Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Szedált #5467 üzenetére
Szia!
- Kapcsold be rajta a beállítások / mozgás / intelligens jelzés opciót, így ha sms, nem fogadott hívás van, mikor kézbe veszed a telefont (pl hogy zsebre vágd) rezdül egyet, így tudatja veled, hogy esemény van. Ez nekem teljesen elegendő, baromi jól ki van találva, sokszor akkor is tudom, hogy hívtak, ha zsebben van a telefon és el van némítva, mert ha megmozdulok, már érzem a dobbanást (alapból nem használok rezgő módot, csak erre).- A menü tényleg elég katyvasz, nyomogasd sokat, és előbb-utóbb csak bejársz mindent.
- A play nálam nem fut mindig, restart után ki szoktam lőni, általában nem indul újra. Esetleg nincs nálad bekapcsolva a "Google-beállítások" nevű app / alkalmazások ellenőrzése opciója?
- Ha nem ott lenne a gomb, nem vettem volna meg a telót. Ez az egyik ok, amiért samsungot veszek, és nem pl HTC-t (a másik az ára ). Érthetetlen számomra, hogy egyes gyártók miért teszik fentre a legtöbbet használt gombot, így fél kézzel csak bűvészmutatványok árán lehet lezárni, ami egy mozgó buszon állva, táskával a kezedben esetleg a telefon épségébe kerülhet... Szóval ízlések és pofonok. Egy tipp: fejjel lefelé tedd zsebre a telót, akkor a kamerát se zsírozod össze, mikor előveszed, és a gombokat se nyomod meg.
- Ez az elhúzásos megoldás engem is a sírba visz, ez az érintős telefonok rákfenéje. Szerencsére már mielőtt megvettem, tudtam, hogy a hívásokat a HOME gombbal is lehet fogadni! Ehhez be kell kapcsolni a telefon / opciók / hívás / Hívások fogadása/befejezése menüben a neked tetsző opciót, ajánlom mindkettőt bekapcsolni, híváskezeléshez azóta se használtam az érintőképernyőt. És soha nem veszek ezután sem olyan telefont, ahol nincs legaláb egy fizikai gomb, amit be lehet programozni hívásfogadásra, mert látom, hogy mindenki kínlódik ezzel a teljesen alapnak számító funkcióval, pl esőben, kézmosás után, vagy egyáltalán, nedves vagy poros kézzel szinte lehetetlen hívás fogadni érintős telón...
Remélem tudtam segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szedált #5478 üzenetére
A mobilnet részére gondolsz, hogy lassú? Maga a telefon, app indítás - háttérbe helyezés - váltogatás szerintem teljesen elfogadható sebességű, több maggal se lenne érezhetően gyorsabb, erőgépekkel se.
Egy közérzet javító trükk: beállítások / fejlesztői beállítások / ablakanimáció, áttűnés animáció, és animátor sebessége, ez három opció egymás alatt. Az elsőt kapcsold ki, az alatta lévő kettőt állítsd 0,5-re. Fényéveket fog tőle gyorsulni a telefonod, de nem lesz fapados tőle. -
dorika87
őstag
válasz Szedált #9657 üzenetére
Szia. Én is most pont utazgatás előtt állok, Egyelőre próbálom kihúzni úgy, hogy folyton töltővel rohangálok, és amikor kell rádugom tölteni és úgy még kibírom egy darabig. Ebay-ről rendeltem még pár hete akkut, akkor még nem volt ekkora gond. Előreláthatóan 1-2 hét és megérkezik. Nem akartam előszőr több ezer forintot kidobni érte, amíg nem derül ki mi pontosan a baja.
Amint megérkezik az akksi és leteszteltem írok. -
dorika87
őstag
válasz Szedált #10517 üzenetére
Lehet az lesz, hogy veszek én is új akksit, mert engem is kezd idegesíteni. úgyhogy még nem tudom mit csináljak. Az én készülékem 18 hónapos, és néha már elgondolkodtam egy google telefon vásárlásán, mert talán nem lenne ennyi gondom vele... de még szerintem egy picit várok.
-
dorika87
őstag
válasz Szedált #10548 üzenetére
Igen van új típus kinézve, de még kicsit várok, hátha ősz környékén lejjebb megy az ára.
Mivel úgy döntöttem, hogy google referenciatelefonon gondolkodnék, ezért a Lg Nexus 5-öt néztem ki magamnak. Mondjuk nem hiszem, hogy 9000ft körül lenne egy gyári akksi,
A legolcsóbb 1500mAh-es gyári akku amit én találtam 5490,- Ft [link]
De ha tud valaki gyárit 4800-ért azt megköszönném.
De rendeltem egyébként utángyártottat ebay-ről, de nem biztos, hogy szerencsés választás volt.
Ugyan még nem kezdett el puposodni, viszont még mindig produkálja a telefon az újraindulgatásokat.
Lehet azt fogom tenni, hogy visszateszem az eredeti akksit, ami már picit púpos és beviszem a szervízbe azzal a hibajelenséggel, hogy többször újraindul a készülék, aztán meglátom mit mondanak. Ha szerencsém lenne akkor tennének bele új akksit. Igaz az akksi 12 hónapos gari ideje már lejárt, mert 18 hónapos a készülék, de a gyári garancia időn még belül vagyok, hátha tudnának valami olyat produkálni a szervízben ami mindenkinek jó lenne. -
ronin79
addikt
-
Gaben14
csendes tag
-
ronin79
addikt
válasz Szedált #10730 üzenetére
Keresel egy neked tetszőt, követed a telepítési útmutatót és ha mégsem jön be akkor triangle away és odinnal vissza a gyári pár perc alatt.
CM lehet nagy változás lenne és nem jönne be, de a ramkezelése annak a legjobb.
Stock modból én nem találtam kedvemre valót ezért dobtam össze az R-modot.
D-mod, Virginity jó lenne, de az előbbit lefogja az exit only tuning és régi, a Virginity meg sajnos nagyon hibás az N típusra ami nekem van. -
ronin79
addikt
válasz Szedált #10732 üzenetére
Rom az összes rendszer a telóra, ezen belül van a stock mod ami a gyári jb 4.1.2 módosított verziója (a mi telónk esetében, mert nem kaptunk 4.2, 4.3 frissítést) és vannak a cyanogenmod verziók (cm10.2, cm11 és ezeknek is a verzióik mint a sima cm vagy carbon, aokp, omni, stb.).
A cyanogenmod teljesen eltérő a gyáritól, más a tárcsázó, sms, beállítások, stb. mintha egy új telefont vennél, de a lényeg hogy állandó fejlesztés alatt áll így lehetnek apróbb hibái.
A stock moddoknál kevesebb a hibalehetőség, de a fejlesztőtől függ mit szúr el egy módosítás soránAmi az R-modot illeti, nézd át az első 5 postot xda-n, nagyjából leírtam mit módosítottam, vannak képernyőképek, telepítés menete, stb. de nagyvonalakban - rootolt, deodexelt, jó néhány gyári romban található alkalmazás törlésre került (removed apps alatt ha hiányzik visszarakható), erősen témázott és van benne pár tuning adalék ami pl. minden egyes újraindításnál törli a cachet és optimalizálja system és data partíción lévő alkalmazásokat, aroma telepítője van a jobb személyreszabhatóság végett ill. minden verzióhoz van egy extra csomag ha egyébb módosításokra vágysz.
-
ronin79
addikt
válasz Szedált #10734 üzenetére
FEATURES AND BASIC INFORMATIONS alatt Support for all models I8190/N/L úgyhogy a telepítés elején kiválasztod a te telód típusát és ha tovább olvasol láthatod a kerneleket, tehát ha 8190 a tiéd akkor v3 esetében XXANF3 fog települni, v1-2-nél XXANC2. Az alapsávod marad változatlan, azt nem írja felül.
-
ronin79
addikt
válasz Szedált #10736 üzenetére
Stimm, de a lényeg inkább a "mindent menteni"-n van
Más
Adios SIII Mini de ami ennél is jobb Adios Maclaw és WcFusion
Derült égből villámcsapás húzok én is Xperia topikba, szép volt, jó volt veletek de a minit elcseréltem egy L-re.
További jó használatot és sok türelmet ha netán cm kerülne a telóra -
BuricsJ
tag
válasz Szedált #11525 üzenetére
Sziasztok,
Szombaton települt egy közel 140 MB-s csomag a független készülékemre, ezek után az alapsáv verziója: I8190XXANI4 lett, az Android verzió maradt 4.1.2
Feltűnő változást nem észleltem, jó lenne tudni egy-egy frissítés esetén, hogy mit is tartalmaz? Rákeresve google-n nem találtam "listát", hogy mi változott....[ Szerkesztve ]
Józsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest