Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker12345
csendes tag
válasz noicenoice #849 üzenetére
Köszönöm a segítséget, meg is oldottam. Kész...nem tudom levenni róla a szemem, sőt a kezem sem Sokan kritizálják a prot a vastagsága miatt, engem abszolut nem zavar, sőt a súlya is kellemes. Szeretem ha picit húzza a kezem, biztonságosabb fogni, főleg hogy ilyen pici. Pedig én lány vagyok, mégsem jön be a vékonyabb sima mini. Bár lehet ez azért van mert nokia e63-ról váltottam.
Viszont: Tudom hogy volt már róla szó, igyekszem is megkeresni, de a nyikorgó hátlapot hogy és mivel béleltétek ki hogy picit javuljon a helyzet?
Köszi
-
Joker12345
csendes tag
válasz christha #850 üzenetére
Jó tanács:
Programok amik nekem nagyon beválltak:
Call Center NG - Marketen lehet leszedni. Beállíthatod a tarifáidat és az adatforgalmat is méri (a wifi nélkül, csak a fizetőset)
Quick Settings - szintén Market. Mindent egy helyen tudsz ki-be kapcsolni...wifi, csengőhang, néma mód, rezgés, bluetooth...Ha már megvannak, sry, de nekem ezek jöttek be legjobban mint kezdő androidos.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
frissítettem 2.1-re és nincsenek meg a telefonszámok. de ha átteszem a sim-et egy másik telóba ott meg bent vannak.
ha ki-bekapcsolom a készüléket akkor meg mindig azt írja hogy sikertelen adat szinkronizálás
tudnátok segíteni?
Aurea mediocritas
-
Joker12345
csendes tag
Jah és még valami ami tanács nem csak kezdőknek. Aki teheti, rendeljen Ebay-ről ZAGG SHIELD nevezetű védőfóliát! Magyarországon is lehet rendelni, de úgy kb 9000 ft, ebayen meg 4000. Nagyon durva, barátnőmnek az iphoneján van(van kimondottan a minire és mini prora is), és mivel vállaltak rá garit, kipróbáltuk, tényleg karcolhatod kulccsal , semi nem látszik. Igaz hogy elkérik az árát, de szerintem hosszútávon nagyon megéri, és nem kell 2 havonta lecserélni mint a sima védőfóliákat. jah és abszolút nem látszik. Én most rendeltem ebayről, kíváncsi leszek.
Aki hallott már róla, attól sry a régi infóért
[ Szerkesztve ]
-
buzus
aktív tag
JIT-et szeretnem felrakni mini PRO-ra U20i (andr 2.1), superuser már ott figyel a telefonon. Vodás vagyok, SI-m 1245-3486.1 mikor írnám az su parancsot "acces denied" választ kapok. Valaki találkozott már ezzel?
-
Posza1
csendes tag
Mini pro-ra letöltöttem pár hete az Időkép app-ot de állandóan lefagy. Egy órája is akartam mutatni a havernak, de folyton leállt az alkalmazás betöltése közben, pedig volt térerő. Ez így vicc, gondolom a haver jót derült rajta, miután eljöttem tőlük. Ha viszont Opera mini böngészővel felmegyek az Időkép.hu-ra, akkor azzal sokkal egyszerűbben betölt, és az mindig fut. Tapasztalatok?
Ha valamid nincs meg az életben, az csak azt jelenti, hogy nem vágytál rá elég erősen.
-
kolanda
tag
Először is sziasztok, friss x20i tulaj vagyok. Nemrég láttam meg a készüléket egy media marktban, és akkor szerettem bele, Hálistennek sikerült is vennem egyet magamnak magentáéknál. Ipod touchom volt eddig, és nem gondoltam volna hogy az új ájfónon kívül valami is helyettesítheti, de asszem ez 3 nap használat alatt megcáfolódott. Ez a kis cucc nagyon jó, az elmúlt 10 év alatt elfogyasztottam jópár telefont, a létező összes mobil platformot kipróbáltam, és 1 éve egy ipod touchra bíztam a dolgokat, és egy telefonnal pedig telefonáltam / smseztem. Eddig le vagyok nyűgözve, pedig a touch óta azthittem ez már a kánaán-
Nekem is MiniPro-m van, és a JIT dolog engem is érdekelt, mikor először a munkahelyemen megpróbáltam seria.hu x10mini fórumban leírtak szerint megcsinálni, nem reagált, és a program is kilépett.
Itthon a laptopomon w7 alól második próbálkozásra tökéletesen lefutott, és az eredmények is drasztikusan javultak, mint mindenkinél.
Más dolog, hogy nekem ez nem tűnt még eddig igazán fel, eléggé gördülékenyen viselkedik a masina de azért nem IOS bár az idő 80-90% ban szinte ugyanolyan reszponzívak a kinetikus görgetőrutinok.Eddig nagyon jól megvagyok a telóval, és nagyon tetszik viszont így 3 nap alatt a következőket nem tudtam még megoldani (gyári 2.1, JIT , és amikor szükséges volt természetesen rootként voltam a rendszerben)
- CallmeterNG ben nem Ft a pénznem ($), akárhogy is küszködök (beállításoknál magyar van, és morelocale2 vel is próbáltam de semmi reakció eddig
*ettől eltekintve sikerült beállítanom hálózaton belül / kívüli hívások elkülönítésére, és megfelelő számlázására úgyhogy nagyon pöpec- android adree - letöltöttem egy változatot, de indításnál azt a hibát írja hogy túl öreg.
Valakinek valami tapasztalat, esetleg egy működő telepítő? -
christha
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, azóta is nagyon tetszik ez a gyönyörűség, eddig minden a legnagyobb rendben. nekem nem is nyikorog a hátlap, inkább a billentyűzet..de annyira nem zavaró..
Egyedül az sms programmal nem sikerült még barátságot kötnöm..nokiához szoktam így még furcsa. Lehet egyáltalán valahogy csoportos sms-t küldeni, vagy le kell töltenem egy másik sms programot? Melyiket ajánljátok?
Köszi!Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Jó mobilozást -
pempellini
senior tag
Sziasztok.
Sony Ericsson X8-nál nem tudja valaki a pontos menetét a frissítésnek?
1.6-van rajta de szeretném a 2.1-et sok jót hallottam róla.
Végignyomtam a saját profijával a szoftverfrissítést de nem változott.Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
mira72
őstag
A barátnőm szeretne egy ilyen kis csodát.
Nem tud valaki rá rendesen működő 2.2-t? nem baj ha angol...
Meg hogyan lehet feltenni rá...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
911swat
csendes tag
Karácsonyra kaptam egy Xperia x10 mini prot, telenoros.
Hogyan tudnám az 1.6-os androidot frissíteni 2.1 v. újabbra?
Néha kiírja a teló, h akarom e szövegesen regisztrálni? Az sms normál tarifának felel meg. Még eddig nem okéztam le. Ez mi lenne? Szükséges ez a regisztráció?
Nem tud bluetoothon adatot fogadni. Hogyan tudnám rábírni a működésre? Android frissítés megoldja a problémát v 1.6-on is kellene működnie?
Az előre telepített Google programok állandó internet kapcsolatot igényelnek? Hogy ne legyen magas a számlám - mert a mobil internet is sok és ezért arra nincs előfizetésem - mit kell tennem?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
christha
csendes tag
Szia!
Az enyém is új így még friss az élmény
Telepítsd a PC Companion programot innen: http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/xperiax10minipro?cc=hu&lc=hu
Nekem rögtön fel is ajánlotta a frissítést, de ha nem akkor is ott van, á tudsz kattintani..
Én első bekapcsolás után rögtön frissítettem is h ne a régi szoftvert szokjam meg és ne az legyen h majd minden elveszik mikor frissítem. Neked valószínüleg majd mindent újra kell kezdened, gondolok itt a letöltött programok telepítésére.
Az újjal már lehet bluetuthon fogadni!
Ha nincs mobilinterneted tiltsd le az adatforgalmat: Beállítások/Vezeték nélküli.../Mobilhálózat/ itt az adatforgalom ne legyen kipipálva..meg én még a hálózati üzemmódot átállítottam csak GSM-re..
Így eddig nem volt gond, csak wifivel használom..Sok sikert!
-
SE_HELP
tag
válasz pempellini #859 üzenetére
Szia. Telefonon keresztül nem tudsz frissíteni 2.1-re. SEUS (Sony Ericsson Update Service), vagy PC Companionra lesz hozzá szükséged és egy USB kábelre. Itt találsz egy tutorial videót az X8 frissítéséről: http://www.youtube.com/watch?v=GPCTw_g1ja8 Kövesd pontról pontra az ott látottakat.
-
SE_HELP
tag
válasz christha #858 üzenetére
Szia. Csoportos SMS küldésére a ChompSMS nevű applikációt ajánlanám. Nagyon jól használható és áttekinthető app. Marketről letölthető. Ha ennek a használata mellett döntenél, akkor kapcsold ki a gyári értesítéseket az üzeneteknél, mert különben mindenről 2x fog értesíteni.
-
vaiszab
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem X10 mini pro tulaj, előtte sybian volt, így elég új a dolog.
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan progi ami hívásnaplóként működik, (bejövő,tárcsázott.összes idő) a call meter ng-t próbáltam, de az csak havi lebontásban tudja.
Nekem olyan kellene ami 2év mulva is mutatja pl az összes hívás idejét.
A másik, hogy nekem telenoros és azt írja, hogy 2.1 update1 az lehet, hogy gyárilag 2.1 el jön?
A harmadik pedig, hogy nokia e51 ről a tel számaimat úgy tettem át, hogy be gmailba onnan x10, de sehogy nem tudom megcsinálni, hogy a vezeték nevek legyenek elől, mint a nokián volt, erre lehet valami megoldás? -
Chris Kiki
senior tag
He-he.. Ebbe én is belefutottam. A Nokia kezeli rosszul a vezetéknév-keresztnév kombót. Ha a (Nokia) telefonon rendesen írod be, mindenhol máshol fordítva jelenik meg, még a Nokia saját PC Suite programjában is. Nincs más hátra vagy kézzel átírogatod, vagy lemented CSV fáljként és egy CSV editorral megcseréled a két oszlopot majd visszatöltöd.
[ Szerkesztve ]
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
911swat
csendes tag
válasz christha #862 üzenetére
Megcsináltam a frissítést 2.1-re. Minden rendben volt. Utána bekapcsoltam és kezdtem vele ismerkedni, majd később kikapcsoltam. Azóta ha bekapcsolom csak a fő képernyőt látom az idővel lent baloldalon zárt lakat jobb oldalt meg hangszóró és akármit nyomogatok rajta nem csinál semmit. A pinkód beírását sem ajánlja fel. Nem tudok belépni a menübe se. Semmit nem tudok vele csinálni. Kezd k.ra idegesíteni. Most mit tegyek? Tudja valaki miért nem reagál semmire?
-
911swat
csendes tag
már nem tudom törölni az előző hszt mert lejárt az idő és közben rájöttem. Bocsánat! Legközelebb nem pánikolok azonnal.
wi-fi beállításoknál tudna segíteni valaki? Van wifi routerem és szeretném ha itthon nem csak pc-n hanem ezzel is tudnék internetezni. wi-fi és ugye így ingyen lenne a net. Telenor ezt nem számlázza ki nekem. Csak nem tudom hogyan kellene beállítani h működjön...
milyen memória kártyát lehet beletenni? hány GB-ig bővíthető?
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
a telefon random kiírja hogy "mobiladatmentő sikertelen adatszinkronizálás". ez azóta van hogy frissítettem 2.1-re.
hogy lehet ezt kikapcsolni? mert mikor az éjszaka közepén csipog az nem olyan vicces .
Aurea mediocritas
-
vaiszab
csendes tag
válasz Chris Kiki #867 üzenetére
Köszi
Átírtam egyenként mindet gmailben. Ti se tudtok olyan progit ami a hívás időket mutatná,nem költségeket nem havi bontásban csak simán bejövő ideje, kimenő ideje, összes? -
911swat
csendes tag
válasz christha #870 üzenetére
Wi-fi beállításokhoz kellene segítség. A routerem wi-fis és az x10mini pro meg is találja, a jelerőség kiváló és megadom a jelszót és mégsem tud csatlakozni a netre.
Ezért levettem a titkosítást a routerről és így sem tud kapcsolódni.Router beállításai
A wireless SSID Broadcast – Enabled
Wireless security mode – Disabled
Block Anonymous internet requests – DisabledSE Xperia x10mini pro beállításai
mert nincs mobilinternet előfizetésem és ne legyen magas a számla így az adatforgalom letiltva és a preferált hálózat csak GSM.és így sem tudok netre fellépni.
Wi-fi hez viszont így is tudni kellene kapcsolódni, a hálótatokat megtalálja a titkosítottakat is és jelszó megadással elméletileg fel menne rá. Itthon viszont ha leveszem a titkosítást sem kapcsolódik. Segítsetek! Köszönöm!"mobiladatmentő sikertelen adatszinkronizálás". nálam is vacakol. Ez mi lenne és hogyan lehetne lelőni?
[ Szerkesztve ]
-
911swat
csendes tag
válasz noicenoice #876 üzenetére
Linksys wrt54gc routerem van. Megadtam neki a x 10 mini prom MAC címét és azóta működik
-
TomKiss
tag
Ez az adatszinkron egy érdekes dolog.
Nekem is csinálja, de teljesen kiszámíthatatlan módon.
Adatforgalom tiltva.
Van amikor napjában 2-3* is megpróbálja, és csiripel, hogy nem sikerült (persze csak akkor, ha éppen nincs wifi-n), de van, hogy egyáltalán nem.
Teljesen ezt csak úgy tudtam kiküszöbölni, hogy engedélyezem a szinkront, fiókok, g-mail beállításai, kivesz mindenhonnan a pipa, majd tilt a szinkron.
Ebben az esetben nem próbálkozik, nem csipog, hogy sikertelen.
Az nem elég, ha csak a szinkront kapcsolom ki, ekkor előfordul sajnos akár az éjszakai keltés is"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
robyg
senior tag
Nem tudjátok véletlenül,hogy vajon a telóra a Sony megcsinálja a 2.3-as frissítést?
B.U.É.K. mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Feleségemnek van egy ilyen kütyüje és bár elsőre jópofa volt a Sony felülete, azért a Hero -mon futó 2.2 -es LauncherPro -s android szerintem toronymagasan jobb és gondoltam rákérdezek itt nálatok, hogy használ-e valamelyikőtök ilyesféle custom rom -ot ezen a készüléken illetve mik a tapasztalatok ilyen téren ?
Úgy látom az xda-developersen, hogy jóval kevésbé pörögnek ilyen téren a dolgok mint mondjuk a Hero esetében...és nincs is kedvem végigszenvedni minden buktatót........ha érdemes, akkor adjatok egy tippet legyetek oly szívesek, hogy hol kezdjem el, melyik ROM -ot érdemes föltenni, stb...
-
lyeany
csendes tag
töröltem
[ Szerkesztve ]
-
lyeany
csendes tag
Az előzőt azért töröltem, mert néztem hszeket, és azt hittem, hogy megtaláltam a választ, de sajnos nem.
Szóval sziasztok. Pro-m van, természetesen 2.1. Problémám, hogy SD-re szeretném átpakolni az app-okat. De nem szeretném rootolni a telóm. Olvastam az app2sd progiról, de ahhoz is root kell. Van esetleg egy számomra kedvező megoldás?
köszönöm!
-
MaciG
addikt
Valaki akinek ilyen telója van, tudna feltenni egy pár olyan képet amit sötétben, vagy félhomályban csinált? (Arra vagyok kíváncsi, hogy mit tud a ledes villanó)
BANZAII
-
911swat
csendes tag
Korábban nokia 2630 telefonom kijelezte a képernyőn h pannon szolgáltatóm van és a cella infót is h pl szegeden vagyok. Ezt az x 10 mini pro készülékemen hol tudom beállítani h pl a főképernyőn ne csak az idő és dátum látszódjon + ikonok?
-
tothl
addikt
Mennyit kellene bírni az akkunak ? Feleségem telója nem bír ki egy napot sem... :/
-
szinoli
csendes tag
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. zöldfülű mini pro tulajdonos vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy sokkal okosabb nálam. Az egyik nagy problémám, hogy 1.6 verzió van rajta és nem tudom frissíteni. összedugtam a géppel, kiírja, hogy töltsem le a pc companiont, letöltöttem, kiírja a gép, hogy frissíteni lehet, rákattintok és ennyi, megáll a tudomány............ vége nem csinál semmit és nem is ír ki semmit.
-
TomKiss
tag
Szia!
Töltsd le a SEUS (Sony Ericsson Update Software) programot, és azzal próbáld meg a frissítést.
A progi a Sony honlapjáról letölthető."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
fpy_
tag
Használatfüggő. Ha irreális a fogyasztás (alig használja, mégis zabál) meg kell nézni melyik app eszi az akksit.
Task Killer van fenn?
Ha rootolva van és nem használja akkor a gyári Roadsync appot, akkor azt érdemes leszedni, mert az elég nagy fogyasztó.
Max kb. 5 napot üzemidőt lehet csinálni minimális telefonálással, de a 2-3 nap átlagos használat mellett is megvan. (wifi, email, app telepítés, zene, kevés játék). -
arty
veterán
1-2 hete felfrissítettem a párom x10miniproját 1.6-ról 2.1-re
jópár bugot orvosolt, ám hozott újakat, a bosszantó fajtából:
- 4 nap helyett 2 napot bír (éjjel airplane mód) - ha kiiratom, hogy mitől merült le: 60% üresjárat, 28% készenlét... semmi extra
- miközben beszél, bekapcsol a bill. zár, így a beszélgetés végén nem tudja bontani a beszélgetéstbárkinek bármi javaslata? nincs mobilom, így ötletem se nagyon...
(soha többet sony-t - droidos kollegák ilyenekre nem panaszkodnak, mindenről ez a hulladék SE felület tehet szvsz)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Psytróger
tag
Sziasztok!
Kettő kérdéssel fordulnék hozzátok:
A teló wifi-vevője mennyire erős? Úgy értem mennyire kell közel lenni a routerhez, hogy fogja a jelet? (persze ez nyilván a routertől is függ) Tud annyit mint egy laptop e tekintetben?
Lehet rá olyan GPS-progit pakolni, aminek a használata nem kerül pénzbe?
Köszi előre is!
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
haley
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a telót, mert elég jókat írtak róla a mobilarénán (is), mondjuk alapvető hiányosságokat nem nagyon említettek, nem tudom miért:
-Ébresztőóra hangerejét nem lehet állítani,
-Kikapcsolt állapotban nem ébreszt (érdekes eddig minden előző mobilom tudott ébreszteni, ha kikapcsoltam éjszakára)
-Nyekereg, recsegek a hátulja, ha picit is megnyomom.Egy elég egyszerű műanyag lapot pattintottak rá.(Ennyi pénzért! - Gratulálok a fejlesztőnek és a gyártónak)
-Modemként (USB-vel számítógéphez csatlakoztatva) csak akkor funkcionál, ha letöltesz egy EasyTether nevű programot, persze a "Secure" (Gmail, FB, VPN client) oldalakat ezzel nem tudod megnyitni, csak, ha megveszed a Pro (fizetős) változatát (10$ körül).
Nem kellett sokat fizetnem a mobilért (céges) szerencsére, de valószínűleg nem mostanában veszek Android alapú SonyEricson mobilt.
Üdv,
Zs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest