Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
-
szabacsik
őstag
válasz hugoboss1245 #9314 üzenetére
Hivatalosan nem. Odinos módszerrel már fel lehet rakni azt ami az oroszoknál kijött. Sőt mi több már kijött rá egy frissítés is.
A wifije olyan 7-8as a 10ből. Amikor tudom,hogy van azokat meglátja és ha kapcsolódik is akkor nem engedi Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján/\____/\
-
eastsider
nagyúr
válasz hugoboss1245 #9316 üzenetére
ez is hivatalos, csak nem hozzánk, hanem az oroszokhoz jött ki.
sokkal!
-
k0c2k4
tag
Odinnal lehet JB-re (Jeleneleg csak orosz regioban erheto el)
Wifije szerintem jonap mondhato: adott helyen Nokia 5800, S, SII nem talalat, az Advance es egy SIII igen (egy emelettel lejjeb es par falon keresztul)."Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
eastsider
nagyúr
válasz hugoboss1245 #9319 üzenetére
Magyar nyelvű!
a kijelző elég nehezen hajlana csak az üveglap hajlik szerintem
-
szabacsik
őstag
válasz hugoboss1245 #9316 üzenetére
Lesz majd 1-2 hónapon belül. Legalábbis ezt látom a kávézaccba . Aztán majd kiderül mi lesz a valóság
Sokkal szerény véleményeim szerint. Csak a sonyval egy gyors összehasonlítás, hogy mire számíthatsz.[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
hrvp
aktív tag
Nálam 10/5-6. Gyári GB-vel is teljesen jól használható a készülék, mire teljesen kiismered talán már frissíteni is tudja majd magát 4.1-re.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz hugoboss1245 #9327 üzenetére
más van az értesítési sávon ha GB-t használsz és más van ott ha JB-t
JB-n több cucc van (wifi, gps, hangmódok, képernyő elforgatás, bt, mobil internet, energiatakarékosság, szinkronizálás)
plusz ha kapsz sms-t vagy emailt, akkor a lehúzott redőnyön el lehet olvasni a tartalmát, nem kell belépni az alkalmazásba
ráadásul az egyes gyártók is mást-mást pakolnak oda, sőt úgy tudom HIVATALOSAN a JB-ben jelent meg először ez a lehetőség. Eddig csak a gyártókon múlott hogy beletették-e ( a Samsung vagy az Lg belerakta a quick menüt, a többi lehet hogy nem)
Szóval nincs abban semmi különös ha a ZTE vagy Sony készülékekben nem volt ilyenAlapból amiket felsoroltam a zárójelben, JB alatt
(GB-t nem tudom, nálam JB van)[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
hrvp
aktív tag
válasz hugoboss1245 #9329 üzenetére
Wifi, Bluetooth, GPS, Csendes hangmód, Auto. elforgatás kapcsolók a felső sávban.
-
Acef
addikt
válasz hugoboss1245 #9399 üzenetére
Igen, full egyforma a szín, fény ...
-
Acef
addikt
válasz hugoboss1245 #9403 üzenetére
Hányszor havi 4000?
55-60000 a tel értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest