Még szépítgetem, elbaxtam véletlen kiraktam úgy hogy még nincs telejesen kész, elnézést, ez az első nekem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Amazon Fire HD 10 tablet
- Bemutató Crypto böngészők bemutatója
- Tudástár Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- Bemutató Furcsa órák támadása :D
- Vélemény The Lord of the Rings: Rise to War kezdőknek
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Kalandor:] Ez most bíróság és újságcikk, anno egy átlag nap volt az iskolában
- [Re:] [Ndruu:] Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák

Silentfrog
veterán

Urby66
aktív tag
A háttér készítés kellékei: Vodka, borsodi, szeletelt kenyér és egy árva uborka.
Bocsi, nem bírtam kihagyni.
A végeredmény egyébként tényleg jó lett, gratulálok hozzá!

Silentfrog
veterán
Ez nagyon előzmény, majd folytatom, az eddig kirakott képekeket egyáltalán nem nevezném jónak.
Az amit te írsz nem háttér készítés hanem alapozás!

KISDUCK
őstag
Nem baj, jöhet folytatás akár kis videóval is.

Silentfrog
veterán
Egy két videó felkerült.

KISDUCK
őstag
Látom már régebbi feltöltésűek a videók, akkor ez a projekt is már régi, csak most érezted úgy hogy bejegyzést írsz róla?

Silentfrog
veterán
Így van, gondoltam leírom sorba az akváriumi történeteimet. Mára elég volt majd folytatom mert persze még mindíg nincs vége.

Eastman
őstag
Szép lett!
(A képeket nem tudod, vagy nem akarod a logout szerverére feltölteni? Ez a képküldés oldal egyszer feladja a harcot, marad egy jó írásod fotók nélkül. Így veszek el régi bejegyzéseimből a képek anno.)
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Silentfrog
veterán
Ohh,erre nem is gondoltam. Úgyis folytatom a blogot, hisz még sok akvàriumom van. Feltöltöm ide is majd.

Eastman
őstag
Sok sikert, jó az irány!
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Silentfrog
veterán
Köszi!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó MSI GTX 1660TI GAMINGX OC 6GB
- DELL OPTIPLEX 390 MT, I3-2120/I5-2400 CPU, 8GB RAM, 500GB HDD, HDMI, WIN10, SZÁMLA, 6 HÓNAP GARANC
- Új HP Pavilion x360 -40% Érintős Hajtogatós Laptop Ultrabook Tab 14 i5-10210U 8GB 512GB SSD FHD IPS
- Philips 325E1C Ívelt "Gamer" Monitor! 32" -VA -2560x1440 -75hz -Freesync-G-sync -Smartcontrast
- Olcsó netezős filemzős laptop, Asus X51L 15,6" HD, T2390 CPU, 3GB RAM, 320GB HDD vagy SSD, WIN 10, S