Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz zeon.hu #7549 üzenetére
Nálam volt Watch 4 nemrég, jó-jó, de a design nagyon megfogott a Gear S3 szériával.
De a legnagyobb bajom hogy a kedvenc watchface-em csak ezekre a korai samsung órákra készült el. Vectorlabs Elements, meg is vásároltam a teljes verziót.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk ma már nem drága egy Gear S3 óra, a mostani Frontiert is 11e forintért vettem és elég szép állapotban van.
Én is próbáltam már újabb Samsung órát (Watch 4), nem győzött meg hogy lecseréljem bármelyik Gear S3 órámat. Jobbnak jobb óra a Watch 4, de arra hogy megnézzem az értesítéseket, telefonáljak vele, számomra is tökéletesen megfelel a jelenlegi.
Eléggé bejön a Samu One UI a telefonokon, de az S9+ omat én sem biztos hogy egy újabb Samsungra fogom lecserélni a jövőben.
A Watch 6 Classic mondjuk még lünettás.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Nekem csak egy bajom van ezzel, új telefon csatlakozásához FR kell az órán csinálni. Tehát addig marad meg a fizetős számlapom amíg nem akarom másik telefonhoz hozzá társítani az órámat. Kérdés, fel lehet-e rakni offline ilyen tartalmakat?
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz jano_77 #7670 üzenetére
Nekem van egy Classic, meg egy Frontier. A classic jó ha 2 napot kibír, a frontier meg volt hogy hétfőtől péntekig bírta. Hozzá kell tenni hogy csak munkaidőben használom, azon kívül kikapcsolva tartom. Úgyhogy az én classicomban, meg a te frontieredben is már gyenge az aksi.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz zeon.hu #7687 üzenetére
Nálam is volt Watch4 ideiglenesen, de nem győzött meg hogy váltsak. [link] [link]
Nálam 5napot is kibír az S3 Frontier, az S3 Classicom aksija viszont megadta magát, 55% után azt mondja hogy 1%, és hello. 3500ft bele az új kínából, sztem annyit még áldozok rá.
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
- Apple Watch 6 44mm Kék Használt/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3756/
- Apple Watch SE Gen 2, 44mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 7 41mm Mint Az Új/1 hónap gar./Akku 95%/p3758/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest