valakinek van valami tapasztalata, ötlete ezzel kapcsolatban?
Más. Ugye Androidon alap az Angry Birds. 1.6-os droidon tökéletesen működött, amióta megvan a 2.1-es frissítés, azóta akad és sokszor itt se érzékeli ha a képernyőn matatok. Lehet összefüggés a két dolog között?
Tudtad, hogy ha a 'mama' szó betűiből egyet elveszel, hármat meg megváltoztatsz, akkor azt kapod, hogy 'sör'?
-
krida
csendes tag
Ezekre tudna nekem valaki válaszolni:
- Miért van az, hogy mobilnettel nem nyit meg oldalakat a böngésző, viszont pl az e-mailokat meg az rss -t simán lekérdezi?! WiFi -vel megy a böngésző is, csak mobilnettel nem.
- Be tudom állítani valahogy, hogy mikor kapcsoljon be az automata képernyőzár? Nekem kicsit gyors ez amin most van....
- Google Calendarral szinkronizálok! Viszont nem akarok pl. névnapokat meg időjárást is lehúzni, mit tudok ez ellen tenni?köszönöm!
-
krida
csendes tag
Illetve mobilnettel a marketből se tudok letölteni, mert órákig csak azt írja, hogy tölti, de nem történik semmi... Wifinél nincs ilyen gondom
Olyan alkalmazást tudtok mondani, amivel be tudom állítani, hogy pl. este 11 és reggel 9 között a telefon némítsa le magát automatikusan?
[ Szerkesztve ]
-
SE_HELP
tag
Szia. Ha nem megy a böngésző és a Market se mobilnettel, akkor valószínűleg a mobilnet beállításaidat kellene megnézned. A képernyő világítás idejét itt találod: Beállítások, Hang- és megjelenítés, Képernyő időtúllépése. Az alkalmazás, amit keresel a Profile Manager (rajzolt figura a jele), vagy esetleg a Silent night. Mind a két app elérhető a Marketről.
-
krida
csendes tag
No már megy a net, valamiért mikor lekértem a beállításokat a proxy -t is beírta de kitöröltem és most már megy minden! :-) Köszönöm!!!
A programot is köszi, a profile manager pont az amire szükségem van! Ezt is köszi!A google calendar -osra tudsz mondani valami infót?
Hogy tudom beállítani, hogy csak a saját naptáramat szedje le, nem kell másé és nem kell nekem az időjárás meg névnapok sem... Erre van megoldás? -
krida
csendes tag
Illetve naptárnak nincs semmilyen beállítása? Pl. értesítő hang beállítása?
-
Rensszike
csendes tag
Sziasztok! Pár napja kaptam én is x10 mini pro-t, de 1.6-os verzió van rajta. Sehogy sem tudom frissíteni a 2.1-re. Tudna nekem valaki részletesen segíteni? Előre is köszönöm!
-
Stephen003
tag
Ma kezdte a telefon h ha laptopról Usb-n töltöm akkor valahogy kilépteti v újraindítja magát és jelzi h nincs bent simkártya, írjam be a pinkódot. Ezt miért csinálja , volt már hasonló valakinek? Mi a megoldás?
Nothing Real
-
Stephen003
tag
Ui: most már töltés nélkül is csinálja ugyanezt.
mondjuk ma frissítettem a task killert és bekapcsoltam az auto kill-t
kiszedem lehet ezért csinálja.Nothing Real
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Stephen003 #832 üzenetére
Az auto kill eléggé gyilkos dolog szó szerint. Ha nem állítja be az ember, hogy miket ne lőjön ki, akkor fordítva sülhet el a dolog. Amúgy írja egy cikk, hogy az android szereti, ha mindaz fut, amiről ő úgy véli, hogy futnia kell. Tehát nem baj úgy, mint pl. a symbiannál, hogy ha meg van terhelve a memória. Lehet hogy így van, nem tudom, azért nálam is volt olyan, hogy ha nagyon sok minden futott, belassult, ezért én is használok task killert, de beállítgattam, hogy miket hagyjon békén (pl. természetesen a widgeteket en bloc). És ha valami nagyon nem kell, akkor manuálisan, külön kilövöm. A többi meg hadd futkorásszon a háttérben. Van olyan task killer is a marketen, ami nem lő ki semmit, csak figyel, és ha abnormálisan beakad egy processz (amivel többletfogyasztást is okoz), akkor állítja le. Bocs, de a neve most nem ugrik be, de ha a task killer kifejezésre rákeresel, ott lesz a találatok közt.
-
ben11
őstag
válasz Perillustris #834 üzenetére
Hát ez poén
És vajon hogy számláznak? -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Perillustris #834 üzenetére
A voda mindig "jó kézzel" nyúl bele a firmware-ekbe... Ott vannak pl. az igényes live-os témák... vagy ez a jelenség
Trés telefonnál nem tapasztaltam. Telenornál valaki?
Az, hogy a wifinek köze van hozzá, hogy merült fel? )• Flies around shit - bees around honey •
-
Perillustris
senior tag
-
cryingdr4g0n
aktív tag
-
őstag
-
Danny750
őstag
Akinek nem sikerült Android Mini figurát szerezni és szeretne ,az írjon PÜ-t!
(ha sokan összegyűlünk akkor jobban megéri rendelni ,mert elosztanánk a postát)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Joker12345
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem meg a mini promat, aminek nagyon örülök Az első probléma most merült fel pár órával azután, hogy feltettem a töltőre. 4 óra után ránéztem, és hozzáértem az egyik gombhoz. Kiderült, hogy nincs kikapcsolva. Úgy emlékeztem, hogy kikapcsoltam, haragudtam is magamra, de sebaj, kikapcsoltam. Ennek ellenére ő visszakapcsolta magát rögtön!!! Amikor a töltőről leszedem, kikapcsolva is marad, de amint csatlakoztatom hozzá, rögtön bekapcsol. A telefon gyári garis, független. Nektek is adódott ilyen problémátok vele? Ez így normális vagy vihetem cserére?Nagyon el lennék keseredve, mert a boltban karácsony miatt ez volt az utolsó készülékük, nem tudom hogy fognak cserélni:S -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Joker12345 #841 üzenetére
Gratula a készülékhez!
Normális. 1.6 alatt így csinálja, de úgy rémlik, mióta 2.1 van rajta, kikapcsolva is hagyja magát tölteni. Úgyhogy ne aggódj, nem kell cserélni. Viszont a frissítést -nem csak emiatt- javaslom.• Flies around shit - bees around honey •
-
gabor_01
senior tag
Az új 2.1 -nél van egy névjegyzék gond:
Ha belépek és odagörgetem egy névhez, de akár melléütve ráütök egy névre, előjönnek az adatok, majd visszalépve a névjegyzék elejére ugrik. Tehát nem marad ott, ahová előzőleg görgettem. Az 1.6 -nál ez jól működött.
Van erre valami gyógyír? -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz gabor_01 #843 üzenetére
Hát vagy visszaflashelni 1.6-ra (ami marhaság), vagy a marketen nézni alternatív telefonkönyv-alkalmazást, ami esetleg tud ilyet , esetleg az xda-developers fórum x10mini pro szekcióját végigbogarászni (még nem volt érkezésem), hátha van valami patch rá. Más nem jut eszembe.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz cryingdr4g0n #844 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt: a Youlu Address Book vagy a Contapps is ilyen. A marketon fenn vannak, egész jók.
-
Joker12345
csendes tag
Üdv ismét.
Immár 1 teljes napja vagyok mini pro tulaj, ez idő alatt (nem túlzok) kb 5 órát csak a telóval foglalkoztam
Egyszerűen beleszerettem. A külseje is, de főleg az varázsolt el, hogy a méretéhez képest tényleg nem egy buta készülék...Hál istennek itt a szépség és az ész nem ütik ki egymást
Egy két dolog van csak ami zavar, de az is külső.
1. függetlenül vettem, és egy gagyi fólia volt rajta amit sima telókra szoktak rakni nem pedig érintőképernyősökre. Már most a fele alatt levegő és szösz van, úgyhogy sztem le is fogom szedni és ebayről jön majd normális...Csak addig vigyázhatok rá mint a szemem fényére
2. A recsegés téma 2. hátlap levétel után nálam is előjött...Nem halok bele, de azért picit zavaró Kicsit tényleg játék telefon hangja van ha a vissza gombot megnyomom és nyekken egyet a készülék. De vigasztal hogy nem csak nálam van ez így
Amúgy nagyon jók a letölthető alkalmazások, a Call Meter NG külön kedvencem, főleg az adatforgalom miatt
Kérdések: érdekelne hogy nekem Media Mánia S díjcsomagom van, amibe 500Mb adatforgalom fér bele havonta. Ez elég abban az esetben ha itthon és melóhelyen wifi, és csak ha utcán vagyok akkor használná a web'n'walk-ot, de akkor is csak az időjárás és Timescape(Facebook) frissítésre, valamint e-mailek lekérdezésére?
2. Azt hol tudom beállítani hogy az e-maileket milyen időközönként kérje le?Egyszer már megtaláltam, de eskü nem tudom már hol
3. Az adatforgalom letiltása mit tilt le kimondottan?Csak mert sokan írták hogy nem árt. -
gabor_01
senior tag
válasz cryingdr4g0n #845 üzenetére
Köszi!
A Youlu használhatónak tűnik, kezd telefonszerű lenni a ketyere
Az még álom, hogy az egygombos gyorstárcsázás is legyen. -
kiskaktusz
addikt
sziasztok!
van 1 mini pro-m, van rajta 1 app, a neve "smooth calendar". biztos sokan ismeritek.
a fateromnak megtetszett a 4 hónapja nálam levő pró, s vett 1et magának is. most raktam fel a 2.1et a telóra, a musthave cuccokkal együtt, kérte, h ezt is rakjam fel, érthető okokból , de nem írja ki a widgetbe a neveket... szinkronizáltam a G accal a naptárat többször is, de nem sikerült életet lehellni bele
emlékszem nekem is volt ilyen problémám, de akkor tudtam orvosolni. most nem emlékszem, h mit csináltam akkor... :/
a válaszokat előre is köszi!
kiskaktusz
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
noicenoice
tag
válasz Joker12345 #846 üzenetére
Nekem is média mánia s-em van, bőven elég. Én csak ritkán tudok wifit használni, viszont rengeteget netezek vele, elég szokott lenni. Nethez leggyakrabban az opera minit használom, mert nagyon kicsi adatforgalmat generál. A pc-t már alig kapcsolom be otthon.
E-mail: bal szélső gomb, fiókbeállítások, e-mail ellenörzés gyakorisága. -
christha
csendes tag
Sziasztok!
Én is büszke mini pro tulajdonos vagyok, nagyon tetszik, beleszerettem
Egy kérdésem lenne. A GPS programok hogyan működnek? Most itt arra gondolok, hogy wifivel igen, mert letiltottam az adatforgalmat a telefonon, ugye így nem generál költséget és nem tud fellépni mobilnetre, sem egyébre ami fizetős??
vagy a GPS mindenképpen fizetős? ha igen kb mennyibe kerül (t-mobilos vagyok)
Egyéb jó tanács nekem, mint új használónak?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest