Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Egyet értek. Nálam bixby tiltja gyors és szupergyors töltést déltől másnap 11ig. Az az 1 óra is csak azért van hogyha elfelejteném feltölteni telót délutános műszak előtt gyors megetetem.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-FreaK-
veterán
Nem így van, már leírtam én is és szerintem mások is, hogy miért. Konkrétan neked is MadMancs. [link] [link]
De fussunk neki még egyszer.
1: Nem az számít, hogy a teljes 0-100% mennyit rövidül, hanem a kis, rövid töltések alatt (amikor kevés időd van tölteni) mennyit tudsz beletölteni, és egy nagyobb teljesítményű töltéssel lényegesen többet. Az előző, OP7T-nél így érzésre dupla annyit tudtam kb. beletölteni ilyen 5-10percek alatt. Mellesleg úgy tudom, hogy egy OP9P meg fele ennyi idő alatt tölt fel, de ezt nem ellenőriztem.
2: A 45 perchez képest lehet hogy öt percet nyer teljes töltés esetén (de szerintem inkább többet), viszont a konkurencia tud ennél többet is, 65W pl. és akkor még a 100W-ot nem is említettem.
3: A Samsung maga is tud ennél többet, hiszen korábban is volt már 45W-os töltésük.
4/a: Az hogy degradálódik az aksi ettől, számomra egy mítosz, addig amíg valaki nem mutat egy tudományos igényességű tesztet ennek ellenkezőjéről. Mindig felhozza valaki, a valóságban azonban bizonyítékot még senki nem tudott rá mutatni.
4/b: A többi gyártó különböző ötleteket is bevet, hogy növelje a töltés teljesítményt, úgy mint optimalizált, okosabb töltésvezérlés, készüléken belül több részre osztott aksi telep, amit párhuzamosan lehet tölteni. Szerintem ezek közre játszanak abban, hogy nem degradálódik az aksi.
4/c: saját tapasztalat: én nem vettem észre degradációt 2 év alatt az előző 45W-os töltésű telefonommal, igaz ez a bemondás nem sokat ér mérések és összehasonlítás nélkül.5: Ha kihasználod, ha nem, ez akkor is egy olyan feature, amit a többi gyártó megad, a Samsung meg nem. Illetve van akinek meg fontos.
Nem kell foggal-körömmel védeni őket, nincs tökéletes telefon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest