Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Ezzel a kék és fehér színnel én kevésbé vagyok kibékülve, bár ez a piros Galaxy S III már tetszik - igaz, magamnak ilyen színben nem venném.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz makaveli666 #4742 üzenetére
Csak hozzátenném, hogy amikor megjelent a Galaxy S, akkor még a habokban nem volt 20-30 ezres androidos telefon, sőt, 2010-ben talán a Commtiva Z71 volt a legolcsóbb telefon hazánkban, az is 50 felett volt. 2011 elején jelentek meg inkabb a filléres androidos telefonok.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz CHIPman #6654 üzenetére
Tudod hol gyári garis az. Amiket ott találtam, azok egy év bolti garanciát és egy év szoftveres garanciát tartalmaztak, bár utóbbi inkabb csak vicc.
Arról nem beszélve, hogy nem magyar készüléket árulnak, a származása miatt meg erősen kérdéses, hogy foglalkozna-e vele a Samsung szerviz, bár nem hiszem.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #6656 üzenetére
Azonnal szerintem a szolgáltató biztosan nem cserél. Esetleg érdemes a gyari szervizbe bevinni, ok talán cserélik azonnal, bár ez sem biztos. Ha minden kötél szakad, vegyél egy ezer forintos hálózati USB adaptert és egy kábellel tölthető.
-
z0d1AK
nagyúr
Itthon azért kezd sok helyen megjelenni a multiknál a PayPass fizetés, ami NFC alapon megy. Már csak kéne, hogy a Wallet is megjelenjen itthon, hogy legyen is szolgáltatás, amivel normálisan használható.
Egyébként szerintem ha az új iPhone tartalmaz majd végre NFC-t, akkor az felpezsditi majd a vérkeringést és több lesz a támogatott hely. És persze ott lesz még a Windows Phone 8, mint szintén újabb pillér.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Galaxy S4 mockup hands-on. Vélemény?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz HUTCHDB #26217 üzenetére
Mi kamu? Ez egy mockup, azaz valaki elképzelte magának, hogy milyen lehet és csinált egy 3D-s mintát rá. Ehhez csinált még egy látványos bemutató videót. Tehát szó nem esett arról, hogy ez a Samsung által készített S4 volna.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz sanyirigo #38414 üzenetére
A meglátásaid nagyjából helyesek amiket leírtál, valóban én és Balázs csináltuk korábban a mobilxTV-t.
Pár hónapja azonban kiváltunk és saját úton indultunk el a magyar bemutató videókkal is. És igen, miénk az első magyar Galaxy S4 videó.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz HUTCHDB #40099 üzenetére
Személyesen én még nem fogtam az S4-et (még, teszt cooming soon ), de Balázs tapasztalataiból is élve, annyit tudok mondani, hogy óriási mértékben nem különbözik az SIII-tól.
Személyes véleményem szerint a One nálam nyerőbb az alumínium borítás miatt.
(#40098) sanyirigo: Igen, eléggé úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest