Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
A kijelzőidő nagyban függ sok mindentől. Ha max fényerőn mobilnetezel, minden szart szinkronizálsz (s health, google hülyeségek), tehát nem csak email, viber, fb. Asztalon van a teló, amikor nem használod és megy az Aod, játszol, navigálsz, akkor lehet, hogy egy napra csak 3-4 óra sot jut.
De! Én most pl 40 percet, napon, 4gvel youtubeoztam (DTK Szilágyi Áron interjú) és 7%ot merült ezalatt. 7et. Ilyet 5"os telefonnál még nem pipáltam. Iphone, sony, LG tud ilyet ebben a méretosztályban?
És ilyenkor azért kicsit melegedett, de annyira nem volt vészes, főleg, hogy fekete a teló és a napon volt. Persze nem a kezemben tartottam, asztalon feküdt. -
Burt1793
veterán
Értem, nekem is többet merült az elején, a frissítílésekkel egyre jobb lett az üzemidő. Ezt az augusztusi verziót fel kéne jegyezni, annyira jó. Csak, hogy később legyen referencia, vagy legyen hova visszajönni. 😃
Én a 3 emailemet 15 percenként szinkronizáltatom, fb, messenger megy folyamatosan, google-s dolgokból ami nem kell kikapcsoltam, naptár, alkalmazásadatok stb frissülnek. Időkép appban az időjárás frissül óránként. Rendszerfrissítést keres néha és a samsung apps is nézi a frissítéseket.
Amúgy van fent pár app, a gyári 3 nap használat nélküli appokat kilövő cucc nincs bekapcsolva. -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #9925 üzenetére
Nekem az előző is jó volt, azzal viszont volt hálózati gond, ezzel pedig nem, szóval szerencsére ez megoldódott, hibáltan a kütyü. Annyi van, hogy gyenge térerő mellett kicsit durvábban merül. Kb ugyanúgy, mint ha alacsony fényerőn wifin neteznék.😃
A jack van kicsit szar helyen, jobb kézzel.fogom a telefont, a kisujjam pont ott lenne, így nem tudok zenét hallgatva egy kézzel gépelni kényelmesen. -
Burt1793
veterán
válasz oszi666 #9952 üzenetére
Mit jelent nálad a jelentős merülés? Otthon nálam is gyenge a jel, ezért merül magában óránként 1%-ot, de annyira nem zavar, mert alig vagyok otthon, plusz úgyis mindig naponta töltöm.
Az a jó az s7-ben, hogy egy napot mindenképpen kibír, viszont ha nem használom és otthon vagyok, akkor is merülget. -
Burt1793
veterán
Valaki felgyújtja a mobilját? Eddig nem lehetett olyan hírt hallani, hogy az s7 is érintett, nem is nagyon volt gyulladásos eset.
-
Burt1793
veterán
válasz Dimond G #9990 üzenetére
Én is gyorstöltöttem már kismilliószor nyáron, mivel sokat fotóztunk, plusz sokszor nem volt este konnektor, párszor fel is melegedett rendesen, mondjuk játszani nem szoktam.
Ha lobbanékony lenne a természete, már rég eltemettem volna a hamvait.
Tökéletes telefon nincs, pedig ez az, kíváncsi vagyok pár év múlva mire lesz elég és, hogy mi fogja ezt alázni. -
Burt1793
veterán
válasz Kékes525 #10030 üzenetére
Örülj neki, annyira elalszik a telefon, hogy még a monitorozás is leáll.
Újraindítás biztos nem csinál ilyet. Ha felraksz a playből egy hasonló appot, az is ilyet mutat?Szerintem a töltőre 1 év gari van, mint az aksira.
Én nagyon ritkán használom az s7 esetében a kábelt, egyelőre nincs is vele gond. Eddig is samsungom volt, azok a töltők is bírták és azokat nem paddal töltöttem.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz samu74 #10056 üzenetére
Én amúgy úgy látom, hogy egy RAM tisztítás az intelligens kezelővel többet ér az újraindításnál. Olyan, mintha újraindításnál mindent ugyanúgy visszatöltene. Nekem amikor volt egy elég jelentős BUG a mobillal, az újraindítás nem oldotta meg, csak a RAM tisztítás. Már-már a garira készültem.
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Ti használjátok a Galaxy Labsból az összes alkalmazás a főképernyő módot? Jól működik? Ha kikapcsolom visszaáll a mostani ikonelrendezés?
-
Burt1793
veterán
válasz Dorcika50 #10181 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ez esetben kipróbálom.
(#10166) samu74: Én inkább mosnám ki vízzel, mint, hogy wd40-et szórjak rá. Vízálló, rendet tesz az usb-ben egy tál álló víz. Vagy nem, de akkor se lesz baj, ellentétben a wd40-nel.
Most átérzem azokat, akik -akár Budapesten- bunkerben laknak, ahol gyenge a térerő. Voltam ilyen helyen most 3 órát, 7%-ot merült a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz fabula #10194 üzenetére
Na tehát:
Ha minden kötél szakad, ODIN-nal tudsz rá rakni egy új androidot, csak akkor minden elvész.A Zárolt képernyő és védelem beállításmenüben van egy olyan, hogy Biztonságos indítás. Na ehhez bármilyen más PIN-t beállíthatsz, nem adtál meg ide valami mást? Nekem ezt kéri az elején. Ha beírom ezt a kódot, akkor egy lakat jelenik meg, ami kinyílik, körülötte körben forog egy körív.
(#10196) Sly189: Gyári fülest ki sem bontottam, Sony XBA 3-mal használom, ahogy az előző telefont is, jól szól, úgy mint más telefonok.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Hátlapi fóliákat lehet venni a SES-ban is? Fel is rakják? Szeretném, hogy tökéletes legyen az illeszkedés. Az üveg hátlap az egyetlen negatívum számomra ebben a telefonban, kipróbálnék valami más borítást, ha nem túl gagyi, ha az, akkor marad ez, kibírom.
-
Burt1793
veterán
válasz Zap-Em #10257 üzenetére
Helló!
Ez is jó készülék, üzemidőben nem kicsivel tud többet és a kamera vagy az ujjlenyomatolvasó se utolsó. Ja és a kijelző is tűrhető. Frissítésre nem is várok, maradjon csak ilyen.Eddig még nem volt ilyen, de ezt a mobilt hétvégén is gyapálom (most is arról írok), már a PCt is helyettesíti néha.
[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz bandi0000 #10362 üzenetére
Beállítások - Speciális beállítások - Galaxy Labs
(#10363) erikecske1: Ha nem is 5-10 foknál, de 20nál már biztosan. Legalább is most este, félhomályban, alacsony fényerőn ilyen. Én nem vettem észre sem furcsát ezzel kapcsolatban. Nem lilul úgy, mint egy régebbi amoled.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Leonardo91 #10371 üzenetére
Engem is felcsesz. A gombos megoldást alkalmazom.
Kár, hogy nem tudja az s7 a note3/s4 idejében alkalmazott "kijelző felett van az ujj, kiírja bővebben a szöveget" dolgot. Hasznos Samsungos feature volt, nekem kéne, ezt a szar kijelzőmentést vagy/és az intelligens jelzést (a LED miatt felesleges) simán beáldoznám érte. -
Burt1793
veterán
Ha nem használtad a vezetéknélküli töltést, akkor nem is amiatt lett ilyen. Beázott, ne írjatok ilyeneket a topikba, mert ha valaki csak idenéz, és ilyeneket olvas, téves mende-mondákat fog gyártani.
Ha kirakod a napra, eltűnik valszeg a folt, az más kérdés, hogy beázik a telefon, szóval tényleg gariztasd.(#10411) bandi0000: Mozog az AOD, csak lassan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik