Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Smithy87 #7642 üzenetére
Nekem olyan gondom van, hogy random belassul, illetve kifagy az adott óraszámlap. Van, hogy többszöri gombnyomásra jelenik csak meg ismét a számlap! Volt olyan többször is, hogy magától átváltott az óraszámlap egy alapra!? Ezeket vajon miért csinálja az óra? A végét járná?
Nem cseréltettem még akksit benne, érdemes lehet? Mennyiért csinálják most, esetleg tudtok tuti helyet BP-en belül?
Köszi"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Smithy87
senior tag
Sziasztol elvileg hardveresen tudja az ekg-t fel lehet éleszteni valahogy?
-
zeon.hu
nagyúr
Véget ér a támogatás: [link]
#?*@&!
-
ericdrawen74
senior tag
válasz zeon.hu #7654 üzenetére
Lehet élni samsung óra nélkül is... És két naponta sem kell tölteni...
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Joe.36
addikt
válasz ericdrawen74 #7655 üzenetére
Nálam még most is 3-4 napot elmegy, gyári aksi, lünetta miatt használom a mai napig.
Milyen óra van ami, ilyen jól néz ki, jó anyagminőség, jó kijelző, lehet rajta telefonálni, és van rajta lünetta ?
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
TaaT
nagyúr
Nekem csak egy bajom van ezzel, új telefon csatlakozásához FR kell az órán csinálni. Tehát addig marad meg a fizetős számlapom amíg nem akarom másik telefonhoz hozzá társítani az órámat. Kérdés, fel lehet-e rakni offline ilyen tartalmakat?
Give them hell Ukraine!
-
Joe.36
addikt
Jó kérdés, nekem free tartalmak vannak rajta, apk-bol honnan lehet majd felrakni ?
Amig az óra megy nem tervezek cserélni.
Most felraktam jó sok free számlapot.
Persze új társításnál, ez elvész, igaz ezt nem tervezem. Redmi Note 13 pró-val használom.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
ericdrawen74
senior tag
A lünetta nem egy fontos dolog a huawei watch gt 4 azt gondolom egész jó anyagminőség és elmegy 2 hétig is...
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Joe.36
addikt
válasz ericdrawen74 #7659 üzenetére
Nekem fontos, ezért van még most is ez, nem zavar hogy 3-4 naponta tölteni kell.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 // 45mm GPS // Midnight Black (82%)
- Xiaomi Redmi SmartBand 2 Fitnesskaróra 6hó jótállással!
- Apple Watch 7 41mm Mint Az Új/1 hónap gar./Akku 95%/p3758/
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Apple Watch S4 Stainless Steel 44mm (Cellular) 92% akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest