Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, most vettem Samsung 25% akcióban egy Samsung Gear S3 Frontier R760.
Nagyon tetszik az óra, nagyon szépen megy a Note 9-el.
Stabil a kapcsolat is, az óra tökéletes, csak a magasság mérő nem megy !?
Szoftver frissítve, utána FR is megvolt.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz laszlolczka #4866 üzenetére
Köszi az infót akkor nem hibás az óra, remélem nem is lesz, szerencsére van rá 2 év gari.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, milyen az ajánlott üveg fólia rá ? Kijelző mennyire könnyen karcolódik ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Köszönöm a válaszokat !
-
Joe.36
addikt
Tudja valaki hogy miért nem megy az óra huawei eszközzel ? Note-9 simán megy. De a tabomra ( M3 ) hiába rakom fel a programot az nem látja sz órát....
-
Joe.36
addikt
válasz vicamuso #4909 üzenetére
Szerintem a Samu miatt van ez, Note 9 - hibátlan a kapcsolat nálam, de sajnos Huawei -vel meg nem hajlandó működni sehogy se.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Jönnek az értesítések, hívások, sokat mozgok, megy a lépés számláló stb. Nagyon nem nyomkodom, de van pár dolog amit használok.
Éjszakára mindig kikapcsolom, Hetente kb 1X töltöm. Előtte 2 napot ment el csak de akkor ment minden.Szerintem is.
Elég sokat hoz, ha nincs girós ébresztés, és AOD.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Hogyan lehet videó fájlokat másolni az órára ?
Milyen program kell hogy mp3 fájlokat lejátsza hogy bele tudjak tekerni oda vissza a szövegbe ?A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Tudja valaki hogy lehet videó fájlokat másolni az órára ?
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Vagy egy olyan alkalmazás kéne ami lejátsza az MP3-mat úgy hogy bele lehet tekerni oda-vissza.....
-
Joe.36
addikt
válasz mazsiii92 #5544 üzenetére
Soha nem tapasztaltam ezt a hibát. Nálam tökéletes minden. Vagy az óra vagy a töltő rossz. Szerintem az óra lehet hibás. Ez nem normális egy ilyen jó óránál!
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz mazsiii92 #5552 üzenetére
Vidd be egy Samsung üzletebe ott ki tudják próbálni és egyből kiderül hogy a töltő vagy az óra rossz.
Sztem az óra, lehet hogy egyszer már beázott és azért csinálja...A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz BerekSzilard #5603 üzenetére
Nekem is megvan már egy jó ideje, a munkám közben nehéz rá vigyázni, kapott már jó sokat, de meglepő módodon semmi sérülés nincsen rajta !
-
Joe.36
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni a jó éjszakát mód figyelmeztetést? Az óra minden nap felajánlja. De én nem akarom használni!A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, ma azt az üzenetet kaptam a Samsungtol hogy nem fog az órám a 2024 ben kiadott Samsung telefonokkal működni !?
Majd bontotta a kapcsolatot a Note 9-emel, majd utána tudtam újra össze kapcsolni.
Más gyártó telefonjára is igaz lehet ez ?
Nem akarom lecserélni az órát nekem nagyon jó ez így ! ( Sajnos telefont lassan cserélnem kell majd )
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
De én nem fogok kidobni egy drága jó és hibátlan órát, akkor nem veszek samu telefont ha nem megy vele, idén tervezek venni, majd nézek mást.
-
Joe.36
addikt
válasz gyuri81 #7583 üzenetére
Én a Lunetta miatt ragaszkodom hozzá, szerintem nagyon hasznos, kényelmes, védi is a kijelzőt, az új órákon úgy látom már nincs.
( Az értesítő led miatt van meg még a Note 9 is ami már más telefonokn nincs )
[ Szerkesztve ]
-
-
Joe.36
addikt
válasz jano_77 #7586 üzenetére
Ezek az értesítő jelzések úgy tudom hogy csak bizonyos ideig jeleznek, míg az értesítő led, pl a Note 9 nagyon sokáíg, talán örökké... És jobban is látszik, nekem jobban tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz jano_77 #7560 üzenetére
Nekem megvan sok évek óta, gyári samu Note 9 dupla töltőt használok, kijelző csak akkor megy ha kell, 2-3 nap simám megvan, gyári állapot, soha nem volt szervízbe.
-
Joe.36
addikt
válasz kisbarack #7617 üzenetére
Én most még Note 9-el használom az órát, tehát ha bármilyen más új ( nem samsung ) telefonal probálom majd nem fog működni ?
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Redmi Note 13 pro , működik az óra mindenféle trükk nélkül, kiírja hogy nem fog, de aztán minden ok.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz zeon.hu #7571 üzenetére
SzIa!
Ezt hol találom ?
- Jobb felső sarok fogaskerék menü -> cache törlés a készülék lezárásakor: kapcsold ki
(1-5-10-30 perccel lezárás után lehet ezt beállítani)"A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz zeon.hu #7632 üzenetére
Amit tudtam megcsináltam, úgy néz ki hogy minden rendben működik , érdekes hogy azt írta az elején hogy nem fog mert 2024 utáni a telefon de simán ment minden.
-
Joe.36
addikt
válasz ericdrawen74 #7655 üzenetére
Nálam még most is 3-4 napot elmegy, gyári aksi, lünetta miatt használom a mai napig.
Milyen óra van ami, ilyen jól néz ki, jó anyagminőség, jó kijelző, lehet rajta telefonálni, és van rajta lünetta ?
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Jó kérdés, nekem free tartalmak vannak rajta, apk-bol honnan lehet majd felrakni ?
Amig az óra megy nem tervezek cserélni.
Most felraktam jó sok free számlapot.
Persze új társításnál, ez elvész, igaz ezt nem tervezem. Redmi Note 13 pró-val használom.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz ericdrawen74 #7659 üzenetére
Nekem fontos, ezért van még most is ez, nem zavar hogy 3-4 naponta tölteni kell.
-
Joe.36
addikt
válasz jano_77 #7670 üzenetére
Ha minden este tölteni kell ott baj van. én ezzel töltöm, a gyárit soha nem használtam. [Samsung gyors Qi vezeték nélküli töltőpad Duo Galaxy Note 9 S9 Gear S3]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3729
- HUAWEI Watch 3 Pro (Titanium Gray)
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
- Apple Watch Series 4 (44 MM, arany színű, Pink Sand sportpánt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest