Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz Gizmo94 #9615 üzenetére
Nálam most megy vissza nandroid backupból a gyári Samu, mert nem bírtam ki, kíváncsi voltam a 4.3-ra. Jó lesz ez. Villámgyors, pattanós, bekapcsolás után kevesebb, mint 500 MB RAM-ot eszik. Ha egy-két dolgot beletesznek, - nekem is hiányzik a %-os akkukijelzés és a képernyőmód, illetve zavar a Home gomb alapértelmezett Google keresője - vagy a CM ezt az alapot használja fel, akkor napi használatra is bőven alkalmas lesz.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
zack
nagyúr
válasz Gizmo94 #9615 üzenetére
Ha kijön a működő framework, lesz %-os aksi kijelzés. Ezen kívül pedig hamar meg lesz oldva a home gombos bullshit, és az alkalmazások bezárása 1 gombnyomással. Más hiba nincs. Ezek apróságok.
Nem kizárt hogy a rommerek pár nap alatt megoldják CWM-es zip telepítővel.(#9617) dobolson
Pont most volt nálam egy S Advance...Az idióta Samu kiadta rá a JB-t, de azt elfelejtették, hogy a 768MB RAM karcsú lesz hozzá, és az erőforrásigényének az S Advance nem tud megfelelni.
Fel lett frissítve JB-re, aztán én meg pofozhattam helyre, hogy megint használható legyen. Visszaraktam rá az utsó magyar XEH-s 2.3.6-ot, és megtáltosodott. Persze nem volt ennyire egyszerű, mert próbálkoztam JB főzelékekkel is előtte, de azokkal se lett jobb.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest